Bren
Elita
- Poruka
- 23.848
Magarcino znaci ne mozes da nadjes znaci ne postoji jel?????
Problem nije u tome što niko ne može da je nađe nego što je niko nije nikada ni video.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Magarcino znaci ne mozes da nadjes znaci ne postoji jel?????
Srbi iz Srbije nisu izabrali titovce.Srbima u Srbiji titovci su se nametnuli invazijiom,okupacijom 1944.
Ja budala sto si ti nesposoban da nadjes mapu...Rođače, ti jesi glup ali si zato i buudala. Prestani da trabunjaš i trtljaš u prazno nego me demantuj dokazima ako znaš šta je to uopšte. Po deseti put ti kažem da okačiš kartu koju je 1994-te predložila kontakt grupa. Ja ne mogu da je nađen pa je ti nađi. Možda ti je dao Slobodan pre nego što je crkao. Sve druge karte smo videli a tu tvoju nikako. Prosvetli nas napokon.
Xaxaxxa ti si obicna budala,covek te je izjebao i pregazio u par reci,spao si i na vredjanje majke.....ozbiljno si poremecena osoba....Ja budala sto si ti nesposoban da nadjes mapu...
Okaci ti sliku domace zivotinje koja te otelila moze tako a ????
Vidi majmune raspali ,
Prvo sam te demantovao za ono kod bljeska gde si tvrdio da nemaju vojnika u tom momentu kad ono tri dana posle izadje 8000 i to da napada
Pa si se onda upljuvao da je samo procent kod kontakt grupe,sama ta pomisao dokazuje da si neopevani bilmez
tvoja pretpostavka da njima nisu predocene i teritorije...dovoljno te opisuje
Nacin na koji pises o srbiji takodje jasno
govori da si debil
aj mrs glupanderu ,a kako si se pojavio u stilu, ovde se pisu ozbiljne gluposti ,sad cu ja da vam objasnim.....kad ono tuc muc.....covek nesposoban da misli
A kako bi ti to uradio daj opisi nam taj tvoj scenario ???? bas da vidimZasto Milosevic nije zeleo prstom da mrdne za Krajinu? Hrvati su znali da ovaj nece da reaguje ....a znalo se da ce da krenu.
muslimani u bljesku to neki novi momenti ????Da skratimo priču, nikakvu karta 1994-te godine , od strane Kontakt grupe nije ni postojala. Kraj.
Drugo, samo potpuni imbecil može i da pomisli da je vojska RS mogla da ozbiljnije pomogne u odbrani Krajine s obzirom da nije imala ljudstva ni da solidno pokrije ratišta na svojoj teritoriji. Protiv sebe je imala muslimansku vojsku+HVO+regularnu vojsku RH. I tu je kraj. Jedino ko je mogao da pomogne je Srbija ali to nije uradila.
Xaxaxxa ti si obicna budala,covek te je izjebao i pregazio u par reci,spao si i na vredjanje majke.....ozbiljno si poremecena osoba....
I sinoc prvi put cujemo skrivenu tajnu, nadasve zanimljivu informaciju.
Rusi i Amerikanci napravili Z4 , drzavu u drzavi (kako kazu Rusi) koju su totalno nerado prihvatili Hrvati
a odbili Srbi ( rukovodstvo) .
Namece se pitanje za koga su radili ti sto su odbili , nisu za Ruse , nisu za Amerikance . Nisu ni za sopstveni narod .
Za koga je onda i u Srbiji radio Milosevic.
Sto sam ovo napisao, pa zato sto sam danima plakao za tim nasim Srpskim narodom kada je pala Krajina.Kakva skrivena tajna te spopala???? sta je tu skriveno kad je sve poznato
A mapa nije odgovarala ultranacionalistima Seselju koji je odma otisao tamo sa truje narod kako se to ne sme potpisati,pa onda politickom rukovodstvu krajine Marticu ,Babicu jer su to smatrali izdajom ,slicni takvi su rusili i plan za bosnu
Zasto Milosevic nije zeleo prstom da mrdne za Krajinu? Hrvati su znali da ovaj nece da reaguje ....a znalo se da ce da krenu.
Ne, Milošević je ceo idejni tvorac velike SRJ.Zato što je obećao Amerikancima da se Srbija neće mešati, jer je to unutrašnja stvar Hrvatske. A da se umešao u pitanje bi bilo dovedeno i Kosovo.
Ako bi kriticki gledali nasu stranuSto sam ovo napisao, pa zato sto sam danima plakao za tim nasim Srpskim narodom kada je pala Krajina.
Nista tu nije logicno,
1..ako potpises plan ( Tudjman je verovatno imao obavjest da ga Srbi nece potpisati) ostajes na ognjistima ali zato HR vojska izlazi na granice prema Bosni , sto je bilo opasno.
2.ako ne potpises plan , onda sledi napad dvesta hiljada HR vojnika na malobrojne vojnike Krajine ( bez obzira sto im je Milosevic obezbedio svo naoruzanje ) jer bez pomoci Republike Srpske a i Srbije to je neodrzivo .I opet ce izaci HR vojska na granicu Bosne .
Pitanje je da li je tacno da se u Banjaluci slavio pad Krajine?
3.ako odbranis Krajinu , pitanje je da li bi je opet Hvati napali po drugi put za vreme bombardovanja Srbije sto bi tad bilo neodbranjivo?
Suma sumarum , ili je trebalo potpisati ili je trebalo braniti .
Nemamo jos definitivan odgovor arhive ni Milosevica ni Seselja , ni generala , ni Krajiskih politicara , ni spijuna .
Mi nemao odgovor na krivce ?
Samo mamo evidentnu patnju Srba sa prostora Hrvatske.
Veceri provedene u Karadjordevu sa drugarom Franjom ucinile svoje.
Nije Srbija mogla pomoći, nije bilo nafte za 6 dana rata..Da skratimo priču, nikakvu karta 1994-te godine , od strane Kontakt grupe nije ni postojala. Kraj.
Drugo, samo potpuni imbecil može i da pomisli da je vojska RS mogla da ozbiljnije pomogne u odbrani Krajine s obzirom da nije imala ljudstva ni da solidno pokrije ratišta na svojoj teritoriji. Protiv sebe je imala muslimansku vojsku+HVO+regularnu vojsku RH. I tu je kraj. Jedino ko je mogao da pomogne je Srbija ali to nije uradila.
јер је крајину штитила армија инвалида чича коју је слоба издао и онда кривио
усташа напало 100,000 а њих било мање од 10,000 баш није нека помоћ
Koliko mene sjecanje sluzi postojao je plan kontakt grupe koji je predvidjao podjelu BIH 49 prema 51%Rođače, ti jesi glup ali si zato i buudala. Prestani da trabunjaš i trtljaš u prazno nego me demantuj dokazima ako znaš šta je to uopšte. Po deseti put ti kažem da okačiš kartu koju je 1994-te predložila kontakt grupa. Ja ne mogu da je nađen pa je ti nađi. Možda ti je dao Slobodan pre nego što je crkao. Sve druge karte smo videli a tu tvoju nikako. Prosvetli nas napokon.