Zasto imamo potrebu...

Zato što političke teme spadaju u pitanja po kojima su mišljenja duboko podeljena i učesnici diskusije su uglavnom skloni predrasudama, pa kompromis nije moguć. Kada nema šanse da dođe do kompromisa, ponekad se prelazi na uvrede.

Вуче ме нешто.
Посебан изазов су ми они ,,тврдокорни,, као Капетан, Симо, Карађорђе, Гарфо...
Али, има и шармера ћација, као Стојко, Југо чварак. Нису зли, за разлику од ових изнад, само неупућени.
1000006455.webp

SNS nisu politicki istomisljenici, to je mafijasko-teroristicka organizovana kriminalna grupa.

To je kao da za Hitlera i Staljina kazes da su ti politicki neistomisljenici.

Ljudi koji bi pobili milione i milione ljudi samo da ostanu totalitarna fasisticka vlast- nisu politicki istomisljenici.

Oni kontrolisu SVE organe sile, formalne i neformalne. Kontrolisu minimum 50 milijardi evra kapitala godisnje.

Prebijaju, lome koske, ubijaju, terorisu i prete.

Kakvi bre politicki neisomisljenici?

Banda i nasilnicka bagra.

Zasto ljudi uopste vredaju druge ljude?
Politika? Kome je to bitno uopste?
Ne moram da mislim isto kao drugi...
sta imam nekoga da ubedjujem napisem cinjenice
ponekad i sta mislim...i odem dalje
Odgovori me ne zanimaju a vredjanja pogotovo...
Toliko od mene.
Ok, samo svađa oko politike je i jedna vrsta borbe za pravdu i istinu. Za to se zalaže većina, ali manjina zna biti opaka i lažljiva, te je treba spustiti s vremena na vrijeme na zemlju.

Ok, samo svađa oko politike je i jedna vrsta borbe za pravdu i istinu. Za to se zalaže većina, ali manjina zna biti opaka i lažljiva, te je treba spustiti s vremena na vrijeme na zemlju.
Meni ja baba davno rekla
dijete ne moress pecinu kamenjem natrpati

Stoga ni ne pokusavam jer nije moj posao da spustam na zemlju...
ko hoce slobodno neka se time bavi nemam nista protiv
cak donekle podrzavam
Previse je budala i krivih drva za moju jeziccinu i sjekiru.

Некад треба позвати итну службу кад неко има делузије о истини, већини. За опште добро.

Back