Meni je 12.kuca u skorpiji, tu su mi Uran i Fortuna, koji su u konjukciji. Mene ta fortuna ionako dosta buni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo!!
Da li neko moze da mi objasni uticaj 12 kuce!!!Da li ona UOPSTE donosi nesto dobrooo ili samo negativne stvari!???!!!U svojoj natal. karti imam cak tri planete u toj kuci(Mars,Jupiter i Saturn svi u Devici,retrogradni..pa jos u 12 kuci!!!)!!!
Rodjena:27.01.1980;21:30 u Beogradu
Da li sam previse pod uticajem te kuce......da li cu vecito biti sama.....
Pozdravvvvvvvvvv
Ovaj,malo sam se zbunila,mislila sam da je ovo tema o 4.-oj kuciops:
Ljudi koji imaju mnogo planeta u XII kuci , se obicno ne prilagodjavaju spoljnom svetu bas najbolje iz razoga sto im je unutrasnji ( psihicki ) zivot burniji od realnog, spoljnog zivota. Cesto su u pitanju sanjari kao i idealisti, romanticari koje ovaj svet takav kakav je cini nesretnim. Ako ne uspeju nekako da se uklope i prilagode , imaju opasnost da postanu oni klasicni gubitnici i ljudi bez perspektive. Da odu u aloholozam, drogu, postanu umetnicki zanesenjaci ili prosto beze od problema u spavanje po ceo danAli odlican nacin a se prilagode je da se bave onim sto oni najbolje raumeju i sto jeste njihova sustina, religija, umetnost, ezoterija, nauka ali na prakticniji nacin, jer ako imaju veliki nedostatak prakticnosti a sanjalacki duh nastane da im radi ( jer njima to nikada ne prestaje ) onda postanu ZANESENJACI.
![]()
Ove osobe cesto imaju jako dobre ideje, originalnu inspiraciju, koja ne retko dolazi iz visih sfera . Pa otud cesto imaju neobicne snove gde im neko nesto objavljuje, ili jednostavno gde im dolaze resenja njihovih svakodnevnih problema.
Pouka ovog polja je : VERUJ U SVOJE SNOVE I OSTVARI IH!
Ako postoji kontakt izmedju saturna i neptuna, pretpostavljam da moraju da budu u dobrom aspektu i dobro polozeni, ovi ljudi mogu stvarno [bukvalno] da svoje snove pretvore u stvarnost..."snove" , mastu, ono sto zele....o cemu sanjaju budni, ne misli se bukvalno na snove kad spavamo![]()
sunce u 12 polju ???? dali ko ima???
Ne samo to ... može biti i psihologija, npr ... religija... i sl.Dvanesta kuca moze i treba da se iskoristi za duhovnost, jogi, meditaciji, citajuci sve sto postoji a nije naucno dokazano ili nauka ignorise jer ne zna sta da zvanicno izjavi po tom pitanju. O nedovoljno istrazenim oblastima moru, svemiru, prasumama. Ako ne moze da se ogleda gubitnost, depresija osobe kroz nju, ne mogucnost da se pronadjemo nigde, nemogucnost da shvatimo zasto je nesto tako kako jei patnja kao protukt ne razumevanja.
Jer ne mozemo svi biti lekari i medicinske sestre pogotovu ne kada kada shvatimo da imao vladara horoskopa u XII ili stelijum tamo.
jupiter u 12 donosi tajnu zaštitu Boga i svetaca. Naklonjenost providnosti.
Ima točno koja je tabela koji sveta no čim je Jupiter u Ovnu može ukazati i na nekog arkanđela.
Jer Jupiter vlada Ribama a Ribe su kršćanstvo a upravo Ribe pripadaju 12 polju - i znaku Jupitera.
Jesi imala kada snove da si vidjela neki mač ili nekog anđela u u snu.
kad bi mi rekla gdje je mars znao bih više.
moj decko ima u 12. kuci Mesec u Raku i u konjukciji Mars u lavu, inace je ovan/lav, moze li neko malo objasnjenje sa astroloskog stanovista?
Ja bih rekla ovako, dok sam ga upoznavala da je bio sa 1000 zidova, ja sam dosta srusila,ali je i dalje dosta prepreka, malo teze izrazava emocije!
Teže izražava emocije jer su skrivene i od njega samoga, negdje iza leđa su mu i kada se "ispred" njega pojavi netko ili nešto što probuđuje njegove emocije one mu, kao niotkud počnu navirati i tek ih tada postaje svjestan. Njegove " zidove" je stvorila njegova podsvijest. A kada k tomu dodaš i činjenicu da mu je Mo u Raku, znaj da je zbog toga još osjetljiviji. On nosi u sebi i strah od nepoznavanja vlastith emocija koji mu donosi 12. kuća i onaj koji proizlazi iz njegove duboke emotivnosti, a se javlja kao posljedica položaja Mo u Raku. Kada uistinu shvatiš dubinu njegove emotivnosti, a on potom osjeti da se u tebi rodilo istinsko razumijevanje, vidjet ćeš da će onih 1000 zidova kada si ti u pitanju jednostavno nestati, prestati postojati.
Dobro je u 12-toj kući imati jupiter jer je ddonekle zaštita od zlih upliva Marsa i Saturna ali najbolje je u njoj nemati ništa.