Зашто је у Србију увезена обојена револуција, ко је режира, по којем сценарију и који је разлог

Zuti su izgubili vlast sa razlogom i jedan od glavnih je bio losa politika u vezi sa KiM.

Narod nije njih smenio i dao podrsku SNS, da bi oni sprovodili antidrzavne i antisrpske zamisli DS-a, vec upravo suprotno.

Cinjenica je da je SNS vlast ukinula sve institucije Republike Srbije na KiM i postavila granicu sa Republikom Kosovo.

To je veleizdajnicki akt Aleksandra Vucica i SNS; kao i svakog ko je to podrzao ili podrzava.
Internet sve pamti; da sam na tvom mestu pazio bi sta pisem ako mislis da ce Srbija ikad biti pravna drzava.
Druga opcija je da je nece biti, te u tom slucaju nastavi da pomeras granicu ka Pašaluku.
Поштовани пријатељу, давно сам о томе, одмах када је настала СНС, писао, анализирао, апеловао и најжешће критиковао. Молим Вас узмите мало времена и прочитајте макар део оног што сам и како сам писао тада на:

https://krstank.blogspot.com/2009/04/proklet-bio-tomo-nikolicu.html и
https://srboljublje.blogspot.com/

Било би добро да сами покренете тему како је настала СНС и зашто су тадашњи функционери ДС испали тупи и глупи, но сада, када је Србија, заради природних богастава, нападнута од стране вековних непријатеља Срба и Србије, са свих страна, нормалан човек ће, наравно, учинити све да се држава додатно не раздели, дезорганизује и дестабилизује. Ви сте насели на пропаганду оних коју су плаћени од стране непријатеља како би Србију изнутра разорили. Да је садашња власт најгора на свету безусловно подржао бих је, јер у питању је опстанак Србије... Тачно је да је Вучић направио многобројне грешке у вези са КиМ, разум ми вређа да је наредио да се напусте институције тог протектората УН, да се не излази на изборе, да се дозволи да се бриселски споразум већ 12 година не реализује, али је тачно и то да су била многобројна отпризнања те лажне државе, да се је о томе често расправљало у УН и да је Вучић тамо бриљирао ...

Зашто је у Србију увезена обојена револуција, ко је режира, по којем сценарију и који је разлог
...

Kad pročitam ovakve epske trilere, deluje mi da živimo u Marvel univerzumu: Nuland je "zla veštica", Soroš je "gospodar tame", a Vučić hrabro štiti narod od "gospodara sveta" i još uz pomoć Trampa i Maska sprema novi svetski poredak. Još samo fali da se pojavi Betmen da brani litijum u Jadru.

Ali fora je u tome da sve ove bajke (level bulšit) imaju vrlo praktičnu svrhu, da narod poveruje kako smo večita žrtva "zlih stranaca" i da se u tom haosu i paranoji ne pita ko se zapravo bogati na koruptivnim projektima dok smo mi "opkoljeni". Nije teško pogoditi, bogate se oni koji u uređenoj državi i slobodnom društvu ne bi mogli da mrdnu prstom, jer bi ih zakoni i institucije sasekli.

Zato nam stalno serviraju priče da "svi rade protiv Srbije", da bismo ostali zatvoreni, izolovani i uplašeni, jer samo tako korupcija i lopovluk mogu da se prodaju kao patriotizam.

Zato nam stalno serviraju priče da "svi rade protiv Srbije", da bismo ostali zatvoreni, izolovani i uplašeni, jer samo tako korupcija i lopovluk mogu da se prodaju kao patriotizam.
А ко то ви и шта теби смета шта и како ми Срби пишемо о нашој отаџбини? Не наседам на ваше провокације, јер то би било губљење драгоценог времена и давање до значења некоме ко није вредан ...

kao i uvek rezirajku ne neprijateljski zapadni centri moci

Reziraju je zato sto Srbija ne sledi slepo njihovu politiku vec gleda svoje interese a oni to ne oprastaju.
Ajde bre Tihi sta mislis zasto je Vodja ovako dugo na vlasti?
Kome to odgovara, ko ga drzi tu i zasto?
Ne budi bar ti naivan…

Ма спрдамо се са тобом реликту ...

Крста пер се је губљење времена.. 100 људи пише .. 1 000 гледа .. Па тираж најбеднијих књига је 3 000

Пробудио се @KPCTAHK

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f64614f474364554f446d577975773d3d2d3631303835363735392e313633313331393432356437653864303839353132343835333131362e676966
Можеш да ме мрзиш и завидиш, али, на твоју велику жалост, то је све што једино можеш....

Ne budi bar ti naivan…
Одговор је само један - народ тог Вођу хоће и тај Вођа се је доказао својим радом ...

Поштовани пријатељу, давно сам о томе, одмах када је настала СНС, писао, анализирао, апеловао и најжешће критиковао. Молим Вас узмите мало времена и прочитајте макар део оног што сам и како сам писао тада на:

https://krstank.blogspot.com/2009/04/proklet-bio-tomo-nikolicu.html и
https://srboljublje.blogspot.com/

Било би добро да сами покренете тему како је настала СНС и зашто су тадашњи функционери ДС испали тупи и глупи, но сада, када је Србија, заради природних богастава, нападнута од стране вековних непријатеља Срба и Србије, са свих страна, нормалан човек ће, наравно, учинити све да се држава додатно не раздели, дезорганизује и дестабилизује. Ви сте насели на пропаганду оних коју су плаћени од стране непријатеља како би Србију изнутра разорили. Да је садашња власт најгора на свету безусловно подржао бих је, јер у питању је опстанак Србије... Тачно је да је Вучић направио многобројне грешке у вези са КиМ, разум ми вређа да је наредио да се напусте институције тог протектората УН, да се не излази на изборе, да се дозволи да се бриселски споразум већ 12 година не реализује, али је тачно и то да су била многобројна отпризнања те лажне државе, да се је о томе често расправљало у УН и да је Вучић тамо бриљирао ...
Vucic je uspostavio granicu sa KiM; tacka.
Nema tu sta da se raspravlja; pocinio je akt veleizdaje i zna se koja zatvorska kazna mu sleduje.
Najveci neprijatelj je - izdajnik.
Sto je veca koncentracija moci kod izdajnika, to je kazna veca; a u slucaju predsednika republike - najveca moguca.

Clan 305,306,307,308 mu garantuju dozivotnu robiju.

Можеш да ме мрзиш и завидиш, али, на твоју велику жалост, то је све што једино можеш....

Шегачим се и зачикавам... жалим те .... Али си толико упоран у прављену магарца од себе да ти нема помоћи

Vucic je postavio granicu sa KiM; tacka.
Није, пријатељу, Борко Стефановић је са ЕУ издговарао граничне прелазе Брњак и Јариње и бриселски споразум ...

A jbt ova vlast za sve krivi poslednju, za 13 godina ja bi gledao da ispeglam sto oni nisu uspeli, valjda tako ide logikom, bili su i prosli zagovnali a sadasnji kad god nesto ne umeju, ne mogu odma krivi prethodni.
Пријатељу, увек и свугде је тако, чак и сами волимо да критикујемо друге за наше слабе одлуке и животне пораза, али је чињеница да је садашња власт, макар што се тиче економије и угледа државе Србије у свету, многоструко боља од претходне власти ...

Видеће се ...Чекајте резултате избора и онда ће Ваша илузија да се распрши као мехурићи од сапунице ...
Njegova vladalacka masinerija se do sada besprekorno pokazala.
Ali ne zaboravi da savrsena masina ne postoji…

Ne budi bar ti naivan…

ocito da odgovara dobroj vecini Srba

Mnogima kao ja ne odgovara jasno je al ne mogu da budem slep da ne vidim da ga ogroman broj ljudi podrzava - prvenstveno iz koristoljublja tj licnih interesa

Наравно да су се у Србији одмах томе успротивили плаћеници УСАИД-а, Сороша, британских обавештајних служби, НВО и сав шљам који је плаћен да Србија стане и нестане. Пошто председник Вучић није подлегао том притиску антисрпски издресираних џукела у Србији, „господари света“ су извршили терористички акт, према мојим сазнањима то су извршиле обавештајне службе УК, на железничкој станици у Новом Саду где је страдало 16 невиних људи. То је био као повод да у Србији започне обојена револуција, мада је она и пре припремана како би се Србија потчинила, у њој завладали вазали „господара света“ и од Србије отела сва природна богатства.
Screenshot 2025-08-22 at 09.38.07.png

Back