Propki
Iskusan
- Poruka
- 5.741
Pitanje za sve siptare na forumu: zasto ste okupirali kosovo,i zasto bas kosovo?Imate izbor kolko ocete,evo vam cg,grcka,makedonija.Zasto bas kosovo?I sta ima za cilj okupacija kosova?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pitanje za sve siptare na forumu: zasto ste okupirali kosovo,i zasto bas kosovo?Imate izbor kolko ocete,evo vam cg,grcka,makedonija.Zasto bas kosovo?I sta ima za cilj okupacija kosova?
Americka interesna zona,a siptarija je morala da pobegne sa planine.Utripovali se da mogu prevazici plemenske zajdnice!
Ova recenica mi se svidja,lepo si to zakljucio
Samo,nije mi jasno,sta ce ameri dole?Pa mogu da okupiraju cg,makedoniju ili grcku(a,da,grckau ne smeju).Dakle,mogu da okupiraju i makedoniju ili cg(ali mislim da to ne bi bila okupacija,vec povlacenje svoja 2 vojnika odatle
),pa sto bas srbiju?
mrzelo me da se selim... ako vec nije pod prisilom
![]()
ako sam pogodio sta mislis ovom donekle nejasnom recenicom,onda stvarno trebas malo bolje da se informises![]()
Geografski pojmovi se pisu velikim pocetnim slovom.
a sto bih ja trebao da se informisem??? da li ti mislis da ja ne znam gde zivim???![]()
Ne znas.Mislis da zivis u hrvatskoj,i da si poreklom hrvat(da niste i vi potomci ilira)-a to mi je dovoljno da mislim da ne znas gde zivis.Nego,da se mi vratimo na temu.
![]()
ako ja vec zivim u hravtskoj, sta se onda ti brinss za hrvatski teritorij![]()
tema nije o "hrvatskoj teritoriji",vec o kosovu.Kao sto rekoh,vratimo se temi
da prvo raspravimo gde ja zivim. u hrvatskoj?? na kosovu??? na balkanu??? aziji???
ne odgovaram vise na ovuakve poruke
OTVORI TEMU!
Ne izbegavaj pitanja! Ako nemas nista pametnije nego da skreces temu-napusti temu![]()
a sto bih ja trebao da se informisem??? da li ti mislis da ja ne znam gde zivim???![]()
Zato sto nemogu MakedonijuPitanje za sve siptare na forumu: zasto ste okupirali kosovo,i zasto bas kosovo?Imate izbor kolko ocete,evo vam cg,grcka,makedonija.Zasto bas kosovo?I sta ima za cilj okupacija kosova?
Zato sto nemogu Makedoniju
jel mogu ja da odgovorim a ne budem banisan???