Zašto je tako teško naći momka podobnog za osnivanje porodice?

Рече ми да те "не ложи" мој "ауторитативни стил".
Твоје речи.
Ја се извињавам што ти сексуално не одговорам.
Шта сад хоћеш да радим, да ти се прилагођавам како би могла да уживаш са мном?
Али од кад смо ја и ти у вези?
И престани да се бавиш и да се правиш као да познајеш моје сексуалне преференције.
Не иде ти у прилог.
Свашта може да се закљуучи.

Mislim da te loži i da se ljudima obraćaš imenom, a to ti je danas ekvivalent ulaženja u gaće

Misli o tome

Људи имају идеалистичку представу о прошлости. Како је тада све било поштено, како су сиромашни могли све, како су се људи волели без пара. Позивање на рани 20. век, позивање на 19. век, 18. век и тако до каменог доба.

Увек и у сваком добу, да би двоје људи могло да живи заједно, било је потребно да имају, а нарочито раније, када људи данас мисле да су сви могли са свима без обзира ко су и шта су.

Без куће, без имања, без мираза, без имовине није могло.

У XIX веку, као и раније, а на шта се сви позивају, људи су склапали брак на другачији начин и гледало се ко је из које куће. Тражио се благослов, одобрење итд. Ко шта има, ко је одакле, ко шта ради,...

Људи живе у заблуди и када се сусретну са стварношћу, постану незадовољни.

Зато што жене имају нереално превисоке стандарде, и јер природно не осећају привлачност и љубав према мушкарцима па су им потребни услови да би биле са неким. Мени је нпр. довољно само да ми је жена привлачна и лако ћу да волим ту жену, без постављања великих услова, зато што као мушкарац умем да волим и то ми је довољно.

Зато што жене имају нереално превисоке стандарде, и јер природно не осећају привлачност и љубав према мушкарцима па су им потребни услови да би биле са неким. Мени је нпр. довољно само да ми је жена привлачна и лако ћу да волим ту жену, без постављања великих услова, зато што као мушкарац умем да волим и то ми је довољно.
A šta ćeš da voliš kada im je priroda obično pretvaranje i izvrtanje?

Svi momci, odlikaši, iz bogatih porodica i sa pločicama na stomaku, почињу да се активно регрутују za brak скоро од 15-16 година, а до 25 година - свi momci погоднi за породицу су већ одузетi. А они који су на овај или онај начин доказали стварну неподобност за породицу већ су разведени, sa pivskim stomakom i ćelavi.

Осим тога, momci 18-25 година су најпривлачнija старосна категорија, не само за вршњаке, већ и за žene било ког узраста. Врло често сe таквi momci удаjy за озбиљне devojke са великим животним искуством, од 30-40 година, па и више.

Zbog čega je toliko teško za brak naći dobrog momka, sa bogatim ocem od koga je nasledio biznis, sa pločicama na stomaku i da je ispod 25 godina starosti?

Pogledajte prilog 1530877
Isuse!
Evo, ubedila si me!
Istina je da se m ći igramo sa lutkama, mame i tate, od najranijeg uzrasta, a ne vi.
Vi pikate loptu i klikere; ispaljujete rakete dok vas mi vrebamo od malih nogu. . :D

Žena ko žena ako joj popustiš pretvori ti život u pakao i besmisao.
Зато треба бити можда мало површнији, ако сте у пријатељству са повластицама и циљ вам је само секс и емоције (без заједнице, а емоције су чак битније од материјалног), онда не може да ти живот претвори у пакао. Мислим да је добијен одговор зашто је тако тешко наћи момка подобног за оснивање породице.

Back