ZASTO BRE?

• Začetnik teme Začetnik teme mammy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A lepo vam pricam da je ostala i dalje usadjena u podsvest nit tradicionalnog vaspitanja da je muskarac taj koji treba da bude zadovoljen, a zena ta koja treba da se pobrine za to. Ali da naglasimo da ima diiiiiiiivnih primeraka obrnutog slucaja :D

U časopisima piše ono što ih prodaje, znači ono što čitaoci žele da čitaju.
Vi žene volite da čitate kako da osvojite-zadržite-otarasite se muškarca, pa vam to i nude.
I što se sad nama žalite?
Nama daju savete koji nama trebaju - kako da pobegnemo od vas na pecanje-fudbal-u kafanu-na net...
Oni koji su pokušali da nas nauče kako da vas zadovoljimo, bankrotirali su - niko ih ne čita. Još su stari Grci odgovorili na to pitanje - ženu nikad ne možeš potpuno zadovoljiti.

chika_doktor:
sad je interegnum pa slijedi matrijarhat...definitivno...
Čika Doco, ja mislim da je matrijarhat već nastupio, samo to žene još neće da nam saopšte otvoreno, gledaju nas kako se zavaravamo i batrgamo i smeju nam se iz prikrajka.
A mi smo već dugo u defanzivi.
Mediji to već prihvataju. Pogledaj filmove iz 50-tih, tadašnji model muškarca, pa sadašnje filmove i sadašnji model... mrka kapa za macho-e.

ggolub:
Čika Doco, ja mislim da je matrijarhat već nastupio, samo to žene još neće da nam saopšte otvoreno, gledaju nas kako se zavaravamo i batrgamo i smeju nam se iz prikrajka.
A mi smo već dugo u defanzivi.
Mediji to već prihvataju. Pogledaj filmove iz 50-tih, tadašnji model muškarca, pa sadašnje filmove i sadašnji model... mrka kapa za macho-e.

ma nek uzmu svu vlast yebo im ja mater...xeexxexe
da i mi ko ljudi predahnemo..dosta smo i bili mudonjee

1.Lepo vam kaze covek:"Vi citate to djubre?"
2.To pishe u zenskim casopisima zato sto zene koje ih kupuju vole da citaju te gluposti-skup beskorisnih informacija koje nemaju veze s mozgom i stvarnim zivotom.
3. Danas su oba pola podjednako sebicna a ne vidim ja tu neku paralelu izmedju pisanja o udovoljavanju i prakse......to je samo pisanje radi pisanja......a zbog cega,objashnjeno je pod stavkom 2.

Па зато што више не знају шта да пишу...а морају да нађу некога ко ће да чита то ћубре због кинте...па врте празну сламу...:lol:

Back