buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.708
Dela govoreslazem se, ali kod njega je bas izrazeno da ne govori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dela govoreslazem se, ali kod njega je bas izrazeno da ne govori.
Neigranje za reprezentaciju?Dela govore
Mnogo.Neigranje za reprezentaciju?
Da i to nesto govori.
Na kojoj poziciji si igrao?slazem se, ali kod njega je bas izrazeno da ne govori.
Bek suter.Na kojoj poziciji si igrao?eto, zanima me
![]()
Sin mi je centar, pa sam malo bolećiva prema košarkašimaBek suter.
Imao sam 80% procenat iz igre pogodaka.
Imam meku ruku. Kao vagicu u njoj i tacno osetim tezinu lopte i razmak od kosa.
Recimo u rukometu sam ocajan. Grudvom ne mogu da pogodim saobracajni znak sa 3 metara.
Ali, parabola, besprekorno pogadam i sa pola terana
Ne dopada mi se naslov teme .Da li ste primetili da u svim rekalamaa u kojima je Jokic on ili poptuno cuti ili kaze neku kratku recenicu.
Sta mislite zasto je tako?
Ovde cak i ne kaze kako je![]()
Ja hoću da reklamiram poršea ali me ne zovu.Jokic je u Americi marketinski neinteresantan, valjda je jedini MVP ikad koji nema ni signature shoe. U Srbiji se ne skida s reklama, i to reklamira sve stetne proizvode i poroke.
Evo, stvarno ne mogu da razumem toliku pohlepu i nedostatak etike.
Koja? Šta je sastav ?Moj sin je sportista, ja se nikako ne slažem da ih koristi, ali u većini klubova su ta pića preporučena od strane sportskih doktora. Ne mislim na guaranu i redbul, već energetski napici koji se koriste.
Mislim, stvarno...
Mora da je nekad forumašio, bio negde u grupi "autističnih forumaša"
(rizikujem da me počne zaobilaziti i onaj deo koji još nije)
Danas su košarkaši intelektualci isto koliko su i fudbaleri..Mislim da jesu jer sam i sam bio kosarkas nekad davno a sad sam intelektualac![]()
..Morenije toliko mutav koliko ga mislite
msm da se sprema da uđe i u konjički sport koji je na zapadu prilično razvijen , atraktivan , gde se vrti i tamo veliki novac..More