Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad je artiljerija bila važna u nekom ratu??
Imali ste i nešto tenkova, minimalno 500 komada.
Naravno da je bila važna. Pa upravo sam ti objašnjavao da je pomogla da se odbranimo od brojčano nadmoćnijeg napadača.

4. avgusta su napali sa Igmana na srpska naselja i tom prilikom ih je bukvalno raznijela artiljerija.

Haubice, VBR, minobacači, tenkovi, prage...to je bila klanica.

Kakav NATO podrzavao srbe,el ima neko normalan kod vas....

Jel se to ne zna u Srbiji da je NATO kopnenim postrojbama napadao Hrvate i onemogućavao nas dok smo pokretali oslabađanje Hrvatske?

Jel se to ne priča u Srbiji da je Hrvatskoj nabijen embargo na oružje od zapada ?

Mislim, dal vas tamo u Srbiji vlast i mediji drže u takvom neznanju da se ne zna da je UN proglasio kompletnu krajinu zaštićenim područjem UN-a, dok je u Bosni samo par manjih muslimanskih enklava proglašeno zaštićenim područjem ?

Srbi su alisa u zemlji čudesa kad se sudare sa stvarnošću...

.

Jel se to ne zna u Srbiji da je NATO kopnenim postrojbama napadao Hrvate i onemogućavao nas dok smo pokretali oslabađanje Hrvatske?

Jel se to ne priča u Srbiji da je Hrvatskoj nabijen embargo na oružje od zapada ?

Mislim, dal vas tamo u Srbiji vlast i mediji drže u takvom neznanju da se ne zna da je UN proglasio kompletnu krajinu zaštićenim područjem UN-a, dok je u Bosni samo par manjih muslimanskih enklava proglašeno zaštićenim područjem ?

.

:rotf::rotf: Samo tako nastavi, mali. Brzo ćeš po znanju i inteligenciji stići svoje starije zemljake.

.
Ja sam iz Dalmacije i bio sam tamo od 91-95,ne spominji mi unprofor,92,93 i malo 94 bili su normalni ljudi iz Kenije,Etiopije,porodicni ljudi,94-95 su dovedeni Danci i slicna govna koji samo sto nisu pucala u nasu djecu a ne da nas brane....tada se je videlo sta se sprema kada su njih doveli...NATO je ucestovao u napadu na RSK nije je branio,da li si pogubio pamet ili imas 7-8 godina?Pa sam ambasador Amerike je rekao da vam je dao zeleno svetlo za napad....

Poslednja izmena:
Bitna je količina moždanih ćelija koja je tebi isparila. Muslimani su imali 22 000 vojnika i ''samo'' 11 VBRova, plus haubice i topove raznih kalibara, ko zna koliko minobacača. To je mnogo više od 2000 vojnika, koliko je imala VRS.
Ne laprdaj, 10 minobacač, 10 topova i 10 veber nije neka vojna sila ..

Druga je stvar što Srbi nisu navikli da na njih padaju granate...

Bitna je količina moždanih ćelija koja je tebi isparila. Muslimani su imali 22 000 vojnika i ''samo'' 11 VBRova, plus haubice i topove raznih kalibara, ko zna koliko minobacača. To je mnogo više od 2000 vojnika, koliko je imala VRS.

Ko te slagao...
Samo je bosanskih Srba 2500 poginulo oko Sarajeva, sa triput više ranjenih to je 10 000 izbačenih iz stroja. Sarajevsko romanijski korpus brojao je 30 000 vojnika, dakako tolku brojku mogao je imat jedino uz slanje vojmika iz Srbije, kako je VRSK i VRS općenito funkcionirala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back