Zasto ljudi dizu noseve i prave se da te ne poznaju?

Jednostavno drugar s kojim sam izlazio u grad, prolazi par puta pored mene i ja mu kaze cao, sta radis...sto neces da mi se javis, a on kaze, pa nisam te video, a video me je sigurno, vise puta kraickom oka primetim da me gleda i da skrece pogled kad ja u njega pogledam. To nije jedini slucaj, primecujem da su se ljudi izgubili i da postaju toliko pasivni i egocentricni! Ne razumem o cemu se radi...

Jednostavno drugar s kojim sam izlazio u grad, prolazi par puta pored mene i ja mu kaze cao, sta radis...sto neces da mi se javis, a on kaze, pa nisam te video, a video me je sigurno, vise puta kraickom oka primetim da me gleda i da skrece pogled kad ja u njega pogledam. To nije jedini slucaj, primecujem da su se ljudi izgubili i da postaju toliko pasivni i egocentricni! Ne razumem o cemu se radi...

Ima neki razlog zasto te izbegavaju. Razlog moze biti pozitivne ili negativne prirode. Pozitivne u smislu da si bolji od njih pa se osecaju ugrozeno pored tebe, smetas im zbog devojaka, vozis dobar auto, zavide ti itd.. Negativna strana moze biti bilo sta. Razmisli jel ima nesto da naslucujes zbog cega bi se tako poneli?

Primetio sam u poslenjih 2-3 godine da neke osobe koje me sigurno znaju ne zele iz nekog razloga da mi se jave? Zasto su ljudi takvi poslali?
Nekako imam utisak da dizu noseve i prave se vazni i bitni..
Skoro svima se to dešava a razloga ima mnogo:
-Osoba može da pomisli da ste se udaljili i da ćeš je iskulirati ako se javi pa ne želi da se izlaže tome, to isto pomisliš i ti pa se tako mimoilazite dok neko ne napravi prvi potez.
-Ako se sa nekim mimoilaziš često a nemate neku komunikaciju, svakodnevno "zdravo Rale, zdravo Fred" nekim osobama izgubi smisao.
-Neko je namćoraste prirode a nekome jednostavno nismo bitni. itd.

Primetio sam u poslenjih 2-3 godine da neke osobe koje me sigurno znaju ne zele iz nekog razloga da mi se jave? Zasto su ljudi takvi poslali?
ne postuju te

to je sasvim normalno
nikoga ne postuju svi, niti mi postujemo sve, samo sto nas zaboli kad neko ne postuje nas, a ovo drugo ne primecujemo

nije bitno
druzi se sa onima koji to zele kao i ti
a ove druge prepusti drugima i ne razmisljaj o njima

Poslednja izmena:

Praviti se važan u Srbiji u ovom trenutku priliči svega nekolicini tipova...svi ostali su verovatno u dubokom problemu i hodaju ulicom zamišljeno i mehanički a ne uobraženo sa dignutim nosom. Previše lično doživljavaš izostanak nečijeg dobar dan

Back