Zašto ljudi ne vole Strelčeve?

Strelčevi ne zaslužuju ovakvu temu!

Danilo Lazović - Sunce i Merkur u Strelcu, stelijum u Vagi: Mesec, Venera, Mars, Saturn, Neptun.

foenp3.jpg

Што се тиче лагања, за то су (највероватније) заслужни афликтовани Меркури и лоше треће куће.

А што се тиче филозофирања, па немају Стрелчеви ''монопол'' над филозофирањем. Филозофија је комплексна материја, која има милион ''грана'', праваца, доктрина, учења.
Стрелац, будући да је знак којим влада Јупитер, је оријентисан на светлију страну филозофије овековечену у оптимизму, хуманизму, ако је пренаглашен Јупитер - хедонизму, насупрот Шкорпије која је сконцентрисана на тамнију страну филозофије - песимизам, нихилизам, а код екстремнијих случајева овог осмог знака (нпр. ако је пренаглашен Плутон) заступаће се и сатанизам као идеолошко-верско-филозофско становиште.

Споменула си ''вечито су најпаметнији и све знају'', то ме је асоцирало на реченицу коју је рекао Лендсман (Стрелац) у Жици свом шефу Ролсу (Јарцу) за проблематичног Мекнолтија (Вагу). Ко је гледао серију, зна о чему причам, а ко није, могао би да види како изгледа разговор типичног Стрелца и типичног Јарца.

Dobra scena.Dobra serija.Dobro izgradjeni karakteri.Nisam gledao znakove glumaca ali sam na pola serije pogodio da je Daniels Jarac.Svidja mi se scena iz prve sezone zbog koje se ta prica nastavila u zadnjoj sezoni kad je pokazao Burrellu da je nepotkupljiv a Clay Davis nije mogao da izdrzi i osmeh mu se izgubio na 1:44 i poceo je da prica ulicarski.

Ili sam pomesala sa Isidorom bjelicom.

Ona je Strelac :hahaha: uklapa se

Vilica k'o u Lava tako da jeste u podznaku Lav.

I Viktorija beše Strelac...
159821.jpg

Žene Strelac su najmuškobanjastije žene posle žena Jarca koje često izgledaju kao dečaci sa kratkim frizuricama.

I dalje mi je nejasno šta to ženu Strelca privlači kada je reč o idili koju pruža Kabare i muškim sakoima...

115480815.jpg

Ono strašilo od Vendi je podzak Rak
Отуд, дакле, позамашно попрсје. :mrgreen:

Žene Strelac su najmuškobanjastije žene posle žena Jarca koje često izgledaju kao dečaci sa kratkim frizuricama.

I dalje mi je nejasno šta to ženu Strelca privlači kada je reč o idili koju pruža Kabare i muškim sakoima...
Имам другарицу са Сунцем и Месецом у Стрелцу. Шта год обукла, ја не могу да не осетим неку мушкост у њој. Доминира у сваком смислу, а Марс јој јадан и забачен у 12. пољу. Зато вероватно ни један мушкарац не може да јој парира, све слабићи око ње. Венера у Шкорпији владар асц-а.

Ja sam primetila da se loze na rokere (gitare).
И да, ложи се на такве јер је и сама џезерка, обожава ЕКВ и сл.

Имам другарицу са Сунцем и Месецом у Стрелцу. Шта год обукла, ја не могу да не осетим неку мушкост у њој. Доминира у сваком смислу, а Марс јој јадан и забачен у 12. пољу. Зато вероватно ни један мушкарац не може да јој парира, све слабићи око ње. Венера у Шкорпији владар асц-а.

Ahaha... To je tačno, žene Strelčevi su veoma dominantne ličnosti iako toga nisu svesne, ljudi ih mogu često doživeti kao ''nervozne tipove'' iako to nije istina. Ja to gledam da pripišem Vatri kao elementu i znaku Strelca kao Muškom znaku, pre nego li nešto drugo. Razlog i zbog čega malo ko može s njima od muških, pa završe tako što su one glava porodice. Al' opet žele jačeg muškarca pored sebe.

Zbog te ''muškobanjosti'' žene Strelčevi u sebi razviju određenu crtu ličnosti koja se ogleda u doterivanju i generalno vole da vide kada je neka devojka fino doterana, ali opet osećam kao da sažaljevaju fino doterane devojke. Onako, gledaju ih kao neki izgubljen slučaj. :mrgreen: još ako imaju piskav glas, žena Strelac padne u nesvest :mrgreen:

Dobra scena.Dobra serija.Dobro izgradjeni karakteri.Nisam gledao znakove glumaca ali sam na pola serije pogodio da je Daniels Jarac.Svidja mi se scena iz prve sezone zbog koje se ta prica nastavila u zadnjoj sezoni kad je pokazao Burrellu da je nepotkupljiv a Clay Davis nije mogao da izdrzi i osmeh mu se izgubio na 1:44 i poceo je da prica ulicarski.
Био је поткупљив Денијелс док је радио ако се не варам у Наркотицима у Источном Балтимору.
Кроз серију је демонстрирао типичне јарчевске особине - хијерархија и каријера изнад свега, амбициозност да достиже врхове, без обзира каква наређења морао да спроводи или какве придике морао да слуша.
На крају је пукао као стена (Јарац) од силних удараца, искушења кроз које је прошао, није могао да дозволи да му она женска (Нерис Кембел) издаје наређења. Могао је Мекналти, могао је Ролс, могао је било ко да се с њим измотава, али не и жена. :lol:

Шкорпија и Водолија заједно увек истрају без обзира на све. Рећи ће све што желе макар их сви мрзели и прогнали. Такав пример је и Ведрана Рудан која је добила отказ безброј пута због своје храбрости - Сунце у Шкорпији, Месец у Водолији.
Познајем и негативних примера али истог типа.

А Кусту волим и због неких личних разлога. :D

Венди воли много да филозофира, осећа се то јупитеријанство код ње. Иако се то може назвати најобичнијим трућањем, али надахнуто звучи. :D
Сунце јој је у егзактној конјункцији са Нептуном, а у Стрелцу има још и Венеру, Меркур и Јупитера у седишту! Месец и Марс су јој у Рибама.

Венди се пробила хитом:

који је наравно олд-скул-хармоникашки-турбо фолк, а спот је урађен у кемп стилу. Наставила је да привлачи пажњу публике са обрадом песме: ''Tell It to My Heart'' од Тејлор Дејн, контраверзним изјавама које је упућивала на рачун њених колега и наравно, контраверзним познанствима са Небојшом Пајкићем и Исидором Бјелицом (који су најзаслужнији за њено медијско експонирање) и Војиславом Шешељем (са којим је чак била и у вези). Сада је модернизовала своју музику (нису више присутни рустикални вајбови Јужног ветра), убацила денс елементе у своје песме, али упркос тим иновацијама остала је доследна експлицитним лирикама које красе њене песме. ''Вендета'', хит који је изашао 2011. године је одличан пример.

Back