- Poruka
- 55.180
Сад видим ..
Мала је Албанија за 8 милиона народа![]()
Ne treba da uzimate nesto sto nije vashe
Albanije je sasvim dovoljna i za vise od 8 miliona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад видим ..
Мала је Албанија за 8 милиона народа![]()
Нисмо узели од никога , него смо вас дали , видјела си јоутубе видео , ш та сам постовао ?
Буди сретна на томе , а где се они луди тамо шта видиш ?
Мислиш да ми немамо право на такве питања ?
Нисмо узели од никога , него смо вама дали , видјела си јоутубе видео шта сам постовао ?
Буди сретна на томе , а где се они луди тамо шта видиш ?
Албанци су дивље племе са падина Кавказа, које је пре пар хиљада година довео на Сицилију Ђорђе Манијак, један од римских војсковођа, планирајући да са њима свргне тадашњег императора и преузме трон. План је пропао, а да би отклонили опасност по своје грађане, римска империја их је протерала што даље од обала Италије - у пределе које заузима садашња Албанија. С обзиром да су живели доста сиромашно и заостало, још цар Душан им је допустио да напасају стоку на српским планинама - које се сада граниче са Албанијом, што су временом злоупотребили и мало по мало заузимали све већи део српске земље, па смо дошли у ситуацију да нам потомак кавкаских муслимана одређује шта је њихово, а шта наше.Оригинал поставио Waterfall
Нисмо узели од никога , него смо вама дали , видјела си јоутубе видео шта сам постовао ?
Буди сретна на томе , а где су они луди тамо шта видиш ?
...а ми остали (мањина) да ћутимо и
.
Za postavljaca teme: od kada su to Albanci navodno "okupirali Kosovo"...???...ako su sredinom XIX veka bili vecina na barem polovini danasnjeg Kosova o kakvoj se to okupaciji govori?
Буди сретна на томе , а где су они луди тамо шта видиш ?
..ali zato..bila najljepša..moderatorka..u povijesti ..politike..foruma krstarice..
![]()
To sam reko cisto da ne bude veliki broj strana,posto svi srbi mislimo isto
I cisto me zanima njihovo opravdanje,mi nemamo za sta da se pravdamo