Zašto je Dragan Todorović poklonio Bogoljubu Kariću 350000000 narodnih maraka?

Lupas gluposti kao po obicaju. Srbija je tada bila pod sankcijama i tu ne bi usao nikakav telekomunikacioni gigant. I treba da zahvalis Todorovicu sto je to tada uradio jer inace ne bi video mobilni telefon do 2005. minimum. Ja sam vec jednom siroko odgovorio na istu temu koja je izbrisana.

I na kraju jeste li vi stvarno toliko naivni da mislite da je Bogoljub izvisio. Razmislite jos jednom. Zaboravili ste sta je i kako bilo.

ово је мислим највећа брука од приватизације ако се изузме ДИН Ниш који је прави дебилизам од приватизације
пошто сам био стално оптуживан да не говорим истину да је Тито селио Српску Авио индустрију у тадашње џунгла бој државе пуне камењара Дежела и Кроација ево сада доказ да и после тита тито
45454ue8.jpg

ово ти је туба од пасте МЕРИМА чувам је као раритет јер је последња серија произведена у Србији .Иначе Мерима је из Крушевца.А сада ако будеш слободан купи пасту и на туби пише
Made in Slovenia пошто ja из принципа не купујем ништа из дежеле и кроације немам то али није тешко утврдити

Poslednja izmena:
Citat:Original postavio junkmarko
ko je dragan todorovic..imash bar neku sliku?

226.jpg

No, vratimo se na temu.

ahaha pa ovo je najbolji i najprecizniji odgovor koji je ikada dat na postavljeno pitanje na ovom forumu.:rotf:
eh kada bi radikali znali i potrudili se da daju precizne odgovore na jednostavna pitanja mozda bi shvatili da imaju rupe u svojoj logici.:roll:

Poslednja izmena:
логика жутих је на далеко чувена...видимо је сада ....потписали "меморандум о сарадњи са ФИАТом" а овамо приче о 1.2 милијарде еура улагања..........а пуна су им уста за два стана радикала а колико су они до сада станова издавали и вила на дедињу...да су макар једну вилу вратили власницима па да и нешто кажу..а они запели за та два стана као да је свето писмо

a malo li je dva stana? eh da je bilo samo dva stana mislis samo se jedan ovajdio i ima samo to, a drugi su samo gledali po strani.:dontunderstand:
ali moja logika je ovakva, medju politicarima i u politici uvek ce biti iskoriscavanja i ''kraduckanja'' ali sam uvek govorio kada su pre 5. oktobra neki govorili a misli da oni nece da kradu kad dodju na vlast? ja sam im odgovarao, ma nek se i oni ovajde o vlast samo da i nama krene na bolje. i krenulo je...

Poslednja izmena:
u okolini SAVA CENTRA ih ima 102 i svi su žuti i još po nekim lokacija a za dva stana kučka nije crkla

ko kaze da su oni dobili stanove?:dontunderstand: i kako da ti verujem na rec da su sve ''zuti'' i ta brojka od 102 odakle ti, a drugo danas ljudi mogu da uzmu kredite nije neuobicajno, pa mogu i da uzmi i stanove bez pitanja a odakle ti pare? u ono vreme to je bilo sasvim logicno pitanje ili nije?
imam puno prijatelja koji su tek sada uzeli automobile neki i stanove jesu u dugovima ali krenuli su da zive.

Poslednja izmena:
ko kaze da su oni dobili stanove?:dontunderstand: i kako da ti verujem na rec da su sve ''zuti'' i ta brojka od 102 odakle ti, a drugo danas ljudi mogu da uzmu kredite nije neuobicajno, pa mogu i da uzmi i stanove bez pitanja a odakle ti pare? u ono vreme to je bilo sasvim logicno pitanje ili nije?
imam puno prijatelja koji su tek sada uzeli automobile neki i stanove jesu u dugovima ali krenuli su da zive.

питај кандидата за градоначелника да ли су то жути или већ које боје станови.

знам лично неке примере и на другим локацијима радикали немају везе јер нису на власти они који су главни да деле станове страначким војницима и послушницима су ДС и Г17+ а после ДСС остали се не рачунају .....

Back