gost 226460
Iskusan
- Poruka
- 5.049
država u kojoj je na čelu mile martić, a koji je podčinjen slobodanu velikom, ne može u briškuli dobit, a kamoli rat![]()
Tu se slazemo ,ja to i govorim svo vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
država u kojoj je na čelu mile martić, a koji je podčinjen slobodanu velikom, ne može u briškuli dobit, a kamoli rat![]()
Знаш када је у првом светском рату Београд био пред падом, мајор Драгутин Гавриловић је био одређен да сачува одступницу.
Својим војницима је одржао чувени говор, парафразирам:
"Војници, врховна команда нас је избрисала са списка бројног стања. Ви бише нема шта да се бринете за своје животе, они више не постоје. Напред у славу за отаџбину".
Ниједан Гавриловић да се нађе са тих простора да каже, заболе ме шта је наређено, ја и моји људи остајемо до краја да ј... мајку усташама...
Овако, испало све некако јадно...
Мислим да Тепић није био Крајишник...Ponavljam VOJSKA JE DRZALA ODSTUPNICU zans li kolko je ustasa poginulo na baniji ,kod petrin je i ostalih gradova ?Tek kad je narod izasa i vojska je izasla ...Milan Tepic je uradio slicnu stavr ,a ti ako si informsan znaces o cemu pricam
Već sam objašnjavao o kakvoj se srčanosti i junaštvu krajišnika radi.
Ne bih da se ponavljam!![]()

А нико да ми каже зашто су Срби пуних 50 година ћутали у Хрватској?
Мислим да Тепић није био Крајишник...
Nema potrebe, ne znam sa kim se ti dogovaras ?![]()

Умеш ли ти ишта осим да се злобно цериш? Има ли у таквима као ти икакве људскости, морала?Tico krajiška, gdje ti nestade 100.000 ljudi ??
Ma vi ste pobegli pdmah ,sto nas niste pobedili 91 ?HAHA nije bilo manjka hrbrosti ,tek kad je ceo sve stao na vasu stranui onda ste krenuli na 5puta manju vojsku ,i naravno kad je sloba pustio poruku da se nece mesati![]()
Умеш ли ти ишта осим да се злобно цериш? Има ли у таквима као ти икакве људскости, морала?
Побркао си, ви сте ти који су се побунили против уставног поретка...Ne može se bez pušaka na kompletno naoružanje koje vam je JNA dala, a i sama se pridružila vama u pobuni.
Ne može se bez pušaka na kompletno naoružanje koje vam je JNA dala, a i sama se pridružila vama u pobuni.
Да нам је било више таквих као што су Милан Тепић и Стојадин Марковић, не би усташе толико дивљале тамо... О тоем ја причам, неће те други ценити ако не цениш себе.
Погледај Србе са КиМ, 11 година је прошло од окупације, а њих још увек има тмао упркос свему што су прегурали...
Да нам је било више таквих као што су Милан Тепић и Стојадин Марковић, не би усташе толико дивљале тамо... О тоем ја причам, неће те други ценити ако не цениш себе.
Погледај Србе са КиМ, 11 година је прошло од окупације, а њих још увек има тмао упркос свему што су прегурали...
Šta hoćeš reći?
Ja nisam doveo u pitanje veliki broj Srba koji su izbjegli iz Hrvatske, nego pitam krajišnika zašto mu trenutno odgovara ovaj smanjeni broj stanovnika Krajine!
Ili je broj izbjeglica uvećan?
Ne znam, pa bih volio da mi se kaže!

a vi niste imali naoruzanje ,a leopard tenk i ostalo?

Мислим да у Крајини није остало Срба после Олује, него да су се враћали када се ситуација смирила, и то углавном старији људи.pa imas i srba u krajini koji su ostali ,a kakve ti srbi sa kosova akcije mogu da preduzmu vez srbije ....nikakve ,ima ih 100000hiljada naj vise
Kad smo došli do naoružanja, naročito nakon pada varaždinske kasarne, prilike su se naglo počele mijenjati!
Ubzo je uslijedio Medački džep i niz akcija kojima smo vas malo smirili.
A da se htjelo (da se malo poslužim vašom demagogijom) moglo se pregaziti krajinu već 1993.!
Схваташ ли ти да говориш о територијама које су била под заштитом UNPROFOR-а?
Да ли је теби јасно да се теоријски може десити да UN прекину ћутање и жмурење над агресијом у окупацијом тероторија под њиховим мандатом, и да вам те територије буду и одузете?
Kad smo došli do naoružanja, naročito nakon pada varaždinske kasarne, prilike su se naglo počele mijenjati!
Ubzo je uslijedio Medački džep i niz akcija kojima smo vas malo smirili.
A da se htjelo (da se malo poslužim vašom demagogijom) moglo se pregaziti krajinu već 1993.!
prica za mene zavrsenaRadi se o teritoriju Republike Hrvatske!
Ja sam rekao da se moglo pregaziti još 1993., ali to nije učinjeno.
Upravo radi toga da se sve regulira sa međunarodnom zajednicom i da se povrati teritorijalni integritet legalnom akcijom na koju nitko neće imati prigovora.
Da su nakon Oluje činjene neke stvari koje nisu trebale biti činjene, to stoji i to ja ne opovrgavam
Teren RSK, Dinara i okolne planine garantuju nepristupačnost, sklonište i zaštitu gerilskim jedinicama.
Svaki cilj na teritoriji RSK je u dometu nekog od brda, komunikacije, pruga i putevi izloženi dejstvu gerilaca.
Hrvatska nikada ne bi uspela da slomiej gerilu u RSK, i na kraju prinudjena na pregovore.

kupili ste drzavu i to je istina ,kupili ste rat i oruzje ...aminprica za mene zavrsena