Шећернавуна
Aktivan član
- Poruka
- 1.190
Ајде у теретану, нико од вас овде нема плочице!Jesi li svjesna kolika je glupost to sa plocicama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајде у теретану, нико од вас овде нема плочице!Jesi li svjesna kolika je glupost to sa plocicama?
Ne znam šta bih ti rekao.Sustina je da ja osjecam kako se ona srami zbog toga sto covjek, ponekada i u drustvu kad je, ne zeli da pije. Zamisli kakva glulost.
Ali si ipak jednu istinu rekla. Da muskarci vode svijet. To sto su zene takve kakve su - krivi su muskarci. Potpuno se slazem. Zene su onakve kakve ih muskarci zele da su.Make it 95%, u čemu je problem? Svi resursi su vam na raspolaganju, niko vas ne tlači
Who run the world? Boys
Ne kada ja hocu, nego kada drustvo diktira. Ne moze i jare i pare. Svako delanje vuce posledice. Prilagodis se ili patis kasnije.Није битно ко гађа већ шта каже.
У једној поруци пљујеш на жене које не желе да се удају кад ти хоћеш, а у другој изиграваш Гандија.
Ко пати, где?Ne kada ja hocu, nego kada drustvo diktira. Ne moze i jare i pare. Svako delanje vuce posledice. Prilagodis se ili patis kasnije.
Prosao sam taj period. Imao sam i plocice i misice. I pazio sta jedem, sta pijem. Gledao kalorije. I shvatio da su to gluposti. U svojim 20-tim.Ајде у теретану, нико од вас овде нема плочице!
Ајде у теретану, нико од вас овде нема плочице!
Samo kukanje da nema ozbiljnih muskaraca za brak je kukanje ili nezadovoljstvo. Uvek ih ima, ali zena morati zadovoljiti izvesne standarde. Isto vazi i za zene.Ко пати, где?
pa sve uticeLik je verovatno balvan u krevetu pa se žena nada da će ga malo alkohola opustiti i da će poteći neka strast iz njega. Zanemaruješ koliko pogubno nedostatak kvalitetne seksualne razmene utiče na odnose
Ко је кукао? Жена се спрда са оном другом темом, а ви сте се одмах сјатили да избаците то из себе.Samo kukanje da nema ozbiljnih muskaraca za brak je kukanje ili nezadovoljstvo. Uvek ih ima, ali zena morati zadovoljiti izvesne standarde. Isto vazi i za zene.
Argumentum ad hominem.Ко је кукао? Жена се спрда са оном другом темом, а ви сте се одмах сјатили да избаците то из себе.
Где си оној другој теми да кажеш исто?
Што се више копрцаш више тонеш у живо блато своје пристрасности, Ганди.
Ај поздрави коткућеArgumentum ad hominem.
Toliko od mene.
Pa ne verujem da ce momak od 18, 19 u brak .... 25 i nekako ....Осим тога, momci 18-25 година су најпривлачнija старосна категорија, не само за вршњаке, већ и за žene било ког узраста. Врло често сe таквi momci удаjy за озбиљне devojke са великим животним искуством, од 30-40 година, па и више.
Prosao sam taj period. Imao sam i plocice i misice. I pazio sta jedem, sta pijem. Gledao kalorije. I shvatio da su to gluposti. U svojim 20-tim.
AhaНа фотке па докажи
Zato sto su vec na fakultetu zauzeti....devojke vec znaju tada ko je iz bogate porodiceSvi momci, odlikaši, iz bogatih porodica i sa pločicama na stomaku, почињу да се активно регрутују za brak скоро од 15-16 година, а до 25 година - свi momci погоднi за породицу су већ одузетi. А они који су на овај или онај начин доказали стварну неподобност за породицу већ су разведени, sa pivskim stomakom i ćelavi.
Осим тога, momci 18-25 година су најпривлачнija старосна категорија, не само за вршњаке, већ и за žene било ког узраста. Врло често сe таквi momci удаjy за озбиљне devojke са великим животним искуством, од 30-40 година, па и више.
Zbog čega je toliko teško za brak naći dobrog momka, sa bogatim ocem od koga je nasledio biznis, sa pločicama na stomaku i da je ispod 25 godina starosti?
Pogledajte prilog 1530877
Не хвали се без доказа, не буди јуне :ДAha
Likovi koji stavljaju takve fotke po svemrežju su među najvećim paćenicima na istom
Nešto slično si i sam juče napisao, ne
Nabavi električno ćebe, trebaće ti u tim godinamaMoj klot beli radijator isijava jaču harizmu i karakter od tebe
A čak i ne isijava ništa, samo nešto malo zaostale toplote od grejne sezone
Well, this was a low blowНе хвали се без доказа, не буди јуне :Д
Nabavi električno ćebe, trebaće ti u tim godinama
Predao se odmaTvrdi malo pazar