Зашто је у Србију увезена обојена револуција, ко је режира, по којем сценарију и који је разлог

Није, пријатељу, Борко Стефановић је са ЕУ издговарао граничне прелазе Брњак и Јариње и бриселски споразум ...
AV je sproveo antidrzavne i antisrpske odluke i podigao granicu sa Republikom Kosovo; a ujedno i ukinuo sve institucije Republike Srbije na KiM.
Branis neodbranjivo i ucestvujes u izdaji drzave, krseci clanove ustava gore navedene.
Inkriminises sebe zajedno sa Aleksandrom Vucicem.
Za to se ide u zatvor u pravnoj drzavi; sto ti ja ne zelim za razliku od onoga koji je za taj cin prigrabio i licnu korist.

Пријатељу, увек и свугде је тако, чак и сами волимо да критикујемо друге за наше слабе одлуке и животне пораза, али је чињеница да је садашња власт, макар што се тиче економије и угледа државе Србије у свету, многоструко боља од претходне власти ...
Ova dvojica se napusavaju vec 25 godina, u svim fazama njihove vladavine, ja ne znam kako ljudi to vare i dan danas.

ocito da odgovara dobroj vecini Srba

Mnogima kao ja ne odgovara jasno je al ne mogu da budem slep da ne vidim da ga ogroman broj ljudi podrzava - prvenstveno iz koristoljublja tj licnih interesa
Odgovara onima koji ubiraju plodove njegove vladavine.
I u Srbiji (i van nje).

AV je sproveo antidrzavne i antisrpske odluke i podigao granicu sa Republikom Kosovo; a ujedno i ukinuo sve institucije Republike Srbije na KiM.
Branis neodbranjivo i ucestvujes u izdaji drzave, krseci clanove ustava gore navedene.
Inkriminises sebe zajedno sa Aleksandrom Vucicem.
Za to se ide u zatvor u pravnoj drzavi; sto ti ja ne zelim za razliku od onoga koji je za taj cin prigrabio i licnu korist.
Експлицитно сам се изјаснио - не подржавам ништа од онога што је Вучић учинио у вези са КиМ, али подржавам све она отпризнања државности Косова и његове говоре у УН... Србија је доказала како треба да се брани ...

А зашто Вама то смета, ако тај човек, било како да га назовемо и било како да се он лично понаша, то су чињенице чини све за прогрес Србије?
Reći da on čini sve za progres Srbije, takođe je jako neumesno. Čovek je uništio sve čega se dohvatio ovde, sa svojom ekipom pokrao milijarde evra. Vreme će pokazati samo koliko.

Пријатељу, увек и свугде је тако, чак и сами волимо да критикујемо друге за наше слабе одлуке и животне пораза, али је чињеница да је садашња власт, макар што се тиче економије и угледа државе Србије у свету, многоструко боља од претходне власти ...

Такое

У прошлим режимима нас тројица би робијали за губикте који се мере стотинама милиојона евра

а у овом режиму наш Мафијашки газда све то плати из заједничке касе коју други пуне

Ако нема.. Узме милиајрду две три десет од Арапа и Кинеза

.. прода неке хотеле земљу руднике изворе воде ....

Боље је него шта @KPCTAHK витезу наш са Крсте
1-119-e1740308947968-1000x560.jpg.webp
80346_8_f.jpg
Goran_Vesic.jpg

Одговор је само један - народ тог Вођу хоће и тај Вођа се је доказао својим радом ...

Лудак је та особа Лудак

Само цело судство које ПРВО тереба то да заустави боли паткица ...

Када имаш лудницу .. одговорност је на медицинском особљу .. тако ј еу Србији... Законодавна власт је пустила лудака да ради шта хоће

Експлицитно сам се изјаснио - не подржавам ништа од онога што је Вучић учинио у вези са КиМ, али подржавам све она отпризнања државности Косова и његове говоре у УН... Србија је доказала како треба да се брани ...
On je i kod tog cina potpisao Vasingtonski sporazum i vezao Srbiji ruke, obecavajuci da Srbija vise nece traziti odpriznavanja ilegalno proglasene nezavisnosti svoje juzne pokrajne.

Aleksandar Vucic je veleizdajnik i zasluzio je dugogodisnju robiju.

Reći da on čini sve za progres Srbije, takođe je jako neumesno. Čovek je uništio sve čega se dohvatio ovde, sa svojom ekipom pokrao milijarde evra. Vreme će pokazati samo koliko.
Зашто наседате на пропаганду и не осврнете се око себе, отворите очи и видите шта је Вучић све учинио за Србе и Србији ... Нећо то да набрајам, јер само дегенима се објашњава оно што сам очима може да види ...

On je i kod tog cina potpisao Vasingtonski sporazum i vezao Srbiji ruke, obecavajuci da Srbija vise nece traziti odpriznavanja ilegalno proglasene nezavisnosti svoje juzne pokrajne.

Aleksandar Vucic je veleizdajnik i zasluzio je dugogodisnju robiju.
Немојте се служити стереотипним флокулама, јер знате да будете и добар и културан саговорник. Вашингтонски споразум је нешто најбоље што се је могло учинити у датом тренутку, но сада се може много више, јер америчку администрацију предводе људи који су истински пријатељи Србије . Ускоро ће сое то и видети... Сам ћу, заједно са мојим пријатељем Елоном Маском, ускоро доћи у Србију и обрадоват све Србе ...

Они би узели све, то су њихове аспирације и циљ обојене раволуције, но на нами је да им то не дозволимо, да сви станемо иза тога громогласног НЕ и да учинимо све да Србија иде даље у светлију будућност ...
da sklonimo i osudimo na zatvorske kazne one izdajnike koji su predali sve i koji hoće da predaju ono što je još ostalo....:ok:

Зашто наседате на пропаганду и не осврнете се око себе, отворите очи и видите шта је Вучић све учинио за Србе и Србији ... Нећо то да набрајам, јер само дегенима се објашњава оно што сам очима може да види ...

Ништа ниј еучинио.

Све је то плаћено 10 пута више него што вреди а паре је узео себи

.. и паре дао за соколице

GLISIC.jpg

Лудак је та особа Лудак

Само цело судство које ПРВО тереба то да заустави боли паткица ...

Када имаш лудницу .. одговорност је на медицинском особљу .. тако ј еу Србији... Законодавна власт је пустила лудака да ради шта хоће

Ubedi te da si lud i svi klimaju glavom.
Ovo je patologija

Ubedi te da si lud i svi klimaju glavom.
Ovo je patologija

Ма каква патологија

Безобразлук @KPCTAHK се свима сада смеје и дума 'у какао сам их зезнуо'

Један тешко болестан убомолник који је излудео на интернету јер је већ три деценије на њему

Ма каква патологија

Безобразлук @KPCTAHK се свима сада смеје и дума 'у какао сам их зезнуо'

Један тешко болестан убомолник који је излудео на интернету јер је већ три деценије на њему
Krstan nije ništa drugačiji nego onda.

Krstan nije ništa drugačiji nego onda.

.. Ромео и Јулија исто завршава од кад је Шекспир записао

.. тако и овај тенкре ... Направио аватара .. и лупендра доследно ...

БИТИ ИЛИ НЕ , БИТИ

.. Ромео и Јулија исто завршава од кад је Шекспир записао

.. тако и овај тенкре ... Направио аватара .. и лупендра доследно ...

БИТИ ИЛИ НЕ , БИТИ
ja se profesoru obraćam uglavnom pitanjima
uvek mi njegovi mudri odgovori daju temelj da dalje analiziram

na svakoj anketi na krstarici vucic i SNS gube i to ekstremno al onda dodju izbori i SNS uzeme na svakim izborima 45-50% i pocisti pod sa opozicijom

To je nasa tuzna realnost

SNS je lopovska mafijaska stranka , interesna , ali opozicija je jos gora. Toliko su losi i nesposobni da ne umeju da obuce 10.000 kontrolora koji bi kontrolisali izborni proces i bili nepotkupljivi.

Back