Zašto je promenjen layout?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.951
Ovaj novi layout mi se ne sviđa. Nove teme i poruke nisu potrebne kada se nalazimo na određenom PDF-u.

Sve je nekako skučeno. Mislim da treba vratiti stari izgled.

Opera Snapshot_2021-08-19_204214_forum.krstarica.com.png

Pogotovu jer se Nove teme i poruke nalaze na manjem gornjem delu strane,
a ispod je to potpuno prazan prostor desno.

Screenshot_3.png

Poslednja izmena:
Ali tri clana na ovoj temi nisu 300.000.

Tema je otvorena u 4 ujutru, zatrpale su je druge teme.

Kada smo prelazili sa starog na ovaj forum, mesec dana je stajalo obaveštenje na vrhu o tome i molba da se uzme učešće
i koliko nas je došlo? Desetak! A posle kad je proradio i krenuli problemi, milion njih se ovde javljalo na temi koja je otvorena povodom toga.

Koliko njih učestvuje u ovakvim temama uopšte nije pokazatelj da li su zainteresovani ili ne za taj problem.

Ko u 21 veku ne ume da ode na početnu stranicu foruma i pogleda na njoj sa desne strane šta je novo? Ljudi koriste fb, instagram, twitter, twitch, discord koji su teži za rukovanje od ovoga.
ne radi se o tome da li mogu nego da li to rade.. vecina ide samo na forume koje posecuje a primecujem kad se kao nova tema pojavi neka zanimljiva rado odu na tu temu iako nije na njihovom forumu.
nemaju ljudi vremena da po ceo dan listaju forum..na ovaj nacin dobijaju spisak tema i ako im je nesto zanimljivo oni mogu da pogledaju iako nije u njihovom "vidokrugu"

Face je dobar samo zbog oglasa u vezi posla ovo ostalo sve beskorisno.
Ne govorim o njegovoj upotrebi, nego kompleksnosti za korišćenje. Dok se isklikće tamo sto buttona da se ostvari neka sitnica. Ovde kao ne umeju naći nove teme. A forumi postoje davnoo davnooo. Prvi napravljen 1970-te. Svako na netu je upoznat sa radom foruma.

Znaci sada i sama vidis potrebu da se istaknu najcitanije teme iz svakog foruma?

dakle dosli smo do ovog o cemu mi ovde pricamo..
hvala sto si ukazala na potebu desne kolone.

Kada sam rekla da su je zatrpale druge teme, mislila sam na nove teme koje su otvorene posle nje.

Nije mi jasno, čemu isticanje tema koje se najviše čitaju? Valjda treba aktivirate one druge? 🤔

Ali vi ste već rešili pa je dalja diskusija bespotrebna.

ne radi se o tome da li mogu nego da li to rade.. vecina ide samo na forume koje posecuje a primecujem kad se kao nova tema pojavi neka zanimljiva rado odu na tu temu iako nije na njihovom forumu.
nemaju ljudi vremena da po ceo dan listaju forum..na ovaj nacin dobijaju spisak tema i ako im je nesto zanimljivo oni mogu da pogledaju iako nije u njihovom "vidokrugu"
To je kao da prisiljavaš nekoga da gleda i na drugim podforumima nešto.

Nije mi jasno, čemu isticanje tema koje se najviše čitaju? Valjda treba aktivirate one druge? 🤔
tema na kojoj se najvise diskutuje je najzanimljivija i moze biti zanimljiva i drugima..
sustina je da drugi ne prpuste nesto sta im moze biti zanimljivo.

upravo ovo o cemu ti pricas bi bilo nametanje..zato i ne isticemo druge teme nego najzanimljivije teme posetiocima da bi i drugi mogli da ih vide.

Jedna po jedna i ode na desetine minuta.
Pa tako i meni kad pišem na privatnoj prepisci. Pojavi se flood sistem i tripuje kako pišem previše poruka. I šta sad, pošaljem tri brze poruke nekome na PP, i posle čekam 5 sekunde da mi on omogući? Šta je sa tim? Šta je sa činjenicom da brzo pišem jednoj osobi na PP nekoliko puta, pa kad pređem na drugi PP, opominje me da čekam kao da istoj osobi pišem mnogo? Ili čak, kada napišem na forumu nešto nakon svih brzih PP-a, ista poruka, da sačekam.

Gde je tu kontrola vremena?

tema na kojoj se najvise diskutuje je najzanimljivija i moze biti zanimljiva i drugima..

upravo ovo o cemu ti pricas bi bilo nametanje..zato i ne isticemo druge teme nego najzanimljivije teme posetiocima da bi i drugi mogli da ih vide.

Ja uopšte nisam za to, ali je logičnije ovo moje.
Mene retko šta može da zainteresuje jer uglavnom znam šta se piše.

Tako me ni ti sa linkovanjem mog nika na "uparivanju" nisi zainteresovao da tamo bilo šta napišem,
čak ni da ti dam ljutka. :hahaha1:

Ovde postoji pdf koji je toliko "omiljen" da kada god se nešto dešava super obaveštava ceo forum u svim kafanama o tome.

Ako taj pdf bez te info ne može da živi, ne mora.

Neka super to radi i sa drugim temama sa Foruma, zašto samo sa tog jednog? 🤔
On je kao neko siroče, pa mu treba pomoć :lol:

Teme na kojima se najviše su diskutuje su teme na Politici i neke kafane.
I šta ima tu da se propusti kao da mi život zavisi od toga?

Znam gde idem kad dođem na forum, nije mi potrebna nikakva "ponuda".
Negde ne idem iz principa, negde sam bila redovna pa sam iz raznoraznih razloga prestala da idem,
negde odem retko...
Kao i svi ostali forumaši, imam par pdf-ova gde sam redovna i to je to.
Nikakav "desni meni" me neće staviti u iskušenje da odem tamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back