Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.589
Zašto četništvo nema podršku u Srbiji u 21.veku ?
Na skupu na Ravnoj gori skupi se nekoliko desetina ljudi i to izgleda kao vasariste. Glavni promoteri cetnistva nisu jedinstveni, tako na pr u parovima su se posvadjali Vojvoda Seselj i Vojvoda Bratislav Zivkovic . Politicka partija POKS koju podrzavaju cetnici je jedva oko cenzusa 3%.
Od 2000 svi revizionisti koji su bili podrzani od svih vlada da reklamiraju pricu kako su se ''cetnici borili ceo rat protiv okupatora'', a ''partizani saradjivali ceo rat sa okupatorom i ustasama protiv srpskog naprda,'' cetnicki saradnici okupatora i zlocinici dobijaju ulice... rehabilitacije kao sudjenje nije bilo fer ( jer su komunisti sudili ) odmah oslobadjajuca presuda ....ali slaba valjda Srpski narod nije za ideju cetnistva.
Milosav Samardzic cetnikolog svaki dan'' nalazi nove dokaze'' na pr da su partizani , narodni pevaci, cak i Balasevic pokrali cetnicke pesme , prepevali i predstavili kao svoje, a ustvari plagijati.
Stara cetnicka pesma, koju su partizali plagirali
Sa Ovcara i Kablara
cobanica progovara
Brate Cica, bela lika
kad ces doci do cetnika ?
Brate Cica, crne brade
kad ces doci do estrade ?
Brate cica budi drug
i nas primi jedan krug.
Kao nije kozaracko, nego ravnogorska kolo
Širi kolo, joj širi kolo, ravnogorska lolo,
širi veće, joj širi veće na šubari cveće.
Koliko je, joj, koliko je , ravnogorskih lica,
još je više, joj, još je više mladih po - četnica.
Cune Gojkovic je kao pesmu Kafu mi draga ispeci plagirao staru cetniku pesmu Gibanicu mi draga iseci
Gibanicu mi draga iseci
bas kao da je zeljanica za tebe, bre
aaaaaj, ja cu doci , oko pola noci sa
crnom trojkom, bre.
Djordje Balasevic je kao pesmu Tri put sam video Tita Marsala plagirao original cetnicku pesmu Tri put sam video Cicu Djenerala
Tri put sam video Čiču djenerala
legendu tu, tog ravnogorca
čoveka tog, brata i borca,
Cecu i mir,
video Čiču treći put
Zasto cetnistvo nema podrsku u Srbiji u 21 veku, a tradicionalno je ?

Vojvoda Bratislav Zivkovic
Cetnici sa Nemackim fasistickim okupatorom
Na skupu na Ravnoj gori skupi se nekoliko desetina ljudi i to izgleda kao vasariste. Glavni promoteri cetnistva nisu jedinstveni, tako na pr u parovima su se posvadjali Vojvoda Seselj i Vojvoda Bratislav Zivkovic . Politicka partija POKS koju podrzavaju cetnici je jedva oko cenzusa 3%.
Od 2000 svi revizionisti koji su bili podrzani od svih vlada da reklamiraju pricu kako su se ''cetnici borili ceo rat protiv okupatora'', a ''partizani saradjivali ceo rat sa okupatorom i ustasama protiv srpskog naprda,'' cetnicki saradnici okupatora i zlocinici dobijaju ulice... rehabilitacije kao sudjenje nije bilo fer ( jer su komunisti sudili ) odmah oslobadjajuca presuda ....ali slaba valjda Srpski narod nije za ideju cetnistva.
Milosav Samardzic cetnikolog svaki dan'' nalazi nove dokaze'' na pr da su partizani , narodni pevaci, cak i Balasevic pokrali cetnicke pesme , prepevali i predstavili kao svoje, a ustvari plagijati.
Stara cetnicka pesma, koju su partizali plagirali
Sa Ovcara i Kablara
cobanica progovara
Brate Cica, bela lika
kad ces doci do cetnika ?
Brate Cica, crne brade
kad ces doci do estrade ?
Brate cica budi drug
i nas primi jedan krug.
Kao nije kozaracko, nego ravnogorska kolo
Širi kolo, joj širi kolo, ravnogorska lolo,
širi veće, joj širi veće na šubari cveće.
Koliko je, joj, koliko je , ravnogorskih lica,
još je više, joj, još je više mladih po - četnica.
Cune Gojkovic je kao pesmu Kafu mi draga ispeci plagirao staru cetniku pesmu Gibanicu mi draga iseci
Gibanicu mi draga iseci
bas kao da je zeljanica za tebe, bre
aaaaaj, ja cu doci , oko pola noci sa
crnom trojkom, bre.
Djordje Balasevic je kao pesmu Tri put sam video Tita Marsala plagirao original cetnicku pesmu Tri put sam video Cicu Djenerala
Tri put sam video Čiču djenerala
legendu tu, tog ravnogorca
čoveka tog, brata i borca,
Cecu i mir,
video Čiču treći put
Zasto cetnistvo nema podrsku u Srbiji u 21 veku, a tradicionalno je ?

Vojvoda Bratislav Zivkovic
Cetnici sa Nemackim fasistickim okupatorom