rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
- 8.546
One koji su rekli previse rizicno.Prijeti sukob sirih razmjera a oni nisu spremni.Smisleno, samo na koje saveznike mislis. To je sirok pojam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
One koji su rekli previse rizicno.Prijeti sukob sirih razmjera a oni nisu spremni.Smisleno, samo na koje saveznike mislis. To je sirok pojam.
Vidim kako ste prošli, u Prištini vijori šumadijska zastava? Junačine šumadijske pobedile strašne Šipce a Krajišnici pobegulje i kukaviceСа Шиптарима смо прошли фантастично, разбили смо их као дете звечку. Сведочим. Лоше смо прошли са целим ОТАН, али ни изблиза, војнички, тако лоше. Зато не пиши оно о чему не знаш, а камоли у чему ниси учествовао.

Mi znamo. Znas li ti? Ili ste sedeli u Bgd kaficima i pijuckali pivo?Ali zato znaš šta je bilo u Krajini jel?
Mislis "saveznike" sa istoka. Uhmmmm tesko da su saveznici. Oni nikad nece biti spremni. Veruj u to.One koji su rekli previse rizicno.Prijeti sukob sirih razmjera a oni nisu spremni.
Ti u Krajini nikad nisi bio, ja se mogu zakleti životomMi znamo. Znas li ti? Ili ste sedeli u Bgd kaficima i pijuckali pivo?
Pa zar nije tako???Vidim kako ste prošli, u Prištini vijori šumadijska zastava? Junačine šumadijske pobedile strašne Šipce a Krajišnici pobegulje i kukavice![]()
Možda si dolazio da pljačkaš i kradešMi znamo. Znas li ti? Ili ste sedeli u Bgd kaficima i pijuckali pivo?
Vidim kako ste prošli, u Prištini vijori šumadijska zastava? Junačine šumadijske pobedile strašne Šipce a Krajišnici pobegulje i kukavice![]()
Krajina je sirok pojam. Moras biti precizniji.Ti u Krajini nikad nisi bio, ja se mogu zakleti životom
Zato su nasi saveznici iz I i Ii s.r. bili spremni.I 1943.i 1999.Nasi saveznici sa zapada ce uvijek biti spremni.Bit ce za dom spremni.Mislis "saveznike" sa istoka. Uhmmmm tesko da su saveznici. Oni nikad nece biti spremni. Veruj u to.
Ма твоји земљаци су се овде бахатили "Недићевим динарима" - пре деда Аврама. Хапсио сам једног пијаног официра са дугом цеви, моторолом и две бомбе на сред Теразија. Зашто није био на фронту? Увек је неко други крив. Ми вама, а Руси свим Србима. Прво правило које сам научио у животу - не почињи уколико не умеш да завршиш.Krajinu je napravila bivsa JNA.Onog momenta kada je potpisano primirje i JNA napustila teritoriju Hrvatske odbrana Krajine sopstvenim snagama je bila nemoguca.Hrvati su dobro organizovali napad.Savjetnici su im bili pametni i nisu zatvarali odstupnicu.Ostavili su put ka slobodi.Da su zatvorili imali bi teske gubitke jer bi se vojnici morali boriti.Prema Vukovaru i Srbiji im je stavljena zabrana da se neko ne bi zanio pa napravio glupost kojom bi uvukao Srbiju u rat.
Hahaha...ma daj. Tako nisko nisam bio. Ali jesu 45 po Vojvodini to radili tamo neki....krajisnici...i to na veliko.Možda si dolazio da pljačkaš i kradeš
Нас је држава послала и вратила.Krajinu je napravila bivsa JNA.Onog momenta kada je potpisano primirje i JNA napustila teritoriju Hrvatske odbrana Krajine sopstvenim snagama je bila nemoguca.Hrvati su dobro organizovali napad.Savjetnici su im bili pametni i nisu zatvarali odstupnicu.Ostavili su put ka slobodi.Da su zatvorili imali bi teske gubitke jer bi se vojnici morali boriti.Prema Vukovaru i Srbiji im je stavljena zabrana da se neko ne bi zanio pa napravio glupost kojom bi uvukao Srbiju u rat.
Dakle ne sećaš se niti gde si sve krao i pljačkao, jel to bilo na Baniji, Kordunu, Lici ili pak ovamo bliže Vu i Baranja? uglavnom gde god ste dolazili samo ste sranja radili, ološ robijaši i pijanciKrajina je sirok pojam. Moras biti precizniji.
Da tako je. Oni naplatili krvarinu na Donu, a mi dobili karu. Dobra nam bila politika vodjenja zemlje i naroda.Zato su nasi saveznici iz I i Ii s.r. bili spremni.I 1943.i 1999.Nasi saveznici sa zapada ce uvijek biti spremni.Bit ce za dom spremni.
To mislis na tvoje zemljake nadam se. Vecina tih sto su to radili i jesu potomci istih tih sto su radili po Srbiji i Vojvodini. Iver ne pada daleko od klade.Dakle ne sećaš se niti gde si sve krao i pljačkao, jel to bilo na Baniji, Kordunu, Lici ili pak ovamo bliže Vu i Baranja? uglavnom gde god ste dolazili samo ste sranja radili, ološ robijaši i pijanci
Ko su moji zemljaci?Ма твоји земљаци су се овде бахатили "Недићевим динарима" - пре деда Аврама. Хапсио сам једног пијаног официра са дугом цеви, моторолом и две бомбе на сред Теразија. Зашто није био на фронту? Увек је неко други крив. Ми вама, а Руси свим Србима. Прво правило које сам научио у животу - не почињи уколико не умеш да завршиш.
Vidi se da si švabo iz Bačke, imam i ja te krvi malo, šta ćeš oslobodioci su to bili tadaHahaha...ma daj. Tako nisko nisam bio. Ali jesu 45 po Vojvodini to radili tamo neki....krajisnici...i to na veliko.
ja imam malo krvi podunavskih švabaTo mislis na tvoje zemljake nadam se. Vecina tih sto su to radili i jesu potomci istih tih sto su radili po Srbiji i Vojvodini. Iver ne pada daleko od klade.
Pa neki tamo, odakle si....valjda...Ko su moji zemljaci?
Hajde stavi se u poziciju vodje srpskog naroda 1990.Kakve bi ti poteze vukao.Evo jos poslije bitke mozes reci sta je bilo najbolje da se radilo.Da tako je. Oni naplatili krvarinu na Donu, a mi dobili karu. Dobra nam bila politika vodjenja zemlje i naroda.
Uhhh....da...oslobodili su mnoge zivota na zalost. Znas li ti kad bi mi zaglavili ovo sranje da nismo pobili te Svabe, da su ostali na ognjistima? Nikad...Vidi se da si švabo iz Bačke, imam i ja te krvi malo, šta ćeš oslobodioci su to bili tada