Зашто људи купују пирате?

• Začetnik teme Začetnik teme Pop2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad bas da su bolji ne bi reko. Razlika je u tome sto kod pirata moras da krekujes igru, da se zazas tokom instalacije (ako su skidali sa rapida moras da kopiras na hard pa da instaliras, za novije igre ti treba oko 16GB da instalira. 8gb za image i 8 da instaliras) i ono naj binije ne mozes da igras na original serverima... Ali pirata dobijes za mnogo manje pare nego original... :mrgreen:

Добро, да вам кажем, до недавно сам и ја куповао пирате, али сад купујем оригинале. И нема онога ''да видим каква је'' - купујем само нешто провереног квалитета, а првенствено сам престао са пиратима зато што имам преслаб комп за нове игре, а пирати само њих продају.
To je piratima greska sto ne prodaju starije igre...

1. Tu si u pravu !!! (aj kazi 'de ima u ns (sem merkatora ! ) )
2. I tu si u pravu, samo sam se budala mucio za cd-key oko simsa :roll: :hahaha: :mrgreen: kad sam debil ......
3. Pa aj jeste !!!
2. Skinem samo sto ne nadjem, malopre sam skin'o fifu 94 :lol:
5. Zato sto me mrzi da stekujem kintu za nesto sto kosta 20000000000 dinara :) kad mogu da nabavim od jednog klinca, koji ima pun kovceg sa oko 2-3 hiljade igrica, i koji mi roka za 50 dinara sta ocu :mrgreen: ;)

ali za starije koje se tesko nadju, si u pravu :cmok:

mogu i one da se nadju ako znas gde da trazis :mrgreen:

Ali prosta racunica - original mu dodje oko 1000 din a za toliko platis net i rokas :whistling:

zato sto su pirati bolji

:hahaha: car !!!

mogu i one da se nadju ako znas gde da trazis :mrgreen:

Ali prosta racunica - original mu dodje oko 1000 din a za toliko platis net i rokas :whistling:

znas u cemu je frka, sto mi se buraz prikopco na adsl, e sad, tamo igramo obojica wow, ako stavim nesto na download, qratz cu igrati, + mi keva i cale rade na kompu, tako da smem da igram 3 igre maximum, zbog brzine i zaglupljenosti kompa ;) :D

pa da. u prodavnici pes 2008 kostao 75 eur. 'nas kako me boli qratz....

o tome ti pricam, ja pes i fm nadjem cim izadju, besplatno, narezem, iskopiram sliku, vratim igru, moje umnozim i letiiiiiiiii ko loodo :mrgreen:

Ko kaze?:cool:
Kod mene lik sto prodaje pirate ima i stare igre(mnogoo stare :lol:).Da ti katalog i ti pogledas nadjes sta ti treba,narucis i sutra dan dodjes platis i uzmes :mrgreen:
Dok ove novije igre ima odmah tu kod sebe :)

moj vise to ne radi, uff vec 2 godine :think: :cry: :cry: :cry:

Pa bolje mi je da kupim pirata za 100 dinara i da ne mogu da pokrenem nego da potrosim 1000 dinara na igricu koju takodje ne mogu da pokrenem...

Upravo tako. Meni se par puta desilo da ne mogu da pokrenem igru ili da mogu da pokrenem ali sa nekim nedostacima (npr. ne vidi se publika u PES 2008) jer mi je navodno grafička slaba ili nešto slično... :otkacio:

A i kad kupujem neku igru nikad nisam siguran hoće li mi se dopasti ili ne, pa mi se baš i ne daju neke velike pare za nešto što možda probam dva-tri puta i bude mi smor i batalim igru... U stvari, ponekad i kupim originalnu igru, ali samo onu za koju 100% znam da je dobra i da ću je igrati, kao recimo Sims 2.

A i danas je manje-više sve dostupno preko neta da se skine, pa je i to razlog što ljudi ne kupuju originale (kako igara tako i filmova, muzike i svega ostalog). Pogotovo što su u poslednje dve-tri godine i kod nas u ponudi sve veće Internet brzine pa ljudima nije problem da skinu sve što žele s neta umesto da daju veliki novac za originale. Tužno al' istinito :whistling:

До неког времена (готово) једина опција за играње на нашим просторима је била пиратерија. Али зашто људи још увек купују пирате, кад пре свега:
1. Оригинали су постали прилично јефтини (барем старији, купио сам доста квалитетних игара за мање од 1000 дин (по комаду) . Кога интересује где, нека ми пошаље пп), али људи купују пирате игара старијих од пет година.
2. Са оригиналима нема проблема око инсталације - нема крека, нема демона, нема алкохола, може без икаквог проблема да се закрпи, грешке су врло ретке, нема вируса, али људи настављају да пиратизују!
3. Пиратерија је криминал.
4. Добро, може се скинути, не мора се отићи до ТЦ-а, или другог продајног места.
5. Разумем и за оне у унутрашњости, немају где да купе.
И, поред свега овога, зашто учествујете у пиратерији?

Zbog sira...

zasto da dam 1000 kinte za igru kad mogu 120 ? Il jos bolje, zasto da dam 120 kinte kad cu skinuti 5gb za 4 sati, odgledam 2 filma i uzivam, jos bolje odspavam. A i danas "profesionalni" u svom poslu sto se tice ripovanja, to odrade sa 2 do 3 puta manje mb-ajta a nista se ne izgubi. Tako da..glupo pitanje :)

ne preteruj, Na SBB-u si, znam dobro koje su tamo brzine :P
Osim ako nisi lud pa placas 3000 mesecno :hahaha: :hahaha: :hahaha:

ali ako toliko dajes onda je bolje da kupujes, ionako dodjes na istu cifru a bar se ne zezas sa downloadom, virusima i ostalim djakonijama :rotf: :rotf: :rotf:

koja glupa tema,evo ja pitam zasto nasi ljudi ne kupuju mecedese nego voze jugice,*** sad ce neko da daje ca warhead 5,6000din kad moze za 400,500din

Poredjenje ti je glupo, a ne vidim zasto je tema glupa.

@Tema

Probajte da kazete ovo sto ste ovde rekli na nekom stranom forumu. ;)

Kada niko ne bi kupovao softver, onda bi industrija propala i ne bismo imali kvalitet softvera koji danas imamo. A vidim svi se vade na "Srbiju", bez znanja da skoro isti problem postoji u inostranstvu. Tako da, cak i da imate novca (iliti, po vama, da ne zivite u Srbiji), sumnjam da biste prestali sa piraterijom.

Ja sam za varijantu da se korisnici Interneta koji nelegalno skidaju softver banuju. (akcija koja se trenutno sprovodi u Japanu). :cool: Docice i kod nas.

Do tada skidam nelegalno. :)

До неког времена (готово) једина опција за играње на нашим просторима је била пиратерија. Али зашто људи још увек купују пирате, кад пре свега:
1. Оригинали су постали прилично јефтини (барем старији, купио сам доста квалитетних игара за мање од 1000 дин (по комаду) . Кога интересује где, нека ми пошаље пп), али људи купују пирате игара старијих од пет година.
2. Са оригиналима нема проблема око инсталације - нема крека, нема демона, нема алкохола, може без икаквог проблема да се закрпи, грешке су врло ретке, нема вируса, али људи настављају да пиратизују!
3. Пиратерија је криминал.
4. Добро, може се скинути, не мора се отићи до ТЦ-а, или другог продајног места.
5. Разумем и за оне у унутрашњости, немају где да купе.
И, поред свега овога, зашто учествујете у пиратерији?

zato shto su jeftiniji..... odnosno dzabe.... a shto je dzabe i bogu je drago...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back