Што се тиче лагања, за то су (највероватније) заслужни афликтовани Меркури и лоше треће куће.
А што се тиче филозофирања, па немају Стрелчеви ''монопол'' над филозофирањем. Филозофија је комплексна материја, која има милион ''грана'', праваца, доктрина, учења.
Стрелац, будући да је знак којим влада Јупитер, је оријентисан на светлију страну филозофије овековечену у оптимизму, хуманизму, ако је пренаглашен Јупитер - хедонизму, насупрот Шкорпије која је сконцентрисана на тамнију страну филозофије - песимизам, нихилизам, а код екстремнијих случајева овог осмог знака (нпр. ако је пренаглашен Плутон) заступаће се и сатанизам као идеолошко-верско-филозофско становиште.
Споменула си ''вечито су најпаметнији и све знају'', то ме је асоцирало на реченицу коју је рекао Лендсман (Стрелац) у Жици свом шефу Ролсу (Јарцу) за проблематичног Мекнолтија (Вагу). Ко је гледао серију, зна о чему причам, а ко није, могао би да види како изгледа разговор типичног Стрелца и типичног Јарца.
Dobra scena.Dobra serija.Dobro izgradjeni karakteri.Nisam gledao znakove glumaca ali sam na pola serije pogodio da je Daniels Jarac.Svidja mi se scena iz prve sezone zbog koje se ta prica nastavila u zadnjoj sezoni kad je pokazao Burrellu da je nepotkupljiv a Clay Davis nije mogao da izdrzi i osmeh mu se izgubio na 1:44 i poceo je da prica ulicarski.