Zasto je 12. kuca toliko losa?????

• Začetnik teme Začetnik teme Usamljena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je vladar 12 kuče devica a unutra se zaglavijo merkur u vagi:mrgreen:

Razvijen osećaj za estetiku i vrednovanje lepote, perfekcionizam(a znak devica podznak vaga- pa možete misliti o kakom perfekcionistu je reč:D)"
logičko mišljenje mi baš nije najjača strana, ali zato intucija razvijena do vedra neba:lol:

odlučujem se uvek na osečajima koje ne mogu da objasnim,pa mi zato nekad kažu da sam vrlo čudan po tom pitanju:confused::evil:

12 kuča nije loša :D

Poslednja izmena:
Kažete da 12. kuća označava prošli život - ja imam u njoj nešto što nisu planete - šta to znači?

Ako osoba ima, recimo, Mesec u 12. kući - da li to znači da nosi neki karmički dug i kakav, može li se naslutiti stepen te zaduženosti, ozbiljnost...?

Naravno, potrebno je da se sagleda cela natalna karta da bi se utvrdilo na kom polju svog života bi osoba trebalo da radi najviše, ja sada samo pokušavam da dođem do nekih znanja...

Uh, što se zarazih astrologijom! :D

Kažete da 12. kuća označava prošli život - ja imam u njoj nešto što nisu planete - šta to znači?

Imas Hirona i SMC ako se ne varam...mozda se bavis lecenjem ili pomazes ljudima?/COLOR]

Ako osoba ima, recimo, Mesec u 12. kući - da li to znači da nosi neki karmički dug i kakav, može li se naslutiti stepen te zaduženosti, ozbiljnost...?

Osoba je bila zenskog pola, ako nema oponirajucih pokazatelja. 12.polje postavis kao prvo...pa pratis ostala polja, planete, aspekte

Naravno, potrebno je da se sagleda cela natalna karta da bi se utvrdilo na kom polju svog života bi osoba trebalo da radi najviše, ja sada samo pokušavam da dođem do nekih znanja...
Bas mi je drago da si ovako aktivna....i konstruktivno znatizeljna.:)

Uh, što se zarazih astrologijom! :D

Ova je zaraza najbolja? :D

Kazu da Uran u 12. cesto donosi sklonost suicidu, smrt u zatvoru ili dusevnoj bolnici; Neptun u 12. donosi smrt u vodi ili od vode...naravno, nikada se ne sme gubiti iz vida celokupna slika. Planeta koja je u 12. pokazuje nase strahove i jedna je od 3 kuce smrti - smrt ne pokazuje samo osma kuca, kako mnogi veruju. Takodje, treba pogledati gde je otisao vladar 12. i kojim kucama vladaju planete koje su se nasle u 12. kuci i njihove aspekte. Ako su dobro aspektovane, to umnogome ublazava nepovoljne stvari koje donosi naglasena 12. kuca

auuuuuuu znaci sa mojim URANOM U 12 mogu ocekivati sjajan kraj :sad2:

Kakve su to gluposti, 12 kuca je tvoja posvest, sta sad to treba da znaci ako imam neptun ili uran da cu tako zavrsiti, svasta, naravno da nije tako, ljudi se boje svoje podsvesti, zato sto je ne poznaju, taj strah proistice iz sopstveog straha sa sukobljavanjem sa svojim najvecim-najdubljim strahovima, nema nikakve veze sa tim kako cemo zavrsiti :cistinaocare:

Kakve su to gluposti, 12 kuca je tvoja posvest, sta sad to treba da znaci ako imam neptun ili uran da cu tako zavrsiti, svasta, naravno da nije tako, ljudi se boje svoje podsvesti, zato sto je ne poznaju, taj strah proistice iz sopstveog straha sa sukobljavanjem sa svojim najvecim-najdubljim strahovima, nema nikakve veze sa tim kako cemo zavrsiti :cistinaocare:

Ja cu po svoj prilici zavrsiti u psihijatrijskoj ustanovi. :telefon: Kad mi dodju Saturn i Uran u paketu na Mesec u 12. :zcepanje: Nisam gledala direkcije, strah me ...:D

12 kuca uopshte ne mora da bude losha... to je nasha podsvest neshto shto se ne vidi na prvi pogled, ali sve zavisi od planeta i aspekata... na privmer meni je astrolog rekao da cu imati podrzku zena iz senke ili koje ce mi cuvati ledja sa parama i preko raznih institucija... takodje mi je rekla da cu moci da imam veliki uticaj na masu... mesec u 12-oj kuci... :) Sve to zavisi ne mora sve da bude tako crno :D

imam MO i NE u strelcu u XII. kakva je to tolika tecnost, ili alkohol, ili neko ludilo, ume li neko da mi objasni sta je??? da li je lose za moju psihu ili postoje neki dobri uticaji koji se mogu izvuci iz toga. ne bavim se umetnoscu, nisam neki talenat za to, tako da bih tu opciju iskljucila, mada uzivam u muzici, stvaralackih poriva nemam ni najmanje

Prilozi

• natal.jpg
    natal.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 20
u 12-oj kuci imam SUNCE u Vagi u 1). konjunkciji je sa Merkurom (Merkur je u Vagi u 12 kuci),
2).Sunce trigon Jupiter( u Vodoliji u 4 kuci) i
3).u kvadratu sa Neptunom (u Jarcu u 3 kuci)
MERKUR u Vagi u 1). trigon sa Jupiterom
2).kvadrat sa Neptunom i
3).konjunkcija sa Suncem

i Ascedent mi je u Vagi u 12 kuci....i sad ne znam kako to da protumacim...hvala unapred na svakoj pomoci :-)

Jupiter ukazuje na uspeh u povucenim zvanjima, okultizmu, radu u senci.

Meni je jupiter u 12. kuci i thru node u jarcu mi je isto u 12. kuci koja je u ribama mozda me zato privlači astrologija. :think:

A ako simbolizuje podsvijest ova moja u ribama i nije podsvijest ona neprestano izlazi na površinu :)

Poslednja izmena:
Zdravo!!
Da li neko moze da mi objasni uticaj 12 kuce!!!Da li ona UOPSTE donosi nesto dobrooo ili samo negativne stvari!???!!!U svojoj natal. karti imam cak tri planete u toj kuci(Mars,Jupiter i Saturn svi u Devici,retrogradni..pa jos u 12 kuci!!!)!!!
Rodjena:27.01.1980;21:30 u Beogradu
Da li sam previse pod uticajem te kuce......da li cu vecito biti sama.....
Pozdravvvvvvvvvv

Neces biti sama.....pre svega
! 12.kuca...daje restrikcije...ali i putovanja u inostranstvo.....Takodje i velike troskove, znaci i novac.To je kuca najvise svesti, neba,. i raja...samo da znas.Najveci geniji su imali jaku 12.kucu.....uzivanja u krevetu su takodje 12 kuca...hahhahahaa....ali ovo je vec indijska astrologija.tajna.
pozzzz.....plejadjanin! vaga....

strah od promena, autodestruktivnost... tebi je u opozici sa venerom?
to može da znači i dodir sa kriminalom, tačnije odnosi se na muškarce koje biraš... mada bi trebalo pogledati kakve aspekte prave sa marsom.
može da da i smrt pod nerazjašnjenim okolnostima, ili usled bolesti za koju ne znaš da je imaš, ili saznaš prekasno, atentat, silovanje ako je u lošem aspektu i sa marsom... znači, sve zavisi od aspekata sa ostalim planetama.
pluton u 12 je generalno položaj koji ukazuje na tešku karmu.

Back