Zasto je nemoguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene???

AKHENATON:
Zelim tu puno srece....a ja cu ovu moju odmah da uputim na temu da cita za svaki slucaj, da joj nista ne pada na pamet, posto je i ona clan foruma, ali svraca svake prestupne godine i to samo na minut...:lol: Salim se....

Sta da ti kazem, probaj da izgladis stvari, zelim ti puino srece, ali ako pukne stisni zube i guraj dalje...I to je zivot....

Naravno,hvala na vremenu,ipak mi je malo lakse, protiv osecanja ne moze niko nista,ali prijatelji neka ostanu prijatelji. Jer pravi prijatelj blaga vredi...Tako nesto ne treba kvariti...

Taman htedoh da ostavim ozbiljan komentar, al' vidim da je @postavljacica teme u nekoj shemi sa svojim ...valjda prijateljima, a kako ne razumem holandski ( mislim)...nemam zelju da mi se neko podsmeva na jeziku koji ne poznajem, te cu gledati da izbegavam teme koje se otvaraju pod ovim nick-ovima.

p.s. Nista licno...samo mi se smucilo na jednom drugom mestu, a ako i ovde to Modovi tolerisu...sorry! :?

Moguce! Imam muske prijatelje, i bas su mi kao braca, i znam da me smatraju sestrom.

Imala sam i situaciju kad je neko nastupio kao prijatelj, a onda zeleo 'nesto vise' i njemu sam objasnila da ga gledam samo kao prijatelja i da sam se izgleda prevarila. Ne, nismo vise prijatelji, recimo da smo poznanici.

Neki ovde tuguju za prijateljstvom koje se pokvarilo kad je jedno trazilo nesto vise, ali to prijateljstvo nikada nije ni postojalo - nema razloga tugovati.

Pazi ovako,ja znam jako puno devojaka,ali samo za jednu mogu reci da mi je PRAVA DRUGARICA.Samo se njoj poveravam kad imam neki problem,kad mi sa nekom devojkom ne uspe smuvavanje,mogu da na nju dignem glas,sve me razume.Nazalost,posto se ona bavi sportom(kosarka),otisla je u inostranstvo igrati i ja sad nemam maltene sa kim da pricam.A jedan zajednicki ortak me je(jer sam blizak sa njom)pitao sta se ne smuvamo.S' njom taman posla.Inace,i ne verujem bas u musko-zenska prijateljstva.

Ako se slazete ili ne,zamolicu vas da odreagujete. Zivo me zanimaju vasa iskustva u vezi musko-zenskog prijateljstva?!

Moguća su ali su retka.
Takva prijateljstva su spontana i iskrena, bezuslovna,neopterećena.

- - - - - - - - - -

Zbog žena. Samo na seks misle. :cool:

:lol:
...a ja mislila da muški samo na sex misle.

Al eto, u trenucima kad ne misle na sex,mogu čak i da se sprijatelje sa ženom...:P

11015094_973301569347883_2309804575560576488_n.jpg

Back