raindog
Domaćin
- Poruka
- 3.811
Pera_Zdera:ko onda visi na kukama?
raindog:shteta samo shto ne visimo svi u supermarketima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pera_Zdera:ko onda visi na kukama?
raindog:shteta samo shto ne visimo svi u supermarketima
[/quote]raindog:shteta samo shto ne visimo svi u supermarketima
Nek te glava sto pre i sto bezbolnije prodje. :wink:etotako:jestezavodljiva1976::shock: Seljacina :x
Ma ko ga yebe...imas nas:wink:
![]()
vi ste super društvo
a večeras ću da se napijem i boleće me glava u nedelju... i kada prođe bol više ga se neću sećati
Takvi ljudi zaslužuju da budu zaboravljeni![]()
haha...ostavio te decko...mozda si ranije prolupala pa te zato ostavio...bre ti nisi cula da su sad u modi slobodni strelci...kakve .bre.veze...to zaglupi coveka...totalno ti syebe reflekse...i instinkt za prezivljavanje....samoca je mnogo korisna...videces..etotako:Salila sam se, naravno...zavodljiva1976::shock: Ti to ozbiljno il` se salis? :?etotako:Zna se...
NISTA PRE BRAKA
slikajte se!
Sinoc sam popila jedno kuvano vino i ostavio me decko... pa sam malo prolupala...
Ma bila sam ja luda još pre... čim sam mogla da mu verujem... Naivna samAllPacino:haha...ostavio te decko...mozda si ranije prolupala pa te zato ostavio...bre ti nisi cula da su sad u modi slobodni strelci...kakve .bre.veze...to zaglupi coveka...totalno ti syebe reflekse...i instinkt za prezivljavanje....samoca je mnogo korisna...videces..
Hvala na lepim željama Zmajčeku... čujemo se uskoroPera_Zdera:Nek te glava sto pre i sto bezbolnije prodje. :wink:
Sure Thing I. :wink:etotako:Hvala na lepim željama Zmajčeku... čujemo se uskoroPera_Zdera:Nek te glava sto pre i sto bezbolnije prodje. :wink:![]()
BRAVO slatka kuco , lepo mu Ti odgovorikučka:dve ili tri:kada bismo čuvali pare kao što naše ženske(čast izuzecima)čuvaju piccccu bili bismo najbogatija nacija
CINI TI SE, Bice da nisi lepo tražio :wink:
slobodnjak:BRAVO slatka kuco , lepo mu Ti odgovorikučka:dve ili tri:kada bismo čuvali pare kao što naše ženske(čast izuzecima)čuvaju piccccu bili bismo najbogatija nacija
CINI TI SE, Bice da nisi lepo tražio :wink:![]()
ja koliko znam ako sve ide kako treba do spoja dođe i bez traženja :wink:
dve ili tri:kada bismo čuvali pare kao što naše ženske(čast izuzecima)čuvaju piccccu bili bismo najbogatija nacija