Zašto devojke ne vole usamljenike?

kakavodvratandan

Kod mene sija sunce, milina.

da ali recimo ti imas neku frku i ocekujes da ti se prijatelj nadje. a on isto ima neku frku i zato ne moze da ti se u tom trenutku nadje
da l to kapiras ili ga odbacish

Imao sam takvih situacija. Normalno da sam imao razumevanja...pa to i ne bi bilo prijateljstvo kada bih digao nos, jer covek trenutno nije u stanju da mi pomogne iz tog i tog razloga.

ma prazna sam i sta me briga bas je to super

Mogao bih da te na...ovaj...ispunim. :rumenko:

Mojrae , ne razumesh ti puno pustinjake i samotnjake , to je posebna sorta ljudi koja ce uciniti sve da obaveze bilo koje vrste smanji na nulu .
Burazer od zene je na cetrdeset i kusur , doktor , sa svojim stanom , autom , super tip generalno ... ali samotnjak ...
Kad se uselio u stan i kad smo trebali da podjemo na cestito , bilo je godinu dana povuci potegni za termin ... a covek nema sto kazu ni kuce ni mace ...
Tu je i odgovor na pitanje ...' shta najgore moze da se dogodi ... " ... ma shtos je u tome da oni nece nishta da se dogodi...

:lol:
pa zavisi o kakvim usamljenicima pricamo, sto se tice onih bas hard sto imaju 0 prijatelja i 0 devojaka u pravu si - ne znam puno takvih.
ali one koji funkcionisu sa drugim ljudima a povuceni su, znam - jedan deo ortaka mi je takav. u pravu si da su inertni i da ne zele da se desava bilo sta oko njih.
nego ona rece bas da se boji ljudi, pa sam se zato zapitala.

Mojrae , ne razumesh ti puno pustinjake i samotnjake , to je posebna sorta ljudi koja ce uciniti sve da obaveze bilo koje vrste smanji na nulu .
Burazer od zene je na cetrdeset i kusur , doktor , sa svojim stanom , autom , super tip generalno ... ali samotnjak ...
Kad se uselio u stan i kad smo trebali da podjemo na cestito , bilo je godinu dana povuci potegni za termin ... a covek nema sto kazu ni kuce ni mace ...
Tu je i odgovor na pitanje ...' shta najgore moze da se dogodi ... " ... ma shtos je u tome da oni nece nishta da se dogodi...

ma jok neki vole obaveze da ne moraju da se druze

moram da dodjem dotle da mi je svejedno da li se oni gotive i druze i vole i to. ne znam pravila su drugacija
a mogu da nastavim da ignorisem
i one ce mi pokazati put i kako zivot moze da bude divan e to me nervira a jace su imaju jako iluminatsko poreklo GARANTUJEM ok ovo je prljavo ; ))
ma preterano je ne znam ne ljutim se nek se vole i ozene :heart:
ne znam mogu da budem i drugorazredni neko al ono ne moram valjda sada

Poslednja izmena:
zarekla sam se da necu medju te faking vestice koje svi obozavaju, da im ebem sve po spisku u pi.zdu materinu
ali sta znam moguce da hocu na kraju

Ma polako samo.

nece da me zagotive, mozda ce da me puste da im polizem organe

Ko? Koje organe? :rumenko:

meni se sasvim dovoljno u zivotu dogadjalo pa sam uzela pauzu, cak mi malo i fali, al o tom potom

Bas me zanimaju price iz tvog zivota.

moram da dodjem dotle da mi je svejedno da li se oni gotive i druze i vole i to. ne znam pravila su drugacija
a mogu da nastavim da ignorisem
i one ce mi pokazati put i kako zivot moze da bude divan e to me nervira a jace su imaju jako iluminatsko poreklo GARANTUJEM ok ovo je prljavo ; ))
ma preterano je ne znam ne ljutim se nek se vole i ozene :heart:
ne znam mogu da budem i drugorazredni neko al ono ne moram valjda sada

znaci da ti sada nije svejedno... stvarno mislis da su one jace od tebe? u cemu majke ti, mislis da su pametnije ili sta?
ma ne moras da budes ni prvorazredna, ni drugorazredna ni u razredu uopste, mozes da se opustis. sta god radila rezultat je svakako neka sredina - ne kriju se medju njima ni monika beluci ni marija kiri.

evo ga proleće, bašte kafića se bude....
i narode, kako teku usamljenički dani?

ali pitam se, razmišljam, da li su usamljenici ili fini momci odbojniji klasičnom društvenom tipu devojke?
takva bi se rado povatala i izbambusala sa profilom muškarca kakav srećemo u u reklamama za pivo.... međutim, koji joj je odbojniji od gornje dvojice? ipak, mislim da je to usamljenik. zašto? pa, finim momkom može da manipuliše, i želi ga imati kao druga, on joj čak može postati nešto kao brat, dok od usamljenika nema nikakve koristi, osim da ga ismeva i priča kako je čudan, na kafici sa drugaricama...
da da, kad se sve sagleda tako ispada, usamljenik joj je zadnji lik sa kojim bi bila, a možda bi čak radije i sama postala usamljenica nego što bi se srozala da sa lonerom bude....

evo ga proleće, bašte kafića se bude....
i narode, kako teku usamljenički dani?

ali pitam se, razmišljam, da li su usamljenici ili fini momci odbojniji klasičnom društvenom tipu devojke?
takva bi se rado povatala i izbambusala sa profilom muškarca kakav srećemo u u reklamama za pivo.... međutim, koji joj je odbojniji od gornje dvojice? ipak, mislim da je to usamljenik. zašto? pa, finim momkom može da manipuliše, i želi ga imati kao druga, on joj čak može postati nešto kao brat, dok od usamljenika nema nikakve koristi, osim da ga ismeva i priča kako je čudan, na kafici sa drugaricama...
da da, kad se sve sagleda tako ispada, usamljenik joj je zadnji lik sa kojim bi bila, a možda bi čak radije i sama postala usamljenica nego što bi se srozala da sa lonerom bude....

Ali zasto? U cemu smo mi usamljenicki tipovi losiji od drugih?Jeli nasa ljubav lazna? Jesmo li losiji u sexu? Jesmo li ruzniji? Jeli imamo bradavice na nosu? Jeli problem u nama ili u djevojkama?

jel se vas dvojica zahebavate ili sta :lol: ?
ako hocete "klasican, drustveni tip dvojke" koji bleji sa drugaricama po kaficima, onda vam tako momci i treba. pa valjda shvatate da i njima treba neko otvoren, okruzen drugim devojkama i momcima sa kim nikada ne znaju na cemu su. ta svetlost koja vas privlaci ka njima i njih privlaci ka nekom drugom, tu je igra i provokacija, odmeravanje snaga... suptilnosti koje vi bas i nemate. drugo, ljudi koji su sami (mnogo je bitno da li imate bilo kakve prijatelje, makar i jednog ili dvoje) uvek izazivaju podozrenje drugih, posebno povrsnih, laganih devojcica koje razmisljaju taman do: "sta li mu fali ako je sam?" nivoa.
gladajte malo kako to izgleda sa druge strane - ako si zensko koje izgleda ok i nisi bas sasvim glupa i nesposobna, a desi se da si sama u nekom momentu, muvace te vise tipova u isto vreme. prosto, to je tako. od tih nekoliko, neka jedan bude ekscentrican (iliti sam), jedan super otvoren, zabavan i ekstrovertan, i par prosecnih tipova sa normalnih kontaktima, nekim stalnim drustvom, neka zlatna sredina sa tog drustvenog aspekta. sta se desava? pa sa onim otvorenim, sve ide hipersvemirskom brzinom, kliknete za sekund, krene roller coaster dobijes sve odmah i bez napora. to doduse cesto najbrze i sagori, ali ko te pita dok traje - carpe diem.
oni prosecni momci su tu, odrzavaju kontakt, i neku pocetnu distancu, daju ti vremena da vidis da li ti to odgovara ili ne, i da li ti sama zelis tako nesto, razvijajaju se stvari polako sto je super jer znas da sto je brzo to je i kuso, pa je vreme neki stabilizujuci faktor. sa nima vecina i zavrsi jer su odmereni a prisutni kada treba - tiha voda breg roni. zato su fini momci bolje plasirani od vas a ne zato sto neko hoce da manipulise njima.
e onaj poslednji - niti ti znas da se njemu svidjas jer ti signali koje on salje, to ne bi ni razvijena svemirska civilizacija odgonetnula kao znak dopadanja, niti je dovoljno odlucan sto je mislim, glavni problem u svemu. kad krenes sa prvim, zavrsis brzo sa njim u krevetu i tu pocne neka prica. bilo kakva, ali ima neke dinamike dok vas treba covek da ceka da se smislite a dok se setite da iskoristite momenat, ode zivot. jeste, prosecna devojka bi se izbambusala sa tipom iz reklame za pivo, zato sto joj se bambusa a ne prica joj se o hegelu i smislu zivota dok ne smrkne. u odnosima vazi prvi deo njutnovog zakona - sila akcije jednaka je sili reakcije :mrgreen:. devojke vole odlucne ljude koji znaju sta hoce.

Hoces da kazes da smo mi usamljeni zato sto smo neodlucni i sto neznamo sta hocemo? Nije tacno. Znao sam ja uvijek sta hocu i mnogo puta sam bio jako odlucan ali sam na kraju najcesce zavrsavao sa mrsavim rezultatima. Dobro, bilo je tu uvijek pomalo nesamopouzdanja i straha ali uprkos tome zasto bi me odbila djevojka kojoj bi se ocigledno svidjao (i to se desavalo). Jeli nesto nisam uradio u skladu sa zakonima musko-zenskih odnosa koje je neka budala nekada propisala a svi ostali ih se pridrzavaju ili sam njene signale pogresno protumacio pa pomislio da se i ja njoj svidjam? Uglavnom, bio ja odlucan ili ne, znao ja sta hocu ili ne, na kraju sam skoro obavezno ostajao sam sa teskim osjecajem usamljenosti i prevare, obogacen jos jednim ruznim iskustvom koje bi unistavalo ionako krhke ostatke moga samopuzdanja.

mislim da si sam zato sto ne umes da privedes curu koja ti se svidja i da je dohvatis ako bas treba da ti kazem. kako te odbije tj, kako ti uopste dodjes u situaciju da budes odbijen? sta imas tu uopste da pricas o tome, prosto ako hoce izaci ce sa tobom, ako je vec tu nekim delom zna sta hoces, nije ni luda ni glupa (tj, nadam se) a zna se kako stvari idu. u nekom momentu je odvedes kuci i dalje necu da ti crtam - ali to je najbitniji momenat. sad ti ako neces da koristis situaciju, tvoj problem, ode ona sa nekim ko hoce.
mozda si joj se dopao, eto meni se cesto desavalo da mi se dopadne takav lik, ali ima pogresan pristup i uvek zavrsim sa nekim drugim ko je direktan i prodoran. drugim recima, ti mozda znas sta hoces ali ako to ne umes da pokazes, dzaba tebi unutrasnje saznanje.

Dobro bi bilo kada bi to sve bilo tako prosto u stilu - ako hoce izaci ce a ako nece onda nece izaci sa mnom. A sta ako hoce ali nece to odmah da pokaze (a tako je u 99% slucajeva) da ne bi ispala laka roba pa te te odbije jedan put da podigne cijenu, pa drugi put pa i vise puta a ti onda neznas jeli stvarno nece ili samo podize cijenu. Ljudski odnosi su strasno komplikovani i svi smo prinudjeni nesto glumiti a nesnalazimo se bas svi tako dobro u tome.

Nisam vise sam hvala bogu. U braku sam vec dvije godine a zenusam upoznao na internetu gdje je komunikacija mnogo laksa i ja bih rekao iskrenija. Dok am pokusavao sa upoznavanjima "uzivo" bio sam uglavnom sam.

Back