metafaks90
Obećava
- Poruka
- 65
Malo sam perpleksan...Не мораш да ми персираш. За почетак се дописуј, али пробај што пре да разговараш бар телефоном и пусти да време учини своје. Нисам ни очекивала да одмах одговориш, не секирај се.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo sam perpleksan...Не мораш да ми персираш. За почетак се дописуј, али пробај што пре да разговараш бар телефоном и пусти да време учини своје. Нисам ни очекивала да одмах одговориш, не секирај се.
Ali je moja inbox zaključena?Zdravo I ja to isto trazim Ali sve su ovdje zakljucale inbox Ili ne odgovaraju na poruke
Није. Могу да ти шаљу поруке. Пробај да се дружиш што више са људима, али уживо, а овде ако налети нека добро јесте, ако не ником ништа.Ali je moja inbox zaključena?
Погрешила сам. Јесте ти инбокс закључан. Промени подешавања.Ali je moja inbox zaključena?
Не шаљи песме. Чекај да видиш воли ли поезију.Napisao sam novu pjesam! Šaljem joj, možda, ako odpiše.
Морам да наставим под "pregled Vaših kontakt adresa koje ste naveli na svom profilu" на "свим члановима"?? Шаљење порука већ јесте по "свим члановима"!!!Погрешила сам. Јесте ти инбокс закључан. Промени подешавања.
Чекај. Полако.Морам да наставим под "pregled Vaših kontakt adresa koje ste naveli na svom profilu" на "свим члановима"?? Шаљење порука већ јесте по "свим члановима"!!!
Обриши све контакт податке јер нема потребе да ту стоје. У подешавањима у рубрици приватност изабери да свако може да ти шаље поруке.Морам да наставим под "pregled Vaših kontakt adresa koje ste naveli na svom profilu" на "свим члановима"?? Шаљење порука већ јесте по "свим члановима"!!!
Već jesam!Обриши све контакт податке јер нема потребе да ту стоје. У подешавањима у рубрици приватност изабери да свако може да ти шаље поруке.
ne valja ti nick name, k'o da si prs'oZdravo I ja to isto trazim Ali sve su ovdje zakljucale inbox Ili ne odgovaraju na poruke
Tko ne bi prso ovdje toliko vrijemene valja ti nick name, k'o da si prs'o
Хаахаххахаха Обрнуто је. Овдје смо јер смо прсли. Слажеш ли се? Вјежбам ијекавицу понекад. Пршо си. То мора да ти је надимак од имена или презимена. Кажи ми како се зовеш па ћу ја да кажем теби да се зовем Наташа.Tko ne bi prso ovdje toliko vrijeme
Nisi bila ovdje prije 20 godine kad mi nik bese direktno vezam za ime...Хаахаххахаха Обрнуто је. Овдје смо јер смо прсли. Слажеш ли се? Вјежбам ијекавицу понекад. Пршо си. То мора да ти је надимак од имена или презимена. Кажи ми како се зовеш па ћу ја да кажем теби да се зовем Наташа.
Много се овде баве туђим никовима, леПршави. Мени су рекли да сам ћацад и клон. Можеш и геј да будеш. Боље то него будала, а ја не осуђујем.Nisi bila ovdje prije 20 godine kad mi nik bese direktno vezam za ime...
A ovo je sad jer bejah pesho pa mi jedan forumas rece da Sam gej sa tim nikom pa Sam ga moro prilagodit promenih to jedno slovo
A ovdje Sam neznam ni Sam vise zasta
Ma jedno Sam vrijeme htio promjeniti spol pa me se skoro lincovalo....Много се овде баве туђим никовима, леПршави. Мени су рекли да сам ћацад и клон. Можеш и геј да будеш. Боље то него будала, а ја не осуђујем.
Људи су будале, рекла сам ти. Треба да разговараш о томе и да размотриш ризике. Ја бих ишла на лоботомију да ти искрено кажем, али то се више не ради, а пол не може заиста да се промени.Ma jedno Sam vrijeme htio promjeniti spol pa me se skoro lincovalo....
A dobro je nisi mi Jos na blok cim vidim da netko botuje momentalno ga ignoriram
pa, da ima taj nick leprsavi ocas posla bi mu se napunio inbox, nego ne znaju ljudi, i to za prosli put kao da sam mu ja rek'o da promeniМного се овде баве туђим никовима, леПршави. Мени су рекли да сам ћацад и клон. Можеш и геј да будеш. Боље то него будала, а ја не осуђујем.

Помешао си. Метафакс 'оће да пуни инбокс. Који си сад па ти? Надам се да те нисам увредила својим шатором.pa, da ima taj nick leprsavi ocas posla bi mu se napunio inbox, nego ne znaju ljudi, i to za prosli put kao da sam mu ja rek'o da promeni![]()
meta vidim da uci jezik, treba mu uciteljica, a kolega bi da in-BOKSUJEПомешао си. Метафакс 'оће да пуни инбокс.
Zdravo I ja to isto trazim Ali sve su ovdje zakljucale inbox Ili ne odgovaraju na poruke
ja sam isto na forumskoj terapiji, kao i ti, ne vredjamo se, zasto bi?Који си сад па ти? Надам се да те нисам увредила својим шатором.
To se ne sme dopustiti, da te forum dovede da prsnešTko ne bi prso ovdje toliko vrijeme
Iskreno bolje forum nego cure a mene I jedno I drugoTo se ne sme dopustiti, da te forum dovede da prsneš
Jedino ako si već u takvom elementu pa te dokusure gremlini
A ne razmisljam o tome sad razmisljam samo Kako da povratim dusevni mirЉуди су будале, рекла сам ти. Треба да разговараш о томе и да размотриш ризике. Ја бих ишла на лоботомију да ти искрено кажем, али то се више не ради, а пол не може заиста да се промени