Skiii
Početnik
- Poruka
- 8
Ti bi bas bilo super,zaradis i uzivas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što žigola ima daleko manje pa su cene od 500e pa na više
Da, Indijci. Kad platis kazu " Thank you, cum again" xDdošla uvozna radna snaga i spustila cijene![]()
Aha, klijentela zene od 25 - 45 godina, lepe i zgodneTi bi bas bilo super,zaradis i uzivas![]()
Da, Indijci. Kad platis kazu " Thank you, cum again" xD
Ubedjen sam da žene uvek plaćaju za sex, na ovaj ili onaj način, ali uvek plate....svojom voljom bez teranja i natezanja...Nemam ni jedan komad nameštaja koji već nisam i ne mogu
da premestim sama. I ne znam što se žale da im je lakše da
plate za seks, kad to podmetanje leđa zapravo njima diže
pače. Kao, on je muškarčina, a ja sam jadna slabašna, pa
mi on pomaže. To je samo predigra. Ako ja preguram sama
ormar pred njim, to je ko da sam ga šutnula u prepone. Ništa
od seksa bar nedelju dana, dok se ne oporavi.
Znači džabe? pa koja je fora...Imam drugarice vrlo bliske koje koriste te aplikacije...Ne trebas kazu nista...95% tamo je ozenjenih ili u vezi i samo traze seks kombinacije.
Dodju odrade i trce kuci. Kazu ne trebaju nista da se lome oko njih. Rotiraju ih par istovremeno i tako...Neiscrpan izvor seksa u svim oblicima.
U kom smislu koja je fora?Ubedjen sam da žene uvek plaćaju za sex, na ovaj ili onaj način, ali uvek plate....svojom voljom bez teranja i natezanja...
tipa...ebo sex ako ne košta ništa....isina je da su tako navikle, pa kada je bez muke onda je sasvim bledo, skoro da se ne računa, kao recimo sex u braku...
Znači džabe? pa koja je fora...
u smislu, ebeš sex ako je džabe....tj ništa ne košta.....U kom smislu koja je fora?
Koja je razlika koristiti aplikacije za seks, platiti za njega ili pokupiti neku u klubu?Ne znam nikoga , normalnog, da koristi aplikaciju za nalaženje sexa...a prvi i glavni razlog je boleština....
Tu ima razlike u osećaju koji stvoriš prema nekome....u odnosu na aplikaciju gde ništa nije kako piše inače ne bi bilo tu gde jeste...Koja je razlika koristiti aplikacije za seks, platiti za njega ili pokupiti neku u klubu?
Ta koja ce sa tobom spavati posle pola sata, spavala je I spavace jos sa njih "300". Sigurno joj nisi prvi ni poslednji. Isto ti dodje.
Mozda je vise do ega nego do osecaja...kao zasluzio si, pecao si, ulovio siTu ima razlike u osećaju koji stvoriš prema nekome....u odnosu na aplikaciju gde ništa nije kako piše inače ne bi bilo tu gde jeste...
Šta tu pecaš, ako je na izvolte? To je ispod svakog ega...Mozda je vise do ega nego do osecaja...kao zasluzio si, pecao si, ulovio si
Jeste, bolestine se prenose samo putem aplikacija, elektronski.Ne znam nikoga , normalnog, da koristi aplikaciju za nalaženje sexa...a prvi i glavni razlog je boleština....
Ne znam nikoga , normalnog, da koristi aplikaciju za nalaženje sexa...a prvi i glavni razlog je boleština....
Izvinjavam se onima koji se ebu elektronski...
Nisam nikada na ovu temu razmišljala, pa mi treba vaša pomoć.
Tako se često od muškaraca čuje ''lakše je platiti za seks'', dok
od žene to nikada nisam čula. I već sam čula sve muke njihove
i zašto im je teško, ali me zanima, šta žena sve ne bi morala
i šta bi sve mogla i zašto bi joj bilo lakše da plati za seks?
Počev od toga da bi seks vazda bio po mojoj volji i da bi me bilo
baš briga kako je njemu. Pa da vidimo dalje...![]()
A ne bih o tome ni razmišljala da tu rečenicu nisam čula od
lika kome ni jedna žena pri zdravoj pameti ne bi platila za
seks. Pa prekipelo..
Onda bih ja mogla da se zarozam tako kao on. Dakle, ništa
depilacija osim par meseci preko leta. Štikle mogu u kantu.
Baš me briga kako će da ga digne, al to ima da stoji dokle
ja hoću.