Kun je dat op andere taal zegen? Ik begrijp je helemaal niets.marlon:fala lepa gospice, zel bum pljosku pa makar bila dva maligana jaca od save te laganica odkantal ka kinderbetu sa vašim trepom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kun je dat op andere taal zegen? Ik begrijp je helemaal niets.marlon:fala lepa gospice, zel bum pljosku pa makar bila dva maligana jaca od save te laganica odkantal ka kinderbetu sa vašim trepom
AKHENATON:Zelim tu puno srece....a ja cu ovu moju odmah da uputim na temu da cita za svaki slucaj, da joj nista ne pada na pamet, posto je i ona clan foruma, ali svraca svake prestupne godine i to samo na minut...Salim se....
Sta da ti kazem, probaj da izgladis stvari, zelim ti puino srece, ali ako pukne stisni zube i guraj dalje...I to je zivot....
Jij praat Netherlands? Prevedi salumarlon:Ik kan maar het is een grap.
Sad nisam sigurna na sta tacno mislis;ali ako mislim ispravno,reakcija ne bi bila dramaticna, ali bi veza bila zavrsena, zauvek.hektorius:Ali ja znam neke slucajeve...i reakcije nisu bile uopste dramaticne...niti se nesto puno promenilo u dotadasnjem odnosu...
ciganka 2:Naravno,hvala na vremenu,ipak mi je malo lakse, protiv osecanja ne moze niko nista,ali prijatelji neka ostanu prijatelji. Jer pravi prijatelj blaga vredi...Tako nesto ne treba kvariti...
Hvala takodje...AKHENATON:Potpisujem!
Idem sad, laku noć, lepe snove ti želim....
ok, dan hoef je niet te zeggen.marlon:Het is niet voor iedereen![]()
Tako je! Tamo gde je bilo burnih reakcija nije ni bilo drugarstva. :-)hektorius:Ali ja znam neke slucajeve...i reakcije nisu bile uopste dramaticne...niti se nesto puno promenilo u dotadasnjem odnosu...

Ako se slazete ili ne,zamolicu vas da odreagujete. Zivo me zanimaju vasa iskustva u vezi musko-zenskog prijateljstva?!
Zbog žena. Samo na seks misle.![]()

Ne verujem u musko-zenska prijateljstva, jer kao sto negde rekoh vec, mora postojati neka ozbiljna prepreka za njihovu seksualnu bliskost.
Ako te prepreke nema, kod jednog il kod oboje, pre ili kasnije javice se zelja.