Zašto ljudi ne vole Strelčeve?

Strelac se smeje i za sebe, a i za tebe koji ne razume u čemu je fora :hahaha:

Nisam rekao da ne razumem u cemu je fora nego da je humor Strelaca "mekan" da oni misle da su duhoviti i da treba svi da se smeju a zapravo na njihove sale,fore i uopsteno humor ljudi ne reaguju pa kad neki Strelac pokusava da bude duhovit ili na silu zanimljiv tako sto prica sale i fore prvo sto pomislim je "Gde je ova osoba odrasla kad ima ovakav humor?",toliko "mekan" deciji humor da mislim da je ta osobaj rodjena u znaku Strelca uvek bila "zasticena" i lako prolazila kroz zivot.

Evo jednog izrazitog Strelca: Ville Valo - So, Mo, Me i Ma u Strelcu. Venera u Jarcu.

ed0ce2b6c81fdc49ad76f4be1458f993.jpg

Egzaktna konjunkcija So i Ma. Otud i potreba za tetoviranjem.

Nisam rekao da ne razumem u cemu je fora nego da je humor Strelaca "mekan" da oni misle da su duhoviti i da treba svi da se smeju a zapravo na njihove sale,fore i uopsteno humor ljudi ne reaguju pa kad neki Strelac pokusava da bude duhovit ili na silu zanimljiv tako sto prica sale i fore prvo sto pomislim je "Gde je ova osoba odrasla kad ima ovakav humor?",toliko "mekan" deciji humor da mislim da je ta osobaj rodjena u znaku Strelca uvek bila "zasticena" i lako prolazila kroz zivot.

A šta za tebe predstavlja ''odrasli humor'' baš me zanima. :hahaha: Nije neka veština krljati masne viceve niti pod.ebavati nekoga. Strelac namerno bira da ne bude na tom nivou, u tome je razlika. :lol:

Imam i ja Strelački Merkur, zato zafrkavam sa slašću. Često ljudi ne znaju da li se zezam ili sam ozbiljna i tu nastaje problem...naljute se.
Pritom mi je obojen Marsom - ne biram sa čime ću da se šalim.

Kod mene je slična situacija, s tim što mi je Asc u Blizancima i za mene je nemoguće da mi dan prođe bez jedno 30 minuta smejanja. :hahaha:

Merkur u Ovnu voli šale koje izazivaju nekoga, voli fizički humor (tipa neko nekoga klepi) ili slično tome. Najviše voli kratke i glupe viceve.

Merkur u Biku voli retoriku. Ali voli i masne šale. Ponekad ljigave. Voli da ih dugo priča, da ih razduži tako da ih svi slušaju.

Merkur u Blizancima sve načini u šalu, bilo da je ozbiljno ili ne. Ništa nije sveto Merkuru u Blizancima. Voli ljigave šale kao osnovu. Ako je Muškarac, onda spušta žene. Ako je žena, onda spušta muškarca.

Merkur u Raku voli ceo performans neke šale, Dakle, da se tačno zna šta je šala, a šta nije. Ne vole ništa polovično niti neumesno. Ne podnose šale na račun životinja. Ne podnosi zlobne šale.

Merkur u Lavu voli mimiku najviše, ali ne poseduje posebnog dara za humor. Izvlači se uvek na šarmiranje. Često su sami smešni kao pojava, ali ih to može uvrediti.

Merkur u Devici voli tehnički humor i to samo onaj koji smatra zadovoljavajućim. Gotovo da uopšte ne pada na tuđe fore. Kratak smeh ili bolje reći - kratak osmeh.

Merkur u Vagi voli umerene šale, koje su primerene situaciji. Ne podnosi ekses šala. Dve do tri šale im je dovoljno. Vole mimiku takođe. Vole da spuštaju suprotan pol.

Merkur u Škorpiji voli ponižavajuće šale. Kada nekoga treba spustiti ili uništavati. Često vole da kažu ''Nemoj da se ljutiš, ali''. Najviše vole kada neko žešće na.ebe u vicu.

Merkur u Strelcu voli ekses šala. Konstantno da ih priča, direktno i bez ikakvog razloga. Ništa nije sveto Merkuru u Strelcu.

Merkur u Jarcu generalno ne voli šale i pretežno radi ovo na svaku šalu : :roll: Takođe voli retoriku.

Merkur u Vodoliji voli mentalni humor, kada neko nešto ne razume. Voli da se oseti posebnim. Voli da priča o društvenim podelama.

Merkur u Ribama voli da se šali na tuđ račun, ali isto tako se gotovo odmah izvini. Vole da naglase kako je to ''samo šala''.

Meni je super bred pit, dupli strelac i stelijum u jarcu, super za muskarca decacki mladalacki izgled i osobine jarca, voli decu i mislim da je vegetarijanac. Deluje posveceno zeni i porodici, velika greota sto ga je angelina toliko izmuzla i skoro odvukla na dno za sobom

Што се тиче лагања, за то су (највероватније) заслужни афликтовани Меркури и лоше треће куће.

А што се тиче филозофирања, па немају Стрелчеви ''монопол'' над филозофирањем. Филозофија је комплексна материја, која има милион ''грана'', праваца, доктрина, учења.
Стрелац, будући да је знак којим влада Јупитер, је оријентисан на светлију страну филозофије овековечену у оптимизму, хуманизму, ако је пренаглашен Јупитер - хедонизму, насупрот Шкорпије која је сконцентрисана на тамнију страну филозофије - песимизам, нихилизам, а код екстремнијих случајева овог осмог знака (нпр. ако је пренаглашен Плутон) заступаће се и сатанизам као идеолошко-верско-филозофско становиште.

Споменула си ''вечито су најпаметнији и све знају'', то ме је асоцирало на реченицу коју је рекао Лендсман (Стрелац) у Жици свом шефу Ролсу (Јарцу) за проблематичног Мекнолтија (Вагу). Ко је гледао серију, зна о чему причам, а ко није, могао би да види како изгледа разговор типичног Стрелца и типичног Јарца.

Setila sam se dve osobe sa Merkurom u Vagi i Marsom u Lavu. Lažu da imaju ono što nemaju, lažu da ih svi vole, a u stvari ih niko ne j*** ni 5%, kite se tuđim perjem, glume da su videli nešto što nisu, lažu da su gledali film koji nisu: "Da, da, pa kako ne, pa znam ja to" - Šta znaš? - "Pa to što si rekla, ja sve to znam". :zcepanje: Isti slučaj sa osobom koja ima Merkur u Vagi a asc u Lavu.

kite se tuđim perjem

Ovo je nešto što Jarac najviše od svih znakova radi. Primer Tolkien-a koji je preuzeo toliko toga iz različitih segmenata istorije i zbrčkao sve u Neptunovsko-Plutonovsku priču o Prstenu.

U domaćem izdanju od najtipičnijih Strelčeva bio je jedno vreme Boris Bizetić, a od Jarčeva niko drugo do

Jovan I. Deretić :hahaha: (fora je u I.)

[/size]

srbomeda.jpg

Jarac kada misli da je u pravu odvaljuje i lupeta najstrašnije. :klap:

Back