ružislav
Iskusan
- Poruka
- 6.660
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako koji.... xD
Zato sto stan moze da se rentira u KG za 300 a u Beogradu i za 500 evra.
E sad saberi i oduzmi to sto dajes u KG vs BGD pa ćeš shvatiti da se ne isplati ..Mnogo sta je čudno u Srbiji pa tako I te cene nekretnina a ti sto zveknu te pare pa rentaju za 500€ to mi je najveca misterija . ja ovde u Danskoj ako se plati 300k € za stan onda se ne iznajmljuje ispod 1000€ plus trskovi i to jije toliko isplativo kao stan na dan ako imas dobru poziciju ili neka vikendica na nekom lepom mestu ali okZato sto stan moze da se rentira u KG za 300 a u Beogradu i za 500 evra.
Na Vračaru za 200.000e oko 50kvm sa ovim naduvanim cenama.Kuća van grada ali dobar asfaltni put, van glavnih saobraćajnica. Visoko potkrovlje sa galerijom, betonske grede obložene drvetom za rustični efekat, pozadi mlad zasad loze a ispred posadjeni platani zbog efekta šume.
Ko bi izabrao da plati stan na Vračaru 200.000 evra umesto ovoga, taj je lud.
Naravno da moze ,mozes dvije da sazidas i da nacrtas kakvu zelis np ja sam za 200000 eura napravio kucu sa 600 kvadrata u Sarajevu 4 velika stana i dva poslovna prostora ,prije ,mozda je sad nesto skuplje ali ne vjerujem da je velika razlika.Da li se za 200.000 evra može sazidati kuca od recimo 100 kvadrata ?
Da, čak i sada kad su cene i dnevnice majstora podivljale. Ja sam kupio kuću na licitaciji, prethodni vlasnik je keš dugovao banci, za 11000 evra, nesredjena samo ozidana i pokrivena, tako da sam mnoge troškove izbegao.Da li se za 200.000 evra može sazidati kuca od recimo 100 kvadrata ?
Sve kad stavim na papir iako još nije sredjena, biće utrošak oko ~ 60.000 €.. U aplikaciji Mape udaljenost kuća - Terazijska česma 36 km.Onda je bolje za 200.000 evra sazidati sebi kucu po svojoj meri i potrebama sa dvorištem nego kupiti stan na Beogradu na vodi na primer
Tamo ni pod razno ne bih kupila stan samo navodim lokaciju..
Drveće oko kuće daje posebnu čar. Ja sam posadio platane oko kuće ali sam prvo izlio betonski okvir u zemlji da korenje ide dole a ne u širinu.Ovakvu kucu na primer u stilu Toskane
Pogledajte prilog 1728262
Da ali kada dočekati taj hrast? Hrast je meni najlepše drvo na svetu ali verovatno bi u njegovom hladu uživali moji unuci. Lipa je ok ali sporije raste od platana, breza mi se ne svidja. Sve sam uzeo u obzir i izbor je pao na platan. Tebi se ne svidja?Ja bih posadila hrast , lipu,brezu
Ja sam platan i odabrao zato što me podseća na hrast a 10x brže raste. Ovaj stari platan ovakav je jer tako orezivan, drvo se formira kako tebi odgovara a ovde kod ovog mislim da nije bilo nikakvog plana zato je ispao ovakav.Meni se svako drvo svidja ali kada se pomene platan odamh mi je asocijacija na onog grmalja starog 200 godina u Topčideru kod Miloševog konaka
Veliko je to drvo..doduše i hrast je veliki
Pogledajte prilog 1728300
Imas crveni hrast koji brzo raste,ja ga mislim posaditi pokraj vode za hladDa ali kada dočekati taj hrast? Hrast je meni najlepše drvo na svetu ali verovatno bi u njegovom hladu uživali moji unuci. Lipa je ok ali sporije raste od platana, breza mi se ne svidja. Sve sam uzeo u obzir i izbor je pao na platan. Tebi se ne svidja?islm sa
za 2.000 €/m² moze da se sagradi vrlo luksuzna kuca.Da li se za 200.000 evra može sazidati kuca od recimo 100 kvadrata ?