Zašto baš vakcina?

Meni nije jasno kako ne shvatate da ja nikoga nit ubeđujem nit teram da se vakciniše, samo ponavljam, kad ne umeš da popraviš auto, ne ideš kod frizera da ti popravi. Kada ti se upali slepo crevo, me verujem da ćeš pogledati na yt kako da ga operišeš. A onda ne veruješ tom istom dr koji ti kaže da neke vakcine mogu da te zaštite... Svašta

Poslednja izmena od moderatora:
Meni nije jasno kako ne shvatate da ja nikoga nit ubeđujem nit teram da se vakciniše, samo ponavljam, kad ne umeš da popraviš auto, ne ideš kod frizera da ti popravi. Kada ti se upali slepo crevo, me verujem da ćeš pogledati na yt kako da ga operišeš. A onda ne veruješ tom istom dr koji ti kaže da neke vakcine mogu da te zaštite... Svašta
Један учитељ тврди да се рачуна с лијева на десно и позива се на уџбеник у ком баш тако пише, други да тако не може и позива се на уџбеник у ком баш тако пише. Коме ћеш вјеровати? Фризеру?

Poslednja izmena od moderatora:
Један учитељ тврди да се рачуна с лијева на десно и позива се на уџбеник у ком баш тако пише, други да тако не може и позива се на уџбеник у ком баш тако пише. Коме ћеш вјеровати? Фризеру?
Obično nekom trećem koji je već utvrdio na koji način se najefikasnije računa. A utvrdio je putem istraživanja pod uslovom da je i veoma stručan u toj oblasti i obrazovan.

Obično nekom trećem koji je već utvrdio na koji način se najefikasnije računa. A utvrdio je putem istraživanja pod uslovom da je i veoma stručan u toj oblasti i obrazovan.
Е па видиш, ја не бих тражио неког ко најЕФИКАСНИЈЕ рачуна, тражио бих оног ко ТАЧНО рачуна.

Možda bi preživeo da je organizam "naučio" da se nosi sa virusom putem vakcine. No, kao što rekoh, nikad nećemo saznati.
Organizam ne može ništa da nauči.
Imuni odgovor je program koji već imamo u sebi i njega nikakva vakcina (inače - virus) ne može ni napraviti ni popraviti, samo pokvariti ili biti neutralna.
Baš kao što kompjuterski virus ne može prepraviti neki kompjuterski program, niti ga poboljšati, već samo može da bude neutralan (tipični virusi kojima se prate tvoje aktivnosti), ili štetan.
Zbog kovida i antivaks pokreta izgubila sam oca i ujaka, obojica jedva preko 60 godina starosti.
Kako se zovu njih dvojica, da proverim da li su u onom javno objavljenom spisku sa imenima 18.000 lica umrlih od korone?

И? Ком трећем си се обратила? (Пошто случај нисам измислио, заиста имаш званично одобрене уџбенике у којима пише различито, у једнима једно, а у другима друго.)

Baš nigde ga ne puste da priča, nijedna tv, nego mora samo po društvenim mrežama da širi "istinu" i tebi to nije čudno?? Au...
Naravno da je čudno, jer se radi o Nobelovcu virusologu.
Čim njega ne puštaju u medije, a dozvoljavaju veterinarima i starletama da pričaju o virusima - svako pametan bi pomislio da tu nešto debelo nije u redu.

Meni nije jasno kako ne shvatate da ja nikoga nit ubeđujem nit teram da se vakciniše, samo ponavljam, kad ne umeša da popraviš auto, ne ideš kod frizera da ti popravi. Kada ti se upali slepo crevo, me verujem da ćeš pogledati na yt kako da ga operišeš. A onda ne veruješ tom istom dr koji ti kaže da neke vakcine mogu da te zaštite... Svašta
Kad automehaničar popravi auto - ti vidiš da li ga je popravio ili nije.
Kada ti frizer napravi frizuru - ti vidiš da li je dobro obavio posao ili nije.
Kada ti hirurg operiše slepo crevo - ti vidiš da li je to dobro uradio ili nije.
Nema potrebe da veruješ - vidiš svojim očima šta je istina.

Jedino u vakcine veruješ - jer nikakvi dokazi o njihovoj koristi ne postoje.

Back