ZASTO DEVOJKE NECE DA SE UDAJU...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"neke iz javnog zivota" :roll: moz' mislit bogatunke kojima se moze da ne rade, pa se jos bahanalisu po splavovima i kaficima... bravo izmislio si toplu vodu, ajde sad idi pa smisli jos nesto pametno :lol: i to svih 0,00001% bogatih gospodza Srbije... i to posle porodjaja... jok ajde odma iz porodilista da ih uteramo u rudnike da kopaju kamen :lol:... A i sta to tebe boli uvo, majke ti? Sto si ti tako zavidan i ogorcen? Jel sto nece da rade, ili sto ne moraju da rade a nece ni da radjaju, ili sto nece ni da radjaju ni da rade?

Covek je otvorio temu,ne ja. Ne bi mi palo na pamet ni da je otvorim.
Smesno mi je sto gledate na stvari kao da ste se oslobodili od neceg ili kao da su vam skinuli neke lance. Pritom vi niste nista ni iskusili od toga za sta kazete da je robovanje a i one zene koje su zivele tako ne pljuju po tom vremenu toliko koliko vi.

Дај бар једно име из тог јавног живота, мајку му, кад их већ има толико...:roll:
Или неки пример из комшилука за који знаш....
И, да те подсетим, не причамо сада о блејању по кафићима, него о томе да ''жене трче да раде остављајући новорођене бебе саме да би доказале да су амазонке''
То су твоје речи! ;)

Ne bih o imenima. A od onih javnih koje svi znamo pa ima ih toliko stvarno treba se praviti lud da ih ne vidis.
Covece,veci deo estrade i nazovi zabavnog miljea je takav. Da ne govorim o onim nenormalnim rijaliti souvima gde se promovise svakav kic. Pa ona lujka goca trzan,recimo,jedna od mnogih...

Mozda nije jaci al je natera da se preispituje da li je to sto oseca ispravno i da nije suvise demode.
Odakle je tebi uopste formiran taj osecaj i stav?
Koji osećaj i stav?

Razmišljaj logički: samo kompletan idiot može da se ugleda na cecu u godinama kada je dovoljno odrasla da rodi dete. S obzirom da je već po šablonu kompletan idiot, to na koga se ugleda je najmanji problem koji će njeno dete da ima.

Ne bih o imenima. A od onih javnih koje svi znamo pa ima ih toliko stvarno treba se praviti lud da ih ne vidis.
Covece,veci deo estrade i nazovi zabavnog miljea je takav. Da ne govorim o onim nenormalnim rijaliti souvima gde se promovise svakav kic. Pa ona lujka goca trzan,recimo,jedna od mnogih...

A moram i na ovo da odgovorim kad sam već tu. Elem, rijaliti šoUOVI koji su na TVu se trude da promovišu neki odavno nepostojeći način života. Gde baš njih nađe, potpuno su suprotno onome o čemu govoriš. 48 sati svadba (udaj se, trudna si), menjam ženu (jer, žena = kuća, gde sledi redovno sablažnjavanje publike ukoliko neki ON uzme da opere sudove), vreme je za bebe i ostale gadarije što nam je država dala da se igramo da ne bismo mislili na to koliko smo gladni.

Covek je otvorio temu,ne ja. Ne bi mi palo na pamet ni da je otvorim.
Smesno mi je sto gledate na stvari kao da ste se oslobodili od neceg ili kao da su vam skinuli neke lance. Pritom vi niste nista ni iskusili od toga za sta kazete da je robovanje a i one zene koje su zivele tako ne pljuju po tom vremenu toliko koliko vi.

Pa ni ti nisi ni prosao pored neke splavarke pa opet pljujes po njima. :lol:
Osim toga, zene nekad nisu ni znale za bolje, i nisu ni imale izbora. Niko se nije nicega oslobodio, novije generacije su rodjene sa pravom da biraju kako ce da zive... meni to sasvim odgovara, nego se pitam sto tebi to toliko smeta.

Kic i sund na tv-u... velika stvar! Kad ga nije bilo? Pa sta ako se tamo neka raspala pevaljka razvela i po svim medijima raspreda o tome? :dontunderstand: Jel ti stvarno mislis da ce tvoja cerka npr. ako to bude gledala na tv-u da prihvati takav model ponasanja? Ako nam uopste te svinjarije na tv-u i kvare decu, krivica je na roditeljima sto dopustaju da deca to gledaju. A ako mislis da je resenje povratak u srednji vek, kad su zene jedino dobre bile za radjanje, onda si jos ludji nego sto sm mislila.

Nekad je devojkama jedno od bitnih pitanja bila udaja...Jedva su cekale da se udaju i brak im je jako bio bitan,da ne kazem da su zene bile te koje su cuvale brak...
Pitam se,sta se ovo danas desava?Danas devojkama je bitnija sloboda od braka,posao je bitniji od porodice i cim nesto malo ne stima odmah traze drugog...
Nije mi jasno sta se to danas desava sa ljudima,posebno sa zenama...

Ma Klara Cetkin zajebala stvar ama baš, današnje devojke su čudo, neće više muževima da peru noge, a nema više ni onog da je muž prvi, bog tamo negde ispod njega, cccc, kakve su to devojke danas da mi je samo znati, ako se izuzmu sponzoruše, čini mi se da je Klara Cetkin ipak imala pravo, bar je dobila prave sledbenice, krpu u ruke, varjaču naravno dragi moj mužjače pa da vidiš kako devojke umeju biti prave, ama baš, nije krpa za prašinu rezervisana samo za ženski pol:zper:

Nazalost. Vecina poslodavaca bi ih najradje upregla trudne do zadnjeg dana i odmah ih vratila u zapregu nakon porodjaja.

ali isto tako imas i zene kojima je potrebno sot pre da odu da rade, ako si gledao kadijevicu kod hausa, kad usvoji dete
u prvom trenutku pomislis kakva rospija ALI njen zivot je posao i mozda bi bila nadrndana da pokusa da izigrava klasicnu majku 24h nego mora da ima taj tempo u zivotu
sta znam razni ljudi razne cudi prosto se razocaras kako nema oko cega da se svadjas

A moram i na ovo da odgovorim kad sam već tu. Elem, rijaliti šoUOVI koji su na TVu se trude da promovišu neki odavno nepostojeći način života. Gde baš njih nađe, potpuno su suprotno onome o čemu govoriš. 48 sati svadba (udaj se, trudna si), menjam ženu (jer, žena = kuća, gde sledi redovno sablažnjavanje publike ukoliko neki ON uzme da opere sudove), vreme je za bebe i ostale gadarije što nam je država dala da se igramo da ne bismo mislili na to koliko smo gladni.

meni se dopala vreme je za bebe :zaljubljena:

u stvari sta znam nekad me nervira ali jednom sam slucajno naletela i nekako bilo mi je drago sto sve moze da bude tako lepo i jednostavno, bio neki par sa sela.

ta lujka je odlichna pevacica samo je malo nekako karijera otisla u cudnom pravcu ali kad je bila mladja nemam pojma svaka joj cast kad gledam tap011 smesno je i ta grupa nije mogla dugo da traje ali odlicno je... pa jednom su u studiju pevale njih dve improvizovale da se ubijesh.. a nisu imale neku nadobudnu crtu
eh samo zasto sve tako nekako skrene u pravcu da kazes da je lujka to je bas dobro pitanje

Kic i sund na tv-u... velika stvar! Kad ga nije bilo?

e pa meni se cini da sad to jeste gore nego pre 20 godina ali sta znam... valjda je tad nesto drugo bilo gore ili samo generacijski jaz...
i sve je dostupno od te TV i internet zabave... pre si se radovao kad spoje dva crtaca u blok a danas imaju cartoon network
internet je nekad bio luksuz a sada je stalno tu
haha bas sam ko babe, jedino je utesno sto uvek stariji tako navode enki primer, tipa nije bilo TV-a pa su morali da se druze i pevaju ili tako nesto
tako da necu o tome kako je nekad bilo bolje u stvari nije valjda nemam pojma.

Normalno, kad su naučene da "tako treba" :D Te žene ne pljuju ništa jer ne smatraju da imaju pravo glasa.
Evo danas pljujemo po zakonu da crnci sede u zadnjem delu autobusa, a da uopšte nismo crnci, je l?

Haha,naucene... Pa zato te i pitam odakle tebi tvoj stav posto tvrdis da su one naucene.
Sta vas danas uci da imate takav stav ili ste se naucene rodile?:whistling:

Suprotni? Govorim o smecu tipa survajver,veliki brat,farma... bilo ih je jos... ta doticna koju sam pomenuo je kukala 2 meseca kako joj je tesko sto se odvojila od deteta ali tu je tata,jel, koji ce to nadomestiti dok amazonka prezivljava na pustom ostrvu za lepu kintu...

Suprotni? Govorim o smecu tipa survajver,veliki brat,farma... bilo ih je jos... ta doticna koju sam pomenuo je kukala 2 meseca kako joj je tesko sto se odvojila od deteta ali tu je tata,jel, koji ce to nadomestiti dok amazonka prezivljava na pustom ostrvu za lepu kintu...

pa ako je za lepu kintu, sta fali. jos je javna licnost pa joj je svejedno da li se majmunise na pustom ostrvu ili u nekoj emisiji

Pa ni ti nisi ni prosao pored neke splavarke pa opet pljujes po njima. :lol:
Osim toga, zene nekad nisu ni znale za bolje, i nisu ni imale izbora. Niko se nije nicega oslobodio, novije generacije su rodjene sa pravom da biraju kako ce da zive... meni to sasvim odgovara, nego se pitam sto tebi to toliko smeta.

A vi znate za bolje? Pa isto pevate jednu te istu pesmu. Cuj,rodjene sa pravom da biraju:hahaha:
Ponavljam,ne smeta mi ni malo nego je suvise providna ta lakoca kojom za sebe tvrdite da ste bogom dane rodjenjem... Pa mi tako privlaci paznju sa socioloske tacke gledista...

Kic i sund na tv-u... velika stvar! Kad ga nije bilo? Pa sta ako se tamo neka raspala pevaljka razvela i po svim medijima raspreda o tome? :dontunderstand: Jel ti stvarno mislis da ce tvoja cerka npr. ako to bude gledala na tv-u da prihvati takav model ponasanja? Ako nam uopste te svinjarije na tv-u i kvare decu, krivica je na roditeljima sto dopustaju da deca to gledaju. A ako mislis da je resenje povratak u srednji vek, kad su zene jedino dobre bile za radjanje, onda si jos ludji nego sto sm mislila.
Hajde mi keve ti odgovori odakle si ti prihvatila tvoj model ponasanja a da nije teorija ta da si se naucena rodila? Kao da roditelji mogu da zabrane nesto deci u ovom moru svega sto se servira... Mogu delimicno da uticu na dete... Da su roditelji uticali ne bi se razvila generacija modernih zena jer lexa malo pre rece a i ti da ranije generacije zena nisu za bolje ni znale tako da to bolje nisu ni mogle da prenesu svojoj deci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back