- Poruka
- 21.131
Patuljasti snaucer jer je najbolja rasa za stan a malinoa jer se moj muž napalio na tu najpametniju rasu na svetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ste izabrali baš tog kućnog ljubimca koga sad imate ili ste imali (ili želite da imate)?
Dive, koliko hrane treba za četiri psa?
Mi nemamo ljubimca, stariji klinac stalno traži, muž ne da jer kaže da će opet on morati da brine o njemu.
Imali smo ribice o kojima je on vodio računa pa su crkavale jedna za drugom, mi ih dokupljivali dok mužu nije pukao film.
Deca i ja jako želimo psa, najradije bih uzela zlatnog retrivera jer sam čula da je najbolji za decu. Muž neće ni da čuje, a ja za sada ne forsiram jer komšije sa kojima imamo zajedničko dvorište ima psa i mačku pa nema potrebe da dovodimo još jednog psa jer ne znam ni kako će se slagati.
Muž se složio kada stariji klinac napuni 10 godina da će biti dovoljno odrastao da dobije nekog ljubimca o kom će sam moći da vodi računa pa ćemo mu najverovatnije uzeti tigricu papagaja.
O njima je najjednostavnije brinuti, a ja ću čistiti kavez. Ili muž.A bogami će i klinac da nauči.
Ja sam kao dete živela u malom stanu sa bratom i roditeljima i imala sam sve moguće ljubimce: tigricu, kornjaču, ribice, psa (koker španijela), pile koje kad je postalo kokoška smo vratili u selo, zeca, mačiće iz podruma koji su nam naselili pun stan buva i od tada ne podnosim mačke. Ne podnosim ih ni zbog njihove naravi, tako da je mačka jedna od retkih životinjki koju nikad ne bih držala.
Verujem ti i svaka ti čast što si tako nesebična.koliko?
ja psima uglavnom kuvam hranu
s vremena na vreme i kad su bas velike vrucine dobiju granule
kazu da su granule najekonomicnije i najkvalitetnija izbalansirana hrana
moje neko iskustvo je da kuckari koje ja poznajem, a koji su pse uglavnom hranili granulama, svi psi su dobili razlicite oblike tumora i zavrsili sa desetak godina svoj zivotni vek
a koliko me kosta mesecno? toliko da moje dete kaze da nas dve ne znamo sta bi smo radile sa novcem da nemamo pse
i obe ih ne dozivljavamo kao trosak, nego kao clanove porodice i deo nasih zivota
iskreno, ne znam da li bih sada umela da zivim, a da nemam psa pored sebe![]()
koliko?
ja psima uglavnom kuvam hranu
s vremena na vreme i kad su bas velike vrucine dobiju granule
kazu da su granule najekonomicnije i najkvalitetnija izbalansirana hrana
moje neko iskustvo je da kuckari koje ja poznajem, a koji su pse uglavnom hranili granulama, svi psi su dobili razlicite oblike tumora i zavrsili sa desetak godina svoj zivotni vek
a koliko me kosta mesecno? toliko da moje dete kaze da nas dve ne znamo sta bi smo radile sa novcem da nemamo pse
i obe ih ne dozivljavamo kao trosak, nego kao clanove porodice i deo nasih zivota
iskreno, ne znam da li bih sada umela da zivim, a da nemam psa pored sebe![]()
Ja mojoj maci kupujem darling za 100 din kilo
i kilo joj traje tri nedelje
a kupujem joj i iz mesare ostate (kosti, kožure i sl - i kilo joj traje nekoliko dana, zavisi..
isplativije su granule..a da je zdravije - i meni je logično da je zdravija "obična" hrana...
Ja mojoj maci kupujem darling za 100 din kilo
i kilo joj traje tri nedelje
a kupujem joj i iz mesare ostate (kosti, kožure i sl - i kilo joj traje nekoliko dana, zavisi..
isplativije su granule..a da je zdravije - i meni je logično da je zdravija "obična" hrana...
kako mi je ovo poznatoMoja mama je kuvala snaucerki klopu(pirinac,sargarepa,grkljani,bela dziga i ostale gadosti...i suv hleb je umakala u to i tako davala...granule je jela samo kad smo putovali)
mace su jele i granule i kuvane bubrege i poneku gadost
Sadasnja mesanka jede granule i nama sta ostane kuvano,ne zacinim skoro uopste zbog dece, tj ne solim,pa onda i ona jede to sto ostane
a na ulici zato nadje i fosile pa pozdere
pogotovo sad odkad radim pa ona ide sa mnom i onda izadje iz salona i smugne kad okrenem hglavu i ode skroz u ulicu ispod oko kontisa zderinja
doduse to je radila nedelju dana,sad je drzim na oku
za suv hleb bi me prodala
sve jede
grozno
a sto je najgore od svega, nikad nije nesto slusala al sad pod stare dane je postala bas tvrdoglava i kad zdere nesto,nece ni da pljune nego zuri da proguta dok idem ka njoj
Moja mama je kuvala snaucerki klopu(pirinac,sargarepa,grkljani,bela dziga i ostale gadosti...i suv hleb je umakala u to i tako davala...granule je jela samo kad smo putovali)
mace su jele i granule i kuvane bubrege i poneku gadost
Sadasnja mesanka jede granule i nama sta ostane kuvano,ne zacinim skoro uopste zbog dece, tj ne solim,pa onda i ona jede to sto ostane
a na ulici zato nadje i fosile pa pozdere
pogotovo sad odkad radim pa ona ide sa mnom i onda izadje iz salona i smugne kad okrenem hglavu i ode skroz u ulicu ispod oko kontisa zderinja
doduse to je radila nedelju dana,sad je drzim na oku
za suv hleb bi me prodala
sve jede
grozno
a sto je najgore od svega, nikad nije nesto slusala al sad pod stare dane je postala bas tvrdoglava i kad zdere nesto,nece ni da pljune nego zuri da proguta dok idem ka njoj
Мачка на столу!
preko ovog foruma....forumasica iz krusevca mi ga ponudila, zaljubila sam se iz cuga preko slike...nisam pogresilaKako ste izabrali baš tog kućnog ljubimca koga sad imate ili ste imali (ili želite da imate)?