Zasto inspekcija ne radi svoj poso, vec je u dilu u organizovanom kriminalu

Poruka
4.292
Kupio sam 3 Kg svinjskog mesa bez kosti da vrsim eksperiment. Narezao sam na komadice i przio. Nakon przenja od 3kg sirovog mesa ostalo je 485 grama przenog mesa. Naravno pod napomenom da nista nije zagorelo i nakon przenja nema ni milimetra pocrnelog zagorelog dela mesa. Dakle nakon przenja izmerio sam svega 485 grama mesa.

Naucna cinjenica, da tako kazem, nakon normalnog (bez zagorevanja) przenja ili pecenja mesa, tezina pecenog ili przenog mesa mora biti 40% od zive vage BEZ KOSTI!!! Kod mene je bio slucaj da je ostalo svega 16% pecenog mesa u odnosu na tezinu zive vage koju sam kupio. Dakle ja sam kupio 3kg mesa u megamarketu a li ono koliko mi je ostalo nakon przenja u stvari je kao da sam realno kupio 1.2 Kg mesa a ne 3Kg. Dakle oni su u to meso koje sam kupio ubrizgali cak 1.8 Kg tecnosti to jest vode. Dakle cena mesa nije 400 dinara po kilogramu vec je 1200 dinara!!!

Moje pitanje glasi, gde je inspekcija, zasto inspekcija ne obavlja svoj poso zbog kojeg ih gradjani Srbije, poreski obveznici, i placaju?? Zasto ne kaznjavaju mesare i trgovinske lance koji aparatima sa iglama ubrizgavaju u meso vodu kako bi po ceni mesa prodavali i vodu?

Ako meni ne verujete mozete i sami sprovesti ceo ovaj eksperiment. Znaci kupite 3kg mesa bez kosti i isprzitega ali da ne zagori. Izmerite tako isprzeno meso. Ako nije ubacivana voda u meso tezina isprzenog mesa mora biti 40% od zive vage.

Evo snimak kako varaju i kradu mesari po megamarketima i mesarama i kako nam po cenu mesa prodaju vodu. U ovom slucaju je piletina ali isti je slucaj i sa svinjetinom ili sa teletinom ili bilo kojim mesom.

koje ste vi debilcine. Znaci to sto vas kradu po mesarama i mesecno vam uzmu iz dzepa i par stotina evra vas to nije briga vec vam je problem kako ce da przi meso moja buduca zena

Zasto inspekcije ne rade svoj posao? Isti ti je odgovor kao na pitanje zasto bilo sta drugo ne funkcionise u ovoj zemlji, zbog aktuelne vlasti i nedostatka zelje za nekom pravom promenom kod naroda.

Po mojim istrazivanjima, oko 30- 35% tezine je maksimum koji bi trebao da se izgubi na tezini. Pricamo o svinjskom mesu. Ako meso kupujes od proverenog mesara. Ima tu i do kvaliteta mesa, ukupne masti itd. Ne mora biti samo ovaj slucaj da se nesto ubrizgava. Mada nije iskljuceno. Mi inace u megamarketima uvozimo haos od kvaliteta, tako da, otidji do nekog proverenog, pa probaj.

Када погледате декларације на сваком производу има колико је 'суве материје'

Рецимо имате 720 грама маслина од тога 360 грама плода односно 200 грама без коштица ....

Испршите пиле, ћурку, патку паћете да видите колико ћете добити ....

20% у 'посебним'баренима кобасицама су 'протеини животињског порекла' остатакл је курузни скроб .....

Оћеш прасе ? Уговори са 'сељком да ти тови .... набави замруивач ....

Иначе инспекција ради посао. Њихови рођаци раде у месарама и деле добит. Други рошаци раде у градској управи.

Значи удај се за неку Сакосова или Избосне и видећеш како ће ти живот процветати ... јешћеш пржено 70%

јербо 'они' за ' своје ' посебно месо приправљају

:ok: prasice , pilice ... sve.

Tako je najbolje.

Bio neki lik, inspektor, koga sam ja upoznao 2002. Trzisni inspektor. Pa nam pricao dogodovstine. Ozenjen cova, ima dve slatke kcerkice.

Tako, seta on po Starom Gradu, i ufanja nekog lika koji ima trafiku da ovaj ne proknjizuje robu, kupuje na crno, i taj rad. I trazi mu mito od 1000 evra mesecno da ovaj nastavi da blesi. A vlasnik trafike ozenjen, ima dvoje dece, a zena mu sex bomba. I tako, jedan dan navrne inspektor do trafike, a tamo zenica senica. I tako, krenu oni da pricaju, i pricaju... A vlasnik trafike naidje, i kaze: a vidim, majstore, dopada ti se moja zena? Inspektor se zbuni, a vlasnik ga odvede u stranu u predlozi: evo deal: ja tebi ne dodjem nista, a ti mozes da provedes jedno popodne mesecno sa mojom zenom, khm... Konkrevetno! :cepanje:

I na obostrano zadovoljstvo, deal sklopljen! Tako je majstor svaki mesec jednom cepao vlasnikovu zenu (jedno dve godine). :mrgreen:

(Srbija je to, brale!) :whistling:

_nobody_

T0 ce sve zena u braku da ti resi.

Sendić najmanje kalira

- - - - - - - - - -

Bio neki lik, inspektor, koga sam ja upoznao 2002. Trzisni inspektor. Pa nam pricao dogodovstine. Ozenjen cova, ima dve slatke kcerkice.

Tako, seta on po Starom Gradu, i ufanja nekog lika koji ima trafiku da ovaj ne proknjizuje robu, kupuje na crno, i taj rad. I trazi mu mito od 1000 evra mesecno da ovaj nastavi da blesi. A vlasnik trafike ozenjen, ima dvoje dece, a zena mu sex bomba. I tako, jedan dan navrne inspektor do trafike, a tamo zenica senica. I tako, krenu oni da pricaju, i pricaju... A vlasnik trafike naidje, i kaze: a vidim, majstore, dopada ti se moja zena? Inspektor se zbuni, a vlasnik ga odvede u stranu u predlozi: evo deal: ja tebi ne dodjem nista, a ti mozes da provedes jedno popodne mesecno sa mojom zenom, khm... Konkrevetno! :cepanje:

I na obostrano zadovoljstvo, deal sklopljen! Tako je majstor svaki mesec jednom cepao vlasnikovu zenu (jedno dve godine). :mrgreen:

(Srbija je to, brale!) :whistling:

_nobody_
Nije sve u pare, ovo bi mrač@k trebo da svati ko porezku olakšicu!

- - - - - - - - - -

ja mislio neko pita za vrh Skijalista i kafanu kad ono...deseto

Kojebre na vrhu skijališta, znašti kad to bilo, eee moj ti!

Zasto inspekcije ne rade svoj posao? Isti ti je odgovor kao na pitanje zasto bilo sta drugo ne funkcionise u ovoj zemlji, zbog aktuelne vlasti i nedostatka zelje za nekom pravom promenom kod naroda.
Zbog aktuelne, prethodne, sledeće... vlasti. Niti je ta pojava od juče, niti će sutra prestati.
A i to za narod... i ti trgovci su narod. I gledaju kako da izvaćare komšije, a ne da ih nahrane pravim čistim mesom (ako tako nešto uopšte i stiže u naše radnje).

Не раде свој посао зато што су слабо плаћени и када их зовеш да реагују/поступају велики број њих за 50-100 евра САМО ЗАТВОРЕ ОЧИ И ПРАВЕ СЕ ДА НИСУ НИ БИЛИ ТУ........

Mita i danas jeo gljive ludare!
Inspektor slabo plaćen?
AlovMitke, ne portir u opštini nego inspektor!
Ima razlika...

Zbog aktuelne, prethodne, sledeće... vlasti. Niti je ta pojava od juče, niti će sutra prestati.
A i to za narod... i ti trgovci su narod. I gledaju kako da izvaćare komšije, a ne da ih nahrane pravim čistim mesom (ako tako nešto uopšte i stiže u naše radnje).

Da znam, nego trenutno su ovi na vlasti pa je trenutno na njima krivica sto se nista ne menja, a za narod sam mislio da mora izmedju ostalog da promeni i neke svoje navike da bi mogao da promeni situaciju u zemlji.

Da znam, nego trenutno su ovi na vlasti pa je trenutno na njima krivica sto se nista ne menja, a za narod sam mislio da mora izmedju ostalog da promeni i neke svoje navike da bi mogao da promeni situaciju u zemlji.

Trenutni ne vajaju jer ne menjaju ono što ne valja, prethodni su radili to isto, sledeće će raditi to isto... samo ovde neki ne dozvoljavaju da se kaže "isti su".
A od promene naroda... mrka kapa.

Back