Debilcino, ja sam 1995 na ilijasu bio, drugo ranjavanje bese u muslimanskom najveci akciji deblokade Sarajeva. Sve je to dojumentovsno sa papitologijom i dokazom na mom telu. Na ilijasu stoko bez repa. Sa mnogima borcima sa ozrena.
Ti imalo obraza da imas ne bi vredjao one koji su krvarili za srpski narod. Ovde ima ljudi koji su videli sliku nas ranjenika sa dr lazic em cuvenim hirurgom. ali ti si debil, olos sljam ono cega je danas puno u srbiji pa ti nista vredno nije.
Za to smo tu gde jesmo.
Ali ti smes ovako samo preko interneta, dok ja o svom ucescu javno pricam jer svi znaju gde sam bio i telo sa dve rane ti govori. Da mi to u lice po nes vredjati i omalovazavsti napravio bi dzepove u stomaku. Ostavi podatke na pvt, adresu, ja cu ti vrlo brzo doc da ti dadbem priliku da mi j. ebes mater uzivo. Ostavi kopiju licne ja cu ti ostaviti svoju. Pa da resimo to dzu. kelo.
Majmuncino govnjiva ko tebe pita gde si bio i sta si radio? i kakve to ima veze sa ovim o cemu se pise
Lepo sam ti rekao da me to ne zanima
Ne znas odakle mi je rodbina,ne znas ni da li je neko od njih stradao u tom glupom ratu, tako da mrs dzukelo smrdljiva pisem iskljucivo na nacin sta je trebalo uraditi da se ne dozivi takva tragedija
smrdo smrdljiva
nisi ti jedini ratovao i nemaju svi taj tvoj recnik polupismeni retardu
kome ti to za adresu vidi roknuo bih te pesnicom u glavu pa sve i da si ratni heroj ,sam si poceo sa vredjanjem i spominjanjem familije pa uzivaj kada ti se uzvrati
ajde sad opet bas da vidim sta ces da napises
[/QUOTE]
Ne prd i vec se Pokazi ko si i dje si. U pvt. Istog trena dobices moje podatke. I ja cu ti dat priliku da me salom u glavu... Ti koji si prdeo pod jorganom ces da sakom one koji su isli tamo da krvare gace za srpstvo?
Zadnje bi ti to bilo.
Nismo isti, niti mozemo biti, ne mogu biti isti oni koji su krvarili dobrovoljno za srpstvo i oni koji su jeli mamine krofne u srbiji...
Tu je razlika izmedju nas i hrvata, kod njih su tzv branitelja privilegovni sto je u svakoj normalnoj drzavi red, a u srbiji su na vlasti oni koji ni blizu ratu nisu bili pa imamo slucsjeve vulina, i slicnim njemu cedomira, tadica dinkica i ostalih dezertera iz onog doba koje du. pe zabole za borcima za srpstvo. Zato i jesmo tu gde smo.
Ali mi koji smo ucestvovali casno i pošteno odsecajuci se dzznima da branimo srpstvo ma gde se nalazilo u zivotu javnom ne damo da bilo kakva olos svojim lazima pljuje po tom brane i interese izdajnika i lopova poput tada milosevica koji bi mater prodo makar za vlast na adi ciganliji...
Mozes samo na tastaturi jer si u privatnom zivotu bednik.
U javnosti ljudi znaju dje sam bio i zasto i niko se stim ne igra niti ponizava.
Ovo je zadnji post nebitno stvori poput tebe. Niti bilo sta napises, nece biti dostojno komentara. Za licem u lice cuo si, predstavi se na pvt i dobices priliku. U suprotnom crkni kukavna tastaturo...