Možda je narodu jednostavno PREKURCHILO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Božja voljaЗашто је у Србију увезена обојена револуција, ко је режира, по којем сценарију и који је разлог
Поштовани пријатељу, давно сам о томе, одмах када је настала СНС, писао, анализирао, апеловао и најжешће критиковао. Молим Вас узмите мало времена и прочитајте макар део оног што сам и како сам писао тада на:Zuti su izgubili vlast sa razlogom i jedan od glavnih je bio losa politika u vezi sa KiM.
Narod nije njih smenio i dao podrsku SNS, da bi oni sprovodili antidrzavne i antisrpske zamisli DS-a, vec upravo suprotno.
Cinjenica je da je SNS vlast ukinula sve institucije Republike Srbije na KiM i postavila granicu sa Republikom Kosovo.
To je veleizdajnicki akt Aleksandra Vucica i SNS; kao i svakog ko je to podrzao ili podrzava.
Internet sve pamti; da sam na tvom mestu pazio bi sta pisem ako mislis da ce Srbija ikad biti pravna drzava.
Druga opcija je da je nece biti, te u tom slucaju nastavi da pomeras granicu ka Pašaluku.
Зашто је у Србију увезена обојена револуција, ко је режира, по којем сценарију и који је разлог
...
А ко то ви и шта теби смета шта и како ми Срби пишемо о нашој отаџбини? Не наседам на ваше провокације, јер то би било губљење драгоценог времена и давање до значења некоме ко није вредан ...Zato nam stalno serviraju priče da "svi rade protiv Srbije", da bismo ostali zatvoreni, izolovani i uplašeni, jer samo tako korupcija i lopovluk mogu da se prodaju kao patriotizam.
Ajde bre Tihi sta mislis zasto je Vodja ovako dugo na vlasti?kao i uvek rezirajku ne neprijateljski zapadni centri moci
Reziraju je zato sto Srbija ne sledi slepo njihovu politiku vec gleda svoje interese a oni to ne oprastaju.
Можеш да ме мрзиш и завидиш, али, на твоју велику жалост, то је све што једино можеш....Ма спрдамо се са тобом реликту ...
Крста пер се је губљење времена.. 100 људи пише .. 1 000 гледа .. Па тираж најбеднијих књига је 3 000
Пробудио се @KPCTAHK
![]()
Ovo mi izgleda kao nedobog![]()
Одговор је само један - народ тог Вођу хоће и тај Вођа се је доказао својим радом ...Ajde bre Tihi sta mislis zasto je Vodja ovako dugo na vlasti?
Kome to odgovara, ko ga drzi tu i zasto?
Ne budi bar ti naivan…
Vucic je uspostavio granicu sa KiM; tacka.Поштовани пријатељу, давно сам о томе, одмах када је настала СНС, писао, анализирао, апеловао и најжешће критиковао. Молим Вас узмите мало времена и прочитајте макар део оног што сам и како сам писао тада на:
https://krstank.blogspot.com/2009/04/proklet-bio-tomo-nikolicu.html и
https://srboljublje.blogspot.com/
Било би добро да сами покренете тему како је настала СНС и зашто су тадашњи функционери ДС испали тупи и глупи, но сада, када је Србија, заради природних богастава, нападнута од стране вековних непријатеља Срба и Србије, са свих страна, нормалан човек ће, наравно, учинити све да се држава додатно не раздели, дезорганизује и дестабилизује. Ви сте насели на пропаганду оних коју су плаћени од стране непријатеља како би Србију изнутра разорили. Да је садашња власт најгора на свету безусловно подржао бих је, јер у питању је опстанак Србије... Тачно је да је Вучић направио многобројне грешке у вези са КиМ, разум ми вређа да је наредио да се напусте институције тог протектората УН, да се не излази на изборе, да се дозволи да се бриселски споразум већ 12 година не реализује, али је тачно и то да су била многобројна отпризнања те лажне државе, да се је о томе често расправљало у УН и да је Вучић тамо бриљирао ...
Можеш да ме мрзиш и завидиш, али, на твоју велику жалост, то је све што једино можеш....
Одговор је само један - народ тог Вођу хоће и тај Вођа се је доказао својим радом ...
Није, пријатељу, Борко Стефановић је са ЕУ издговарао граничне прелазе Брњак и Јариње и бриселски споразум ...Vucic je postavio granicu sa KiM; tacka.
Видеће се ...Чекајте резултате избора и онда ће Ваша илузија да се распрши као мехурићи од сапунице ...Odgovor je sve samo ne ovo.
Пријатељу, увек и свугде је тако, чак и сами волимо да критикујемо друге за наше слабе одлуке и животне пораза, али је чињеница да је садашња власт, макар што се тиче економије и угледа државе Србије у свету, многоструко боља од претходне власти ...A jbt ova vlast za sve krivi poslednju, za 13 godina ja bi gledao da ispeglam sto oni nisu uspeli, valjda tako ide logikom, bili su i prosli zagovnali a sadasnji kad god nesto ne umeju, ne mogu odma krivi prethodni.
Njegova vladalacka masinerija se do sada besprekorno pokazala.Видеће се ...Чекајте резултате избора и онда ће Ваша илузија да се распрши као мехурићи од сапунице ...
Видеће се ...Чекајте резултате избора и онда ће Ваша илузија да се распрши као мехурићи од сапунице ...
Видеће се ...Чекајте резултате избора и онда ће Ваша илузија да се распрши као мехурићи од сапунице ...
Ajde bre Tihi sta mislis zasto je Vodja ovako dugo na vlasti?
Kome to odgovara, ko ga drzi tu i zasto?
Ne budi bar ti naivan…
Наравно да су се у Србији одмах томе успротивили плаћеници УСАИД-а, Сороша, британских обавештајних служби, НВО и сав шљам који је плаћен да Србија стане и нестане. Пошто председник Вучић није подлегао том притиску антисрпски издресираних џукела у Србији, „господари света“ су извршили терористички акт, према мојим сазнањима то су извршиле обавештајне службе УК, на железничкој станици у Новом Саду где је страдало 16 невиних људи. То је био као повод да у Србији започне обојена револуција, мада је она и пре припремана како би се Србија потчинила, у њој завладали вазали „господара света“ и од Србије отела сва природна богатства.