Zašto je oral bolji od ostatka seksa?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mnogi vole oral više nego ostale seksualne aktivnosti.
Zašto je to tako i šta je to što penis u usnoj duplji ili jezik u vagini ,cini uzivanje vece od ostalog ?

Pitanje je za muškarce ali odnosi se i na žene
Nisam siguran koliko je tvoje pitanje ozbiljno, provokativno ili ti je samo do zezanja.
Kako da odgovorim? Mogu na sve načine.
Izdvajanje ili individualizovanje orala od ostalih seksualnih aktivnosti je apsurd.
Šta je oral, da li je to društveno prihvatljiva kategorija ponašanja? Od čega to zavisi?
Šta kaže hipotetička statistika? Šta znači konstatacija da muškarci više vole oral od žena?
Pitanje je uvrnuto. Da li pod oral spada da muškarac liže svoju partnerku dok joj ne
proizvede orgazam? Ako jeste, da li su muški i ženski orali po broju izjednačeni?
Ako nisu, decidirano tvrdim da je u pitanju poremećaj seksualnog ponašanja.

Nisam siguran koliko je tvoje pitanje ozbiljno, provokativno ili ti je samo do zezanja.
Izdvajanje ili individualizovanje orala od ostalih seksualnih aktivnosti je apsurd.
Šta je oral, da li je to društveno prihvatljiva kategorija ponašanja? Od čega to zavisi?
Šta kaže hipotetička statistika? Šta znači konstatacija da muškarci više vole oral od žena?
Pitanje je uvrnuto. Da li pod oral spada da muškarac liže svoju partnerku dok joj ne
proizvede orgazam? Ako jeste, da li su muški i ženski orali po broju izjednačeni?
Od pusenja napraviste filozofiju.

Oral je ono kad si na zurci sa 16 ona nece sez ti je odvuces u sobu i trazis kompromis 😜😅😃
Malo ja tebe malo vise ti mene, prsti se ne racunaju xD

Nije mi bila namera da smaram, ako jesam izvinjavam se.
Ja se bavim pisanjem ljubavnih priča gde preko orala
definišem ljubavni odnos para kojeg opisujem. Muškarac
je svršio u ženu, Ona nije doživela orgazam. Šta on treba
da radi u toj situaciji? Pitanje je veoma ozbiljno.
pa ništa... nekad je presija na ženu da mora da svrši. Ne mora u svakom odnosu da se svrši.

Moje iskustvo je da čest odnos postepeno dovodi do jačih orgazama.. vagini treba vreme da "proradi".. Dakle, ako jednom nije, sledeći put ako bude tokom istog dana ili sutradan biće bolje, biće drugačije, generalno nije sve stvar u svršavanju. Mada ako se to nikad ne dešava onda jeste pitanje. Možda partneri jednostavno ne odgovaraju? U svakom slučaju seks je uživanje i igra.

Ako se misli da ako nije svršila vaginalnim orgazmom treba oralno da je zadovolji?

Meni lično to ne odgovara. Svaka žena poznaje sebe i sama će reći muškarcu šta želi, ne treba oko toga da se misli.
Ako si ozbiljna onda te ne razumem.
Kao prvo nisi odgovorila na moje pitanje koje može ali ne mora da bude insinuacija.
Postavljanjem protiv pitanja relativizuješ problem o kojem govorimo.
Ja sam govorio o ravnopravnosti oralnog zadovoljavanja kod oba partnera.
Ta ravnipravnost može biti dinamička. Može da bude u broju ali i u kvaliteti,
formi, simbolici ali i na druge načine.

Back