Svrnuh na temu, da vidim o čemu se diskutuje. Tačno sam znala da će porodjaj, babe, prababe i taj "ozloglašeni" bezbolni porodjaj kad-tad stići na red

Cave-man, druže, imam ja jedan predlog za tebe. Vidi, naravno, svako dobro ti želim, dobro zdravlje na prvom mestu! Iskreno, kao i svima. Medjutim, sledeći put kada te zub zaboli i ti odeš kod čika zube i on ti kaže da mora da izvadi taj zub, ti se seti kako ga je tvoj pradeda vadio. Mislim, nemoj baš prljavim kleštima, naravno, ali u znak solidarisanja sa pradedom, ti hrabro istupi i reci zubaru - ja neću anesteziju!

Moj pradeda je, u svom dvorištu, vadio kleštima koja je samo oprao i, ako je bio dosetljiv, isprao rakijom, a ja, eto, vadim u čistoj ordinaciji, sterilnim kleštima, ali kad je mogao moj pradeda naživo, i ja ću naživo!

E, kad to iskustvo prodješ, onda s punim pravom prabacuj ženi, i tvojoj i bilo kojoj drugoj, da se tvoja prababa poradjala u prljavoj štali, vrišteći od bolova, a ona u čistom porodilištu i da je to dovoljan ustupak. Nema bezbolnog porodjaja, onda kada nema ni anestezije za vadjenja zuba.

Trojke, po mogućnosti, iliti narodski rečeno - očnjaka!