- Poruka
- 46.570
tako je..... isto vazi i za muskarce...poslednji su dani...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je..... isto vazi i za muskarce...poslednji su dani...
Poruka je pisana kao odgovor na jednoj drugoj temi na kojoj jedan ocigledno mlad covjek ima velike nedoumice u pogledu vlastite sudbine. Radi se prosto o tome da vise nema valjanih, odgovornih zena s kojima se moze razgovarati i planirati nesto valjano. Ona vise ne postuje porodicu, a napada i ugrozava na svaki nacin onog ko je postuje. Zarazene su Marksizmom...
Svima je to jasno, samo sto sebi neki uzimaju za pravo da vole ovakvo stanje i jos da kritikuju one kojima je ono neprijvatljivo. Svijet je pun onih koji su se pomirili sa gadostima, a na takve se covjek ne smije osloniti.

Ti si neki veliki statisticar? Znas sve zene sveta?

A da ti dečko pređeš na muški rod, m? Pošto žene već patološki mrziš (valjda te mama prerano odbila od sise i nije dovoljno vezivala za radijator pa se to odrazilo na tvoj psihološki razvitak), lepo učiniš i sebi i suprotnom polu uslugu i koncentrišeš se na isti pol. Idealno rešenje![]()

evo ja ne nameravam da se udajem
prvo, svakako ne nameravm nikada dodati drugo przime ili prihvatiti
sa ovim sam se rodila sa ovim cu da umrem, jednostavno ja sam mamina i tatina
drugo, kriza je, nemamo nekada ni za neke normalne potrebe a ne da pravim festu za rodbinu koju inace vidjamo samo po sahranama i svadbama i da puknemo novce koje nemamo da bi se oni proveselili i napili
mi cemo da se volimo i dalje, s papirom il bez njega.... a bice bez njega , ova dva gore razloga, jedan moj licni, neko moje osecanje, indentitet i drugi finansijske prirode su mi sasvim dovoljni
boze, znam da udajom ne moram menjati svoje prezime, nisam debil, samo zasto onda uopste potpisujem taj papir , kada imam i ovako bvanbracno ista prava kao i u braku?У реду посл. два спојена разлога, али се они не тичу првог који уопште не стоји и није тачан.
Промена брачног статуса не подразумева и аутоматску промену личног имена.
Ако је твоје име Десанка Максимовић и после уписа у МКВ можеш да останеш са истим тим именом и презименом главом и браДОМ лол...не додајући мужевљево свом рођеном. Не знам како то не знаш, али свакако немој да то причаш около као разлог зашто се не удајеш да не помисле људи свашта о теби.
Дете ће ти се презивати различито од тебе![]()
prvo, svakako ne nameravm nikada dodati drugo przime ili prihvatiti
Razvigore druže, koliko muškaraca dozvoli svojoj lepšoj polovini da ne promeni prezime uopšte? Teorijski svi sve dozvoljavamo, u praksi to ide malo teže.
Какав контекст
Зашто би мењала презиме удајом?
Папир не доприноси, али ни не смета уопште људима који су начисто шта желе.
Постоје чак и ситуације када је врло добро имати извод из МКР јер убрзава процедуре и чак је у интересу детета, али нису тако честе да би само то било опредељујуће да се ступи у брак.
А ја на то гледам друкчије. Изузетак је да сте се намериле и изабраник је неки буздован. Ја сам врло патијахалан тип, па ми веруј, породица изнад свега.
Просто, женама је то нешто подразумевано што мушкарац од њих прећутно очекује и онда то оне узимају здраво за готово да ће уз ДА рећи и да желе да промене презиме. И уопште о томе не разговарају са својим будућим мужевима...
Није вам стало, јбга, а онда, пошто је мама узела мужевљево, сестра, другарица, просто се већина води аутоматизмом.
А то је глупост. Већ унапред испланирате промену документа и да на Фејс ставите у загради девојачко презиме лол..А интересантно, деца се све смешније зову. Колико сам само чуо у последње време имена деце, нарочито девојчца типа Стела Леона, Милена Лена, Сара Дубравка, сачувајбоже.. Презиме јесте питање идентитета и само неколико имам другарица које се зову и презивају исто баш као пре удаје..да, углавном су јединице. И нису естрадне уметнице лол..И то су врло добри бракови.
Zato sto mogu da se daju i bez udaje.Lepse im je da se zabavljaju , da zive na maminoj i tatinoj grbaci, bez ikakvih obaveza, a ako im je stalo do seksa, nadju neku budalu , izdrndaju se pa opet kuci kod mame i tate.
Nekad su se devojke udavale jer nije bilo drndanja dok se ne udas.
Jasno ko dva i dva.
Na decu ne misle, niti ih zele, jer sad su stigle neke nove "eticko politicke" struje, bez ljubavi za naciju, za svoj rod za bliznje...Znaci gledas samo svoje debelo dupe i kako tebi da bude lepo. Zajednica je za ove NWO zamorcice, prevazidjena kategorija.
Kakva plitka analiza.
Reci mi, molim te, zasto momci nece da se zene?
Pa iz istih razloga buzgo.
Svi ti koji hoce da se drndaju a nece da se zene su izmanipulisane NWOegoisticke svinje.
Savremeno drustvo, XXI vek i ostale propagandne gluposti.
Kao da ti elebaci ikakve veze imaju o bilo kojem veku.