Zasto lazete da bi dosli do seksa - vi koji to radite.

Na jednom forumu sam otvorio temu tipa "Zašto lažete da bi došli do seksa - vi koji to radite" i naglasio da se odnosi na one koji to rade.

Odgovori su bili tipa: tema ti je glupa, pa ko to još radi...

Svakako, to "pa ko to još radi" mogla je da posvedoči čitava zbirka već postojećih tema na istom forumu, najverovatnije i većina tema, koje su bile naslovljavane ili "osmišljene" na ovaj način: "Cake za muvanje", "Šta da uradim da bi pala", "Kako da sakrijem/slažem/izmanipulišem dragi moji prijatelji, jadna ja" i sl.

Začudilo me je to što i pored činjenice da je većina tema (na skoro svim pdf Lj i S svakog foruma sa Ex-Ju) skovana na foru "dobijanja/davanja pokua za instrumentalno ponašanje" (u prevodu: komunikaciju sa ciljem da se neko slaže da bi... ili da se tuđa umotvorina pročitana na forumu nekoj devojci (od strane momka koji baš i misli da nije sposoban sam da smisli) podvali kao svoja itd.) i dalje je većina ljudi rekla da toga (laganja da bi se došlo do seksa) gotovo i nema, te da mi je tema besmislena i nerealna...

Da li je baš tako?
Ajde da vidimo kako će biti na ovom forumu:

Dakle,
tema:
Zašto lažete da bi došli do seksa - vi koji to radite?
Nije glupa tema i da, mnogo se često dešava. I nije u pitanju laž tipa "caka za muvanje" jer je to makar za muvanje :neutral: mislim, nije bilo ono - video sam dobru sisu a čuo sam da lako daje.....

Lažu zato što nemaju prilike da mnogo yebbu pa, pošto svi ostali lažu i svoje drugare, ne samo devojke, kako to rade tri puta na dan, kompleks niže vrednosti proradi i onda, ako im ne uspe u realnosti, izmisle celu priču. Izvesni lik je izmislio devojku i bio s njom 3 godine i sve to ne bi bilo toliko tragično da drugarima nije pokazivao sliku vrlo poznate ličnosti :rumenko: a čovek ima blizu 40 godina.

Seks ni muškarcima nije toliko bitan niti bi se raspali bez njega (potvrđeno u praksi), ali je mnogo bitno da ne ispadnu jadnici pred drugarima.

E sad, to malo splasne s godinama, nažalost uglavnom ne prođe pre trideset i neke. I to prođe zato što se požene, pa imaju, uslovno rečeno, redovan.

Nadam se da sam dala doprinos :rumenko: temi...

Nije glupa tema i da, mnogo se često dešava. I nije u pitanju laž tipa "caka za muvanje" jer je to makar za muvanje :neutral: mislim, nije bilo ono - video sam dobru sisu a čuo sam da lako daje.....

Lažu zato što nemaju prilike da mnogo yebbu pa, pošto svi ostali lažu i svoje drugare, ne samo devojke, kako to rade tri puta na dan, kompleks niže vrednosti proradi i onda, ako im ne uspe u realnosti, izmisle celu priču. Izvesni lik je izmislio devojku i bio s njom 3 godine i sve to ne bi bilo toliko tragično da drugarima nije pokazivao sliku vrlo poznate ličnosti :rumenko: a čovek ima blizu 40 godina.

Seks ni muškarcima nije toliko bitan niti bi se raspali bez njega (potvrđeno u praksi), ali je mnogo bitno da ne ispadnu jadnici pred drugarima.

E sad, to malo splasne s godinama, nažalost uglavnom ne prođe pre trideset i neke. I to prođe zato što se požene, pa imaju, uslovno rečeno, redovan.

doprinos ti je los...
niko tu ne laze drugare ili drugarice da (se)jeebe na sve strane
lazu ljudi da bi doziveli snosku
ja sam lep, jak i dobar djak,,, dodjite srednjoskolke:cool:
ma lazem i sebe, da bih zazmureo i opalio nesto sto inace ni u bunilu ne bih

Gospođica Lexa je svojim komentarom dala znak za početak akcije Lažovi, spasimo sujetu, i LjiS-om sada traje uobičajeno lupanje i dovikivanje. Čuju se i psovke iznerviranih lažova. Kako bi bilo lepo da zakon dozvoljava da se lažovi konopcem od elastičnog materijala vezuju za nogu i kače o drvo. Što se mene tiče, možete da ih okačite i za onu stvar, svejedno mi je. Ali, svakako bi trebalo da ih okačite, drage moje, makar ovako, za post - pa na forum.

Malena, ala si mu ga dala... Bravo!

Back