sad sam se postidela... Pa cini mi se

kao sto se tebi cini da sam prosta kao Karleusa... samo mene to ne vredja jer nemam pojma koliko je ona prosta, a i ti si mi totalno nebitan lik da mi do tvog misljenja uopste nije stalo... ni najmanje. Tvoju zenu ne poznajem, al mislim da je heroj, cim je sa tobom... da je glupaca, rekao si sam. A to te vredja, sto mislis da ja mislim da nisi pravi muskarac... ponavljam, tako mi se ucinilo iz tvojih postova, a i nemoj mene da krivis sto si se pronasao. I jos samo ovo, nisam ja ovde da bih komunicirala sa tobom, sto se mene tice mozes da ides slobodno

... nego se ti uvek vracas, pa kontam mozda ti se svidelo da caskamo. A onda opet vidim da te svasta nesto uvredi i da se brecas, pa mi bude zao i popustim, al se onda ti zaletis s ledja i onako nisko oshinesh, pa se onda ja vratim da ti pokazem tvoga boga... i tako se mi igramo i bas nam je super.

Onda dodje i pecinko, protne po koju... al on nije zanimljiv, njemu greota i odgovorit, sve mi ga bude zao ponekad.... lako se upetlja, jadan, cas ima dete, cas nema zenu, onda odjednom ima i zenu i decu... i tako... bas je zanimljivo