- Poruka
- 93.273
Zašto je ženama bitno da im muškarac kaže "Volim te" do te mere da čak i insistiraju?
I šta, kad im kažemo onda su mirne i veruju nam?
I šta, kad im kažemo onda su mirne i veruju nam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro. A zašto morate da čujete te reči?Ne bilo koji.
Samo onaj kojeg ona voli.
ali muško zna da slažeKako kaže @Duki Lu samo onaj pravi i volim da mi kaže. Naravno da je najbitnije da pokazuje tu ljubav ali lijepo je čuti i verbalno.
Pa valjda majku mu imamo oči, uši, intuiciju pa možemo osjetiti ko nas laže i maže.ali muško zna da slaže
Ko kaže da ' moramo' čuti?Pa dobro. A zašto morate da čujete te reči?
pa kad osećate šta ima još i da kaže, valjda se vidi-osećaPa valjda majku mu imamo oči, uši, intuiciju pa možemo osjetiti ko nas laže i maže.
А парадокс је да ти то углавном каже неко са ким ниси ни била. Мада мислим да то умисли, да те прецени и мисли да те воли.U životu ne bih pokušavala da iznudim da mi to kaže. Ako oseti potrebu, reći će. Uostalom, ni ja ne spadam u one koje to olako izgovaraju.Meni dela imaju težinu, mada jeste lepo čuti .
Naravno da me preceni, inače bi pobegao glavom bez obzira da me poznajeА парадокс је да ти то углавном каже неко са ким ниси ни била. Мада мислим да то умисли, да те прецени и мисли да те воли.
Лично више волим вербално суздржане мушкарце у том смислу. Да достојанствено гута ту изјаву![]()
Ко нас не зна скупо би нас платиоNaravno da me preceni, inače bi pobegao glavom bez obzira da me poznaje![]()
Lepo je čuti.Zašto je ženama bitno da im muškarac kaže "Volim te"
Izližu se reči, pa onda i ljudi postanu klizavi....Izazovno je razmišljati o smislu reči... mada kao da nije za ovaj ptf
sve što čovek kaže to je otišlo u etar. nepovratno.
drugo, igra skrivanja i otkrivanja. više volim da vrištim u sebi nego to da kažem.
A i dodatno, ne mislim da iko ikoga istinski voli ako ćemo duboko gledati na to.. sve je prolazno, dok nam se interesi poklapaju nama je lepo, kada on bude našao neku bolju otići će, kada ja budem naišla... Mogu vatreno da volim, a posle 10tak godina skoro ništa od toga ne ostane. Skoro sam i mačku "sahranila" posle 21 godine i evo prošlo par nedelja već sam se navikla na to. Zato sve te reči bolje ne. Bolje da hvatamo trenutke i dane. Bolje da se iznenadimo nego da se razočaramo. Za mene to je tako duboko da bi reči mogle samo da isprljaju.