Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.692
Koji NATO do 1993. kada, su se uključili da vas spašavaju?Koga ste vi to jadnici zgurali? Pa dok vas NATO nije obučio i naoružao uspjesi su vam bili šta? No dobro nije očekivati od vas da znate za stid.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji NATO do 1993. kada, su se uključili da vas spašavaju?Koga ste vi to jadnici zgurali? Pa dok vas NATO nije obučio i naoružao uspjesi su vam bili šta? No dobro nije očekivati od vas da znate za stid.
Koga ste vi to jadnici zgurali? Pa dok vas NATO nije obučio i naoružao uspjesi su vam bili šta? No dobro nije očekivati od vas da znate za stid.
Dogodine u Kninu..
Koga ste vi to jadnici zgurali? Pa dok vas NATO nije obučio i naoružao uspjesi su vam bili šta? No dobro nije očekivati od vas da znate za stid.
Koji NATO do 1993. kada, su se uključili da vas spašavaju?
Baba Vanga zna odgovor.Jedno pitanje.
Kad kažu dogodine u Kninu i dogodine u Prizrenu, kako se to tačno misli?
lako je tako, vama kako god čovjek da odgovori dobije BAN... pa evo da se iskorigiram, kad kažem da ćete fasovati kao nikad do sad mislim na neko sportsko nadmetanje, pingić, stolni nogomet, futsal i tako to... na rat i ratnu pogibelj ne mislim ni u posljednjim primislima jer fala Bogu nema kritične mase za ratovanje...Мислиш, нећете их побити само милион, као до сада, него планирате и више?
kad bi to bio tadašnji realitet, i vi oslobodili i vi pobijedili onda vam ne bi trebao UN da vas štiti, srpski teritoriji naknadno se ipak ispostavilo to u stvarnosti nisu bili, nisu imali niti legitimitet a još manje legalitet... ja znao ili ne znao to je surova stvarnost s kojom se ljudi poput tebe vrlo teško nose... ali kao i u svemu ostalom tako i u ovom vrijeme lijieči sve, bit će to sve dobro . budete vi kad prođe ova korona išli k nama na ljetovanje trošiti srpske dinare, a mi ka vama na one leskovačke pljeskavice hrvatske eure...Ma ne. Ti si na marsu. Nemas veze sa realnoscu kako su nastale. Nisi ti kriv sto ti svecenici i neuki roditelji pricaju o istoriji. A i oni indoktrinirani nastavnici u skoli, sa hdz iskaznicama i nastavni program koji je napraljen da vam peru mozak, usporedi udzbenike iz sfrj sa ovima danas, potpuno drugacije tumacenje za sve ono prije 1991. Gledaj, vecina tih pesama, je nastala kada je srpski narod POBEDIO, znaci 1991 i 1992, ponesto 1993. Vecina. To je bilo doba kada su srbi oslobodili srpske teritorije od velikohrvatskog agresora i onda je dosao UN. Rat je zavrsio, narod mislio da ce UN sada stititi te nove granice, ali narod tada nije znao da je rat privremeno zavrsio, pa u sklopu te pobede nastajali su ovi veliki hitovi za narod, moral, oslobodjenje. To ti je to. To sto je usledilo kasnije pa ti to gledas sa sadasnje pozicije je tvoje neznanje.

i kako je onda to mogao biti srpski teritorij kad ste brojčano imali manje od 50% udjela na tom teritoriju...ajde da ste imali 75% pa čovjek bi rekao je,bga u večini su a ono njih bilo manje od 50%...Klinjo, nisi vredan rasprave, ne samo sto si malouman, strasno si dosadan. I dosadno trolaš. Mi vas ucimo stalno o vasoj istoriji koju ne poznate, a vecinu ste izmislili i blizu a pogotovo daljnu:
Iz vasih izvora:
" UNPROFOR je u svibnju i lipnju 1992. godine preuzeo odgovornost za primirje u Hrvatskoj".
" UNPROFOR je akronim za “United Nations PROtection FORces” (hr. Zaštitne snage UN-a). Vijeće sigurnosti OUN-a donijelo je Rezoluciju (743), 21. veljače 1992. g., o pokretanju mirovne operacije i slanju međunarodnih zaštitnih snaga u Republiku Hrvatsku za razdoblje od 12 mjeseci (u sklopu tzv. Vanceova plana za Hrvatsku). Snage UNPROFOR-a su raspoređene u 4 zaštićene zone (UNPA sektora). Sektori su bili: Sektor Istok (područje Baranje i istočne Slavonije, sjedište u Erdutu), Sektor Zapad (područje zapadne Slavonije, sjedište u Daruvaru), Sektor Sjever (područje Korduna i Banovine, sjedište u Topuskom) i Sektor Jug (sjeverne Dalmacije i istočnu Liku, sjedište u Kninu). UNPA su obuhvatile 12.554 km2 (22 % od ukupnog teritorija RH); na tom prostoru je 1991. živjelo 536.370 stanovnika, od toga 258.298 (48,2 %) Srba, 205.075 (38,2 %) Hrvata i 72.997 (13,6 %) ostalih."
Не, него је Социјалистичка Република Хрватска имала легалитет да деконституционализује и убија људе.kad bi to bio tadašnji realitet, i vi oslobodili i vi pobijedili onda vam ne bi trebao UN da vas štiti, srpski teritoriji naknadno se ipak ispostavilo to u stvarnosti nisu bili, nisu imali niti legitimitet a još manje legalitet...
lako je tako, vama kako god čovjek da odgovori dobije BAN... pa evo da se iskorigiram, kad kažem da ćete fasovati kao nikad do sad mislim na neko sportsko nadmetanje, pingić, stolni nogomet, futsal i tako to... na rat i ratnu pogibelj ne mislim ni u posljednjim primislima jer fala Bogu nema kritične mase za ratovanje...
gle ja iskreno ne mogu dokučiti što vas pere kad svako malo pokušavate proturiti nekakvu vezu srba i hrvata i to još u nekoj shemi gdje su hrvati porijeklom srbi... razumio bih to da smo mi mijenjali imena, da smo se mi popravoslavljivali da smo mi gradili katoličke crkve na pravoslavnim temeljima, ali dragi neuki čovječe stvarnost je obrnuta vi imate problem i to vrlo veliki, jer kod vas je došlo do izmjene imena dekretima, vaše pravoslavne crkve su vaši novopečeni utemeljitelji i vjere i narodnog imena ti koji su rušili crkve u kojima su se krstili po rimokatoličkoj liturgiji, i na njihovim temeljima gradili svoje pravoslavne crkve... sory znam da vas to iz nekog iracionalnog razloga boli, ali ne bi trebalo, što je tu je niste ni prvi ni zadnji koji ste se odricali i napuštali svoj iskon...Не, него је Социјалистичка Република Хрватска имала легалитет да деконституционализује и убија људе.![]()
Хајде олади више са овом насилном политиком клерофашизма, геноцида и етничког чишћења.
Све ти верујем. Убијали сте их на милионе већ превише пута. Нећете се ви суздржати кад вам поново неко понуди да вас пороби, само ако вам у замену понуди да убијате Србе. Превише вас изгледа подсећају на то што сте били.
Bezobrazni pokatoličeni majmuneeeeeee..gle ja iskreno ne mogu dokučiti što vas pere kad svako malo pokušavate proturiti nekakvu vezu srba i hrvata i to još u nekoj shemi gdje su hrvati porijeklom srbi... razumio bih to da smo mi mijenjali imena, da smo se mi popravoslavljivali da smo mi gradili katoličke crkve na pravoslavnim temeljima, ali dragi neuki čovječe stvarnost je obrnuta vi imate problem i to vrlo veliki, jer kod vas je došlo do izmjene imena dekretima, vaše pravoslavne crkve su vaši novopečeni utemeljitelji i vjere i narodnog imena ti koji su rušili crkve u kojima su se krstili po rimokatoličkoj liturgiji, i na njihovim temeljima gradili svoje pravoslavne crkve... sory znam da vas to iz nekog iracionalnog razloga boli, ali ne bi trebalo, što je tu je niste ni prvi ni zadnji koji ste se odricali i napuštali svoj iskon...![]()
Kakva zamjena teza, pa te teze su iz vaših izvora samo ih VI iz samo vama znanih razloga relativizitate ili ignorirate jer vam se ne uklapa u vašu paradigmu... Ja kad skrinam tu neke konverzacije i pokažem ih našim ljudima, oni ostanu zabezeknuti jer ne mogu vjerovati da ste VI toliko loši sa logikom i zdravorazzmskim promišljanjem realitetaСве ти је то замена теза за твоје крвно порекло и деструктивну, фашистичку иделогију за коју се залажеш. Не интересују мене декрети и литургије, већ твоја ДНК и зашто је толико мрзиш...
Još kad bi ti bio sposoban i pročitati tekst koji si stavioBezobrazni pokatoličeni majmuneeeeeee..
https://g.co/kgs/7fykzV
И због тих релативизација и игнорисања, Хрватски национални покрет је бљеснуо баш под ХитлеромKakva zamjena teza, pa te teze su iz vaših izvora samo ih VI iz samo vama znanih razloga relativizitate ili ignorirate jer vam se ne uklapa u vašu paradigmu... Ja kad skrinam tu neke konverzacije i pokažem ih našim ljudima, oni ostanu zabezeknuti jer ne mogu vjerovati da ste VI toliko loši sa logikom i zdravorazzmskim promišljanjem realiteta
Треба да почне да учи наше старо Хрватско писмо, али га срамота. Вероватно би радије убио некога...Bezobrazni pokatoličeni majmuneeeeeee..
https://g.co/kgs/7fykzV
Vidim da si ti za njega prvi put čuo,retarde.Zato si morao da ga pročitaš i naučiš nešto novo o svojoj kržljavoj rasi.Zato kasniš sa ovim praznim odgovorom.A tek razumjeti
to se tako odigra u vašoj psihi, jer ste kratki u spoznajama... nitko mi od vas nije pojasnio, zato što nije u stanju, kako je moguće da je zavida kršten u rimokatoličkoj crkvi, njegovi sinovi uključujući i stjepana nemanju također, a stjepan nemaja također od 3 sina je dvojicu krstio također u rimokatoličkoj crkvi... e sad svojevremeno, a bilo je to davno jedan srbijanac iz čačka mi je pokušavao objasniti samo za nemanju stjepana da je igrom slučaja bio kršten u katoličkoj crkvi jer su bili na putu i tad se porod dogodio, ali nije mogao objasniti kako to da su svi za koje znanost potvrđuje da su srpski rodonačelnici, kslučajno bili na putu kad su se rodili i kad je bio red da ih se odmah po rođenju krsti... ispada da su srpski rodonačelnici puno putovali i da je uz te srpske puteve na srpskoj zemlji bilo puno rimokatoličkih crkava, jbga ispada da su u to vrijeme samo takve i bile... naravno ne računam uopće da će netko od vas pokušati objasniti te čudne okolnosti, a kamoli da pokuša objasniti kako to da su stjepana Nemanje oba brata i onaj treći što je valjda bio polubrat rodili se kao rimokatolici, živjeli kao rimokatolici i umrli kao rimokatolici... bar jednog je likvidirao stjepan koji se tek pred kraj života preimenovao u simeona, a stefanom je imenovan par stotina godina kasnije... znam oko mi smo prešli sa pravoslavlja a katolicizam i mi smo se naknadno izrodili u zločeste ustaše, hvala na odgovoru...Vidim da si ti za njega prvi put čuo,retarde.Zato si morao da ga pročitaš i naučiš nešto novo o svojoj kržljavoj rasi.Zato kasniš sa ovim praznim odgovorom.
Nekada ste,o ti okotu pacova i žabe,bili pravoslavci i pisali ćirilicom,ti sitnozubi glodaru.A onda vas je RKC pokatoličila i uvela vam latinicu.Toliko o tvojoj tvrdnji odozgo sotonin izmetu.
))Sve si u pravu a boldirano pogotovo.Српска Крајина је пала ЗБОГ........1. РАВНОДУШНСТИ па чак и отворене нетрпељивости широких маса СТАНОВНИШТВА Србије !! Никако га не могу назвати СРПСКИМ НАРОДОМ јер то није већ деценијама. То су "Грађани, потрошачи, југословени, југоносталгичари, бесловесни који прате нагоне организма, храна, вода, спавање, секс итд....итд ! 2. Због издаје званичног ЈУГОСЛОВЕНСКОГ Београда 3. Због издаје политичког руководства РС на Палама. 4. Због издаје делова политичког и делова војног руководства саме РСК. 5. Због бежаније од мобилизације огромног дела војно способних из саме РСК. 6. Због учешћа НАТО пакта на страни усташа, али то је небитно јер је све ово горе много више допринело поразу.
ni to mi nije jasno, zašto preuveličavate ionako strašne brojeve kad su u pitanju ustaški zločini nad srpskim civilima što sa banije i korduna a što sa područja grmeča i kozare i 80 000 je jako puno i toliko je upravo od strane srpskih istraživača tog zločina taj broj najpribližniji stvarnom... rekao sam ovdje na nekoj temi i iza toga stojim da je unatoč silnom teroru od strane velikosrpskog represivnog aparata nad nesrbima a posebno nad hrvatima, bilo potpuno pogrešno i kontraproduktivno ubijanje srpskih civila iz bezobzirne osvete i ja tako nešto nikad ne bih dozvolio ni u onom ni u bilo kojem drugom vremenu... da je u ratnom razdoblju ww2 stradao velik broj ljudi stradao je da su počinjeni strašni zločini počinjeni su, da smo nakon tog velikog zla malo naučili jesmo, zato smo i išli na vojno ratno razračunavanje ponovo... da je mržnja ostala, evidentno je da je ostala, da vi imate poriv da se osvećujete što niste uspjeli u svom naumu, imate i da li zbog toga mi trebamo biti na oprezu, naravno da trebamo... međutim s obzirom da ste svedeni na mjeru utjecaja koji jamči da se nikad nećete oporaviti do te mjere da bi opet mogli pokrenuti spiralu zla, ljudi okolo vas se ne trebaju pretjerano brinuti, ali oprezni trebaju biti...И због тих релативизација и игнорисања, Хрватски национални покрет је бљеснуо баш под Хитлером
"Хеј, хајде да побијемо небројено Срба на најгори могућу начин, силујемо, спалимо, расцопамо им лобање...чекај, треба нам неко оправдање.... јел вреди то што нас игноришу и релативизују? Ма вреди, како не вреди, макар за првих неколико милиона."
a jel ima ikakvu odgovornost srpska vojska krajine, s obzirom da su pružili nikakav, a tek tu i tamo slab otpor.... mogli su probat bar pokušat nanijet nam kolko tolko veće gubitke, a ne da oni u obrani izgube oko 700 vojnika a hv u napadu izgubi oko 200 vojnika...Sve si u pravu a boldirano pogotovo.
da je mržnja ostala, evidentno je da je ostala, da vi imate poriv da se osvećujete što niste uspjeli u svom naumu, imate i da li zbog toga mi trebamo biti na oprezu, naravno da trebamo...
vrtiš nekoliko floskula u krug... zašto bi hrvatska prepustila trećinu teritorija srbima kad su srbi realno bili većina tek u nekoliko općina, a kad se gleda cijeli ciljani prostor koji ste prvotno zauzeli uz počinjenje nebrojenih zločinstava , a mi ga poslije oslobodili tu ste bili manjina u apsolutnim brojevima.... koji je vaš bio motiv da prilikom zauzimanja tog ciljanog prostora tzv sao krajine ubijete preko 4000 civila, pljačku i uništavanje imovine i sakralnih objekata neću ni spominjati...Наум? Који наум? Демократска, легална и легитима подела територија? И то су вам максимално изашли у сустер, након свега што сте извели у претходном рату. Но, ви сте нисте удостојили ни толико да им дате. То говори о томе колика је мржња према њима код вас у питању. А такав интензитет мржње указује на дубљи, патолошки мотив. А то је највероватније оно што сам навео у претходним порукама.