Зашто људи купују пирате?

• Začetnik teme Začetnik teme Pop2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zasto bih pomagao bogate da se jos vise bogate???

Bajo nisu bas svi game developeri bogati....
To ti je crnacki posao koji se ne isplati bas uvijek. Mnogo dobrih studija koji su pravili odlicne igre je nazalost propalo. Recimo genijalni Ion Storm je propao zbog jednog omanulog proizvoda koji je slabo prodavan, jedan od razloga je i piraterija. I onda je i zbog piraterije Deus-ex 2 mnogo losiji od keca, i izbog toga nastavak genijalnog anacronoxa nikad vjerovatno nece ugledati svjetlost dana, i prica ce ostati nedovrsena... Cak i ako se neko drugi prihvati tog posla tesko da ce biti dostojan originala...
kao sto neko rece piraterija direktno utice na kvalitet proizvoda...i to obrnuto srazmjerno...

Poslednja izmena:
До неког времена (готово) једина опција за играње на нашим просторима је била пиратерија. Али зашто људи још увек купују пирате, кад пре свега:
1. Оригинали су постали прилично јефтини (барем старији, купио сам доста квалитетних игара за мање од 1000 дин (по комаду) . Кога интересује где, нека ми пошаље пп), али људи купују пирате игара старијих од пет година.
2. Са оригиналима нема проблема око инсталације - нема крека, нема демона, нема алкохола, може без икаквог проблема да се закрпи, грешке су врло ретке, нема вируса, али људи настављају да пиратизују!
3. Пиратерија је криминал.
4. Добро, може се скинути, не мора се отићи до ТЦ-а, или другог продајног места.
5. Разумем и за оне у унутрашњости, немају где да купе.
И, поред свега овога, зашто учествујете у пиратерији?

Zato sto nemam novca za originale. Uostalom, zasto bih za neki najnoviji aktuelni naslov platio 50+ evra kada sve to isto mogu da skinem sa neta/platim 100-200 dinara ? :)

До неког времена (готово) једина опција за играње на нашим просторима је била пиратерија. Али зашто људи још увек купују пирате, кад пре свега:
1. Оригинали су постали прилично јефтини (барем старији, купио сам доста квалитетних игара за мање од 1000 дин (по комаду) . Кога интересује где, нека ми пошаље пп), али људи купују пирате игара старијих од пет година.
2. Са оригиналима нема проблема око инсталације - нема крека, нема демона, нема алкохола, може без икаквог проблема да се закрпи, грешке су врло ретке, нема вируса, али људи настављају да пиратизују!
3. Пиратерија је криминал.
4. Добро, може се скинути, не мора се отићи до ТЦ-а, или другог продајног места.
5. Разумем и за оне у унутрашњости, немају где да купе.
И, поред свега овога, зашто учествујете у пиратерији?

pa brate nema se para

Ne znam bas za 10... ali secam se jednog kojeg sam kupila i mi nije radio... to je bila Black & White igrica: Install je isao kako treba... pokrenula sam igricu... i nakon par dana igranja igrica smrzne. Bio je neki quest koji moram resiti da bih nastavila dalje, ali taj deo je bio corrupted ili sta vec.
Probala sam da odinstaliram, instalirala sam je ponovo i na istom mestu je smrzla :(

Ne znam bas za 10... ali secam se jednog kojeg sam kupila i mi nije radio... to je bila Black & White igrica: Install je isao kako treba... pokrenula sam igricu... i nakon par dana igranja igrica smrzne. Bio je neki quest koji moram resiti da bih nastavila dalje, ali taj deo je bio corrupted ili sta vec.
Probala sam da odinstaliram, instalirala sam je ponovo i na istom mestu je smrzla :(

wow , koji se sve terminali upotrebljavaju na forumu xDDDDDD ...

crack ti nije valjao, trebala si da skines drugi crack sa interneta i da ga ubacis...

Obicno koristim uninstall - ali sam probala da koristim "srpsku" rec. Postoji li srpski izraz za to?
Bitno je da narod razume sta sam htela reci...

A kad smo kod ispravljanja gresaka, kakvi "terminali"?

zaboravi :):):) ....
I onako sam se salio :):):):):) ... pa pazi ... mislim da mi srpski bilo :think: .... *** , ne pada mi na pamet nista :) .....
inace salio sam se , nisi valjda ljuta na mene :'( ???

Da se vratim na temu... Zasto ljudi kupuju pirate? Ne znam za ljude... ali znam da ja ne kupujem pirate.
Kad se resim da kupim softver, kupim original a ne pirat. Nikad dinar/euro/dolar/itd. ne bih dala za piratsku verziju... ... ... ko razume, shvatice :)
Pa za tebe to i nisu pare.
Jel još uvek radiš kod čika Bilija--a , oups zaboravio sam otišao je u penziju :) sorry :)

pirati su bolji od originala,a originali su preskupi, cod4 sam naso u nekim prodavnicama od po 6000 hiljada, a kod pirata je 600.Ma stare igre su dobre ali ja i jos dosta ljudi igramo nove igre a ne stare.inastalacija kod pirata nije problem jedino se desava da cd nije sipravan ali ja uzimam tamo gde mogu da zamenim.Da su originali pristupacniji kao u nekim zemljama sigurno bi ih uzimao,ovako moj izbor su pirati.

originali su bolji od pirata ,a originali su preskupi, cod4 sam naso u nekim prodavnicama od po 6000 hiljada, a kod pirata je 600.Ma stare igre su dobre ali ja i jos dosta ljudi igramo nove igre a ne stare.instalacija kod pirata nije problem jedino se desava da cd nije ispravan ali ja uzimam tamo gde mogu da zamenim.Da su originali pristupacniji kao u nekim zemljama sigurno bi ih uzimao,ovako moj izbor su pirati.

Prepravio malo za tebe , izgleda da nikad nisi kupio originalnu igru.

Kada god budem imao vishka para , kupicu original , inache moram pirat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back