Na ovu temu sam baš dosta razmišljala (ne trolujem niti bacam vreme na analizu gluposti, znači meni je ovo bitno), a evo zašto se nalazi na ljubav & sex, jer se stvar vuče iz veze u vezu.
Podsetnik da sam htela ovo dosta ranije da pitam je tema: Tema 'Kako ljudi uopšte ostaju u vezama?'
https://forum.krstarica.com/threads/kako-ljudi-uopste-ostaju-u-vezama.1027290/
Ovako:
Pisaću u sadašnjem vremenu jer mi je tako lakše da se izrazim, iako je stvar prošlosti ali me odgovor još uvek zanima isto.
Situacija: živimo zajedno. Od milion stvari, hajde da kažem da mogu da pređem preko svega, iako znam da nije normalno da on jede i samo ustane i ode i da mi je trebalo mnogo vremena da ga naučim da makar svoj tanjir, nož, viljušku stavi u sudoperu - opcija da on opere ne postoji.
Znam i to da sam ispala glupača, neka bi za toliko vremena majmuna izdresirala, ali ja prosto ne umem.
Sve kažem otvoreno, bez zvocanja, ako vidim da tera po svome, ja rintam dok ne padnem u krevet i onda raskid.
Ali
@tema - izuvanje.
Kako odrastao, zreo muškarac nije svestan ni kad mu se ponovi više puta i to na dnevnom nivou da svojim neizuvanjem tipa "Samo čas, da uzmem nešto" to mene posle košta ludačkog rintanja za njim? Nije ni čudo što je Agata Kristi izjavila da najbolje romane o ubistvima piše dok pere sudove, ali sad mi je primarno izuvanje.
I nije to uvek zbog "zaboravio sam nešto, pa na brzaka" - čak i da jeste zaboravio- kako njima funkcioniše mozak, citiram "Meni ne smeta ni da je blato do kolena".
Tema je nažalost #dešavase