Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rođače, ti jesi glup ali si zato i buudala. Prestani da trabunjaš i trtljaš u prazno nego me demantuj dokazima ako znaš šta je to uopšte. Po deseti put ti kažem da okačiš kartu koju je 1994-te predložila kontakt grupa. Ja ne mogu da je nađen pa je ti nađi. Možda ti je dao Slobodan pre nego što je crkao. Sve druge karte smo videli a tu tvoju nikako. Prosvetli nas napokon.
Ja budala sto si ti nesposoban da nadjes mapu...

Okaci ti sliku domace zivotinje koja te otelila moze tako a ????

Vidi majmune raspali ,

Prvo sam te demantovao za ono kod bljeska gde si tvrdio da nemaju vojnika u tom momentu kad ono tri dana posle izadje 8000 i to da napada

Pa si se onda upljuvao da je samo procent kod kontakt grupe,sama ta pomisao dokazuje da si neopevani bilmez

tvoja pretpostavka da njima nisu predocene i teritorije...dovoljno te opisuje

Nacin na koji pises o srbiji takodje jasno
govori da si debil

aj mrs glupanderu ,a kako si se pojavio u stilu, ovde se pisu ozbiljne gluposti ,sad cu ja da vam objasnim.....kad ono tuc muc.....covek nesposoban da misli

Ja budala sto si ti nesposoban da nadjes mapu...

Okaci ti sliku domace zivotinje koja te otelila moze tako a ????

Vidi majmune raspali ,

Prvo sam te demantovao za ono kod bljeska gde si tvrdio da nemaju vojnika u tom momentu kad ono tri dana posle izadje 8000 i to da napada

Pa si se onda upljuvao da je samo procent kod kontakt grupe,sama ta pomisao dokazuje da si neopevani bilmez

tvoja pretpostavka da njima nisu predocene i teritorije...dovoljno te opisuje

Nacin na koji pises o srbiji takodje jasno
govori da si debil

aj mrs glupanderu ,a kako si se pojavio u stilu, ovde se pisu ozbiljne gluposti ,sad cu ja da vam objasnim.....kad ono tuc muc.....covek nesposoban da misli
Xaxaxxa ti si obicna budala,covek te je izjebao i pregazio u par reci,spao si i na vredjanje majke.....ozbiljno si poremecena osoba....

Da skratimo priču, nikakvu karta 1994-te godine , od strane Kontakt grupe nije ni postojala. Kraj.
Drugo, samo potpuni imbecil može i da pomisli da je vojska RS mogla da ozbiljnije pomogne u odbrani Krajine s obzirom da nije imala ljudstva ni da solidno pokrije ratišta na svojoj teritoriji. Protiv sebe je imala muslimansku vojsku+HVO+regularnu vojsku RH. I tu je kraj. Jedino ko je mogao da pomogne je Srbija ali to nije uradila.

Poslednja izmena:
Da skratimo priču, nikakvu karta 1994-te godine , od strane Kontakt grupe nije ni postojala. Kraj.
Drugo, samo potpuni imbecil može i da pomisli da je vojska RS mogla da ozbiljnije pomogne u odbrani Krajine s obzirom da nije imala ljudstva ni da solidno pokrije ratišta na svojoj teritoriji. Protiv sebe je imala muslimansku vojsku+HVO+regularnu vojsku RH. I tu je kraj. Jedino ko je mogao da pomogne je Srbija ali to nije uradila.
muslimani u bljesku to neki novi momenti ????

Naravno da postoji mapa.

samo potpuni imbecil moze da pomisli da ne postoji
iz razloga sto mrzi ga da potrazi ....

ima je u knjigama o ratu u bosni ,a ima je na netu jednim klikom

a sta ces ti da zakljucis rekao sam i pre nego li si napisao ovo gore

sto dovoljno govori o tebi ,koliko si predvidiv

Poslednja izmena:
I sinoc prvi put cujemo skrivenu tajnu, nadasve zanimljivu informaciju.
Rusi i Amerikanci napravili Z4 , drzavu u drzavi (kako kazu Rusi) koju su totalno nerado prihvatili Hrvati
a odbili Srbi ( rukovodstvo) .
Namece se pitanje za koga su radili ti sto su odbili , nisu za Ruse , nisu za Amerikance . Nisu ni za sopstveni narod .
Za koga je onda i u Srbiji radio Milosevic.

I sinoc prvi put cujemo skrivenu tajnu, nadasve zanimljivu informaciju.
Rusi i Amerikanci napravili Z4 , drzavu u drzavi (kako kazu Rusi) koju su totalno nerado prihvatili Hrvati
a odbili Srbi ( rukovodstvo) .
Namece se pitanje za koga su radili ti sto su odbili , nisu za Ruse , nisu za Amerikance . Nisu ni za sopstveni narod .
Za koga je onda i u Srbiji radio Milosevic.

Kakva skrivena tajna te spopala???? sta je tu skriveno kad je sve poznato

A mapa nije odgovarala ultranacionalistima Seselju koji je odma otisao tamo sa truje narod kako se to ne sme potpisati,pa onda politickom rukovodstvu krajine Marticu ,Babicu jer su to smatrali izdajom ,slicni takvi su rusili i plan za bosnu

Poslednja izmena:
Kakva skrivena tajna te spopala???? sta je tu skriveno kad je sve poznato

A mapa nije odgovarala ultranacionalistima Seselju koji je odma otisao tamo sa truje narod kako se to ne sme potpisati,pa onda politickom rukovodstvu krajine Marticu ,Babicu jer su to smatrali izdajom ,slicni takvi su rusili i plan za bosnu
Sto sam ovo napisao, pa zato sto sam danima plakao za tim nasim Srpskim narodom kada je pala Krajina.
Nista tu nije logicno,
1..ako potpises plan ( Tudjman je verovatno imao obavjest da ga Srbi nece potpisati) ostajes na ognjistima ali zato HR vojska izlazi na granice prema Bosni , sto je bilo opasno.
2.ako ne potpises plan , onda sledi napad dvesta hiljada HR vojnika na malobrojne vojnike Krajine ( bez obzira sto im je Milosevic obezbedio svo naoruzanje ) jer bez pomoci Republike Srpske a i Srbije to je neodrzivo .I opet ce izaci HR vojska na granicu Bosne .
Pitanje je da li je tacno da se u Banjaluci slavio pad Krajine?
3.ako odbranis Krajinu , pitanje je da li bi je opet Hvati napali po drugi put za vreme bombardovanja Srbije sto bi tad bilo neodbranjivo?
Suma sumarum , ili je trebalo potpisati ili je trebalo braniti .
Nemamo jos definitivan odgovor arhive ni Milosevica ni Seselja , ni generala , ni Krajiskih politicara , ni spijuna .
Mi nemao odgovor na krivce ?
Samo mamo evidentnu patnju Srba sa prostora Hrvatske.

[/QUOTE]
Sto sam ovo napisao, pa zato sto sam danima plakao za tim nasim Srpskim narodom kada je pala Krajina.
Nista tu nije logicno,
1..ako potpises plan ( Tudjman je verovatno imao obavjest da ga Srbi nece potpisati) ostajes na ognjistima ali zato HR vojska izlazi na granice prema Bosni , sto je bilo opasno.
2.ako ne potpises plan , onda sledi napad dvesta hiljada HR vojnika na malobrojne vojnike Krajine ( bez obzira sto im je Milosevic obezbedio svo naoruzanje ) jer bez pomoci Republike Srpske a i Srbije to je neodrzivo .I opet ce izaci HR vojska na granicu Bosne .
Pitanje je da li je tacno da se u Banjaluci slavio pad Krajine?
3.ako odbranis Krajinu , pitanje je da li bi je opet Hvati napali po drugi put za vreme bombardovanja Srbije sto bi tad bilo neodbranjivo?
Suma sumarum , ili je trebalo potpisati ili je trebalo braniti .
Nemamo jos definitivan odgovor arhive ni Milosevica ni Seselja , ni generala , ni Krajiskih politicara , ni spijuna .
Mi nemao odgovor na krivce ?
Samo mamo evidentnu patnju Srba sa prostora Hrvatske.
Ako bi kriticki gledali nasu stranu

Pa i sad imas idiote koji bi te i dan danas razapeli da se potpise taj plan,sta mislis kako je bilo tek onda ?

ultranacionalisticko naglabanje o herojskoj odbrani ,ratu protiv nato ,celog sveta ...

je dovelo do nepovoljne ratne 95 godine u bosni i u hr, a bilo je mirovnih planova za potpisati.

Inace sta je tebi nejasno,sve se uglavnom zna ,a i arhive su otpecacenje i svedoceno je o tome

Zamucuju oni koji bi da prave price suprotne od onih sto je bilo

Kakvo slavlje u Banjaluci nakon pada krajine?

U trenutku potpisivanja Dejtonskog sporazuma Srbi su drzali 47% teritorije BiH. Vraceni su nam Mrkonjic Grad i Sipovo a korekcije su bile u Sarajevu i koridor do Gorazda za turke. Ako je bosanska posavina razmenjena za Krajinu onda je to ekonomski mnogo isplativije... Plodna zemlja, rafinerija u Modrici itd... Bez uvrede, Severna Dalmacija i Lika su gomila krsa i kamenja odakle se stanovnistvo iseljavalo i u mirnodopskim uslovima. Cak ni Hrvati ne mogu da nateraju one njihove iz posavine da se nasele tamo.. jedino oni janjevci pristali u Kistanju. Kordun i Banija su vec nesto drugo.

Nije Srbija mogla pomoći, nije bilo nafte za 6 dana rata..

Rođače, ti jesi glup ali si zato i buudala. Prestani da trabunjaš i trtljaš u prazno nego me demantuj dokazima ako znaš šta je to uopšte. Po deseti put ti kažem da okačiš kartu koju je 1994-te predložila kontakt grupa. Ja ne mogu da je nađen pa je ti nađi. Možda ti je dao Slobodan pre nego što je crkao. Sve druge karte smo videli a tu tvoju nikako. Prosvetli nas napokon.
Koliko mene sjecanje sluzi postojao je plan kontakt grupe koji je predvidjao podjelu BIH 49 prema 51%
I znam da sam glasao na referendumu i da je pitanje bilo jeste li za plan kontakt grupe..Referendum je odrzan RS u ljeto 1994
Dejton je nastao na osnovu istog plana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back