Kovač
Buduća legenda
- Poruka
- 30.786
kakav patetični pokušaj spinovanja.
i kako to oni nisu imali razuma?
zašto advokatišeš đavolu?
A da si malo čitao Bibliju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav patetični pokušaj spinovanja.
i kako to oni nisu imali razuma?
zašto advokatišeš đavolu?
Lucifer je došao kao spas za sve nas![]()
Potpuno netačno.
Postanje 4:14 "Evo me teraš danas iz ove zemlje da se krijem ispred Tebe, i da se skitam i potucam po zemlji, pa će me ubiti ko me udesi."
Ko da ga ubije ako je poveo samo sestru sa sobom i nije bilo nikakvih drugih ljudi?
Ovo nam je samo pokaztelj da ljidi koji s bave jogom, astralnom projekcijom, budizam, hinduizam, veruju u ponovo radjanje i slicnim metodama, su automatski skloni bivsem luciferu.
To sve ih ne priblazava bogu kako tvrde, nego u stvari sotoni.
Ne ljutis ali tako je.
Evo i precizne statistike,ko ne veruje.Koliko je ubio Bog koliko Lucifer.
![]()
Bog je u ubijanju nadmašio Lucifera,u čemu je onda Lucifer pogrešio?
Izgleda da on nije pogrešio.Možda je pokušavao da zaštiti ljude od Boga?
Naravno!
Ја Исус послах анђела свог да вам ово посведочи у црквама.
Ја сам корен и род Давидов, и сјајна звезда Даница*.
(otkr. 22.16)
*Latinski naziv za zvezdu Danicu je Lucifer![]()
Da. Lucifer znači svetlonoša, a koristi se kao naziv za "zvezdu Danicu".Lucifer znaci svetlonosa a ne zvezda Danica.
Da. Lucifer znači svetlonoša, a koristi se kao naziv za "zvezdu Danicu".
Tako i treba. "Nosi svetlo" odnosno najavljuje dan, zbog čega se i ta "zvezda" zove Danica - najavljuje dan.
I?
Celo vreme pisemo tome ko je i opet pitas?
Bivsi anjdeo svetlonosa koji je doveo do svog pada i postao zao i otac zla i lazi, neprijatelj i krvnik ljudski
Evo ko je:
Joh 8:44 Vaš je otac đavo; i slasti oca svog hoćete da činite: on je krvnik ljudski od početka, i ne stoji na istini; jer nema istine u njemu; kad govori laž, svoje govori: jer je laža i otac laži.
1.Pet 5:8 Budite trezni i pazite, jer suparnik vaš, đavo, kao lav ričući hodi i traži koga da proždere.
Pozdrav.
E, to sam teo da čujem.I nista.
Hehe,nemaš pojma.Reč Lucifer se pominje samo jednom u Bibliji,i to u prevedu King James u knjizi Isaije.14;12
U mojoj Bibliji piše ovako"Gle ti pade s neba zvezdo sjajna,zorin sine..."
Reč "Lucifer"nije oduvek postojala u Bibliji,u stvari na hebrejskom reč koju su preveli sa Lucifer glasi ovako הילל (Hêlēl)
Lucifer je latinska reč,originalne hebrejske reči zamenjene su sa latinskom,pa je tako onaj deo iz Isaije preveden ovako Et habemus firmiorem propheticum sermonem : cui benefacitis attendentes quasi lucernæ lucenti in caliginoso donec dies elucescat, et lucifer oriatur in cordibus vestries.
Inače to jeste "zvezda sjajna"odnosno Danica,odnosno Lucifer kako hoćete a Isus sam za sebe kaže da je on taj Lucifer(otkrovenje 22;16).Tako da...toliko o tome![]()
Lucifer je kroz filmove i ljudsku glupost i mastu postao nakaza koja unistava , ubija i przi ljude u gorecem jezeru .
On je samo najlepsi , najpametniji andjeo , koji je voleo sebe i muziku . Nije podnosio autoritet boga i izmedju ostalog hteo je da da ljudima znanje . Bog je na to rekao ne , onda je usledila varka sa jabukom itd itd .
Kako je on od takvog bica postao tiranin koji pali ljude ? Pa kroz ljudsku glupost . U gorece jezero na vecno przenje vas salje BOG , ne Lucifer . Lucifer pokusava da bude neka vrsta boga , prikupljajuci duse sebi . Ali ne da ih muci do vecnosti , nego da mu sluze , kao sto bogu sluze andjeli .
Nije bre! Nego se svetlost usporila, pa kasni.Da,a noc je ustvari dan.
Jel u dalje verujete u Isusa-Lucifera?![]()
Nema tu nikave vze sa Isusom.
Ako si ti vodoinstler i neki drugi vodoinstaler je ukrao nesto pa otisao u zatvor neznaci da si ti sada isti taj vodoinstaler posto se zoves vodoinstaler, ili da si i ti lopov.
Tako sotona nije vise svetlonosa. A na nebu ima jos mnogo svetlonosa i kada je sotona izgubio tu titulu, njegovo mesto je rpeuzeo drugi andjeo.
Tacniji prevod u otrkivenju 22,16 ne pominje zvezdu danicu po imenu nego kaze samo Sjajna jutarnja zvezda.
Sjajna koristi se grcka rec LAMRPOS.
Isus nije taj lucifer nego je on svetlost ciju andjeli nose.
Lucifer nije negativno ime.