- Poruka
- 130.972
...da vredjamo politicke neistomisljenike?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...da vredjamo politicke neistomisljenike?
Zato što nisu u pravu....da vredjamo politicke neistomisljenike?
Nažalost politički stavovi su mnogima bitniji od nečije ličnosti i drugarstva...da vredjamo politicke neistomisljenike?
Nažalost politički stavovi su mnogima bitniji od nečije ličnosti i drugarstva
Zato što nemamo testise da se sa takvima bijemo...da vredjamo politicke neistomisljenike?
Вуче ме нешто.
Посебан изазов су ми они ,,тврдокорни,, као Капетан, Симо, Карађорђе, Гарфо...
Али, има и шармера ћација, као Стојко, Југо чварак. Нису зли, за разлику од ових изнад, само неупућени.
Ti si onda dobar izuzetakЈа све своје политичке противнике са Крсте сматрам за своје другаре.
Koji ste vi muljatori!Ti si onda dobar izuzetak
Većina nije takva
???Koji ste vi muljatori!![]()
Alter nije na pravoj strani. Proučen.Koji ste vi muljatori!![]()
Ok, samo svađa oko politike je i jedna vrsta borbe za pravdu i istinu. Za to se zalaže većina, ali manjina zna biti opaka i lažljiva, te je treba spustiti s vremena na vrijeme na zemlju.Zasto ljudi uopste vredaju druge ljude?
Politika? Kome je to bitno uopste?
Ne moram da mislim isto kao drugi...
sta imam nekoga da ubedjujem napisem cinjenice
ponekad i sta mislim...i odem dalje
Odgovori me ne zanimaju a vredjanja pogotovo...
Toliko od mene.
Meni ja baba davno reklaOk, samo svađa oko politike je i jedna vrsta borbe za pravdu i istinu. Za to se zalaže većina, ali manjina zna biti opaka i lažljiva, te je treba spustiti s vremena na vrijeme na zemlju.
Ne volim ni neutralnu pavlaku za kuhanje.Meni ja baba davno rekla
dijete ne moress pecinu kamenjem natrpati
Stoga ni ne pokusavam jer nije moj posao da spustam na zemlju...
ko hoce slobodno neka se time bavi nemam nista protiv
cak donekle podrzavam
Previse je budala i krivih drva za moju jeziccinu i sjekiru.
Некад треба позвати итну службу кад неко има делузије о истини, већини. За опште добро.Ok, samo svađa oko politike je i jedna vrsta borbe za pravdu i istinu. Za to se zalaže većina, ali manjina zna biti opaka i lažljiva, te je treba spustiti s vremena na vrijeme na zemlju.
Je li?Некад треба позвати итну службу кад неко има делузије о истини, већини. За опште добро.