"neke iz javnog zivota"moz' mislit bogatunke kojima se moze da ne rade, pa se jos bahanalisu po splavovima i kaficima... bravo izmislio si toplu vodu, ajde sad idi pa smisli jos nesto pametno
i to svih 0,00001% bogatih gospodza Srbije... i to posle porodjaja... jok ajde odma iz porodilista da ih uteramo u rudnike da kopaju kamen
... A i sta to tebe boli uvo, majke ti? Sto si ti tako zavidan i ogorcen? Jel sto nece da rade, ili sto ne moraju da rade a nece ni da radjaju, ili sto nece ni da radjaju ni da rade?
Covek je otvorio temu,ne ja. Ne bi mi palo na pamet ni da je otvorim.
Smesno mi je sto gledate na stvari kao da ste se oslobodili od neceg ili kao da su vam skinuli neke lance. Pritom vi niste nista ni iskusili od toga za sta kazete da je robovanje a i one zene koje su zivele tako ne pljuju po tom vremenu toliko koliko vi.
i to svih 0,00001% bogatih gospodza Srbije... i to posle porodjaja... jok ajde odma iz porodilista da ih uteramo u rudnike da kopaju kamen
Jel ti stvarno mislis da ce tvoja cerka npr. ako to bude gledala na tv-u da prihvati takav model ponasanja? Ako nam uopste te svinjarije na tv-u i kvare decu, krivica je na roditeljima sto dopustaju da deca to gledaju. A ako mislis da je resenje povratak u srednji vek, kad su zene jedino dobre bile za radjanje, onda si jos ludji nego sto sm mislila.