Propki
Iskusan
- Poruka
- 5.562
Pitanje za sve siptare na forumu: zasto ste okupirali kosovo,i zasto bas kosovo?Imate izbor kolko ocete,evo vam cg,grcka,makedonija.Zasto bas kosovo?I sta ima za cilj okupacija kosova?
Americka interesna zona,a siptarija je morala da pobegne sa planine.Utripovali se da mogu prevazici plemenske zajdnice!Pitanje za sve siptare na forumu: zasto ste okupirali kosovo,i zasto bas kosovo?Imate izbor kolko ocete,evo vam cg,grcka,makedonija.Zasto bas kosovo?I sta ima za cilj okupacija kosova?
Ova recenica mi se svidja,lepo si to zakljucioAmericka interesna zona,a siptarija je morala da pobegne sa planine.Utripovali se da mogu prevazici plemenske zajdnice!
Polozaj dobar za trgovinu drogom,za "nestajanje",raketni stit...take your pic...Ova recenica mi se svidja,lepo si to zakljucio
Samo,nije mi jasno,sta ce ameri dole?Pa mogu da okupiraju cg,makedoniju ili grcku(a,da,grckau ne smeju).Dakle,mogu da okupiraju i makedoniju ili cg(ali mislim da to ne bi bila okupacija,vec povlacenje svoja 2 vojnika odatle
),pa sto bas srbiju?
mrzelo me da se selim... ako vec nije pod prisilom
a sto bih ja trebao da se informisem??? da li ti mislis da ja ne znam gde zivim???![]()
ako sam pogodio sta mislis ovom donekle nejasnom recenicom,onda stvarno trebas malo bolje da se informises![]()
Ne izbegavaj pitanja! Ako nemas nista pametnije nego da skreces temu-napusti temuGeografski pojmovi se pisu velikim pocetnim slovom.
Ne znas.Mislis da zivis u hrvatskoj,i da si poreklom hrvat(da niste i vi potomci iliraa sto bih ja trebao da se informisem??? da li ti mislis da ja ne znam gde zivim???![]()
ako ja vec zivim u hravtskoj, sta se onda ti brinss za hrvatski teritorijNe znas.Mislis da zivis u hrvatskoj,i da si poreklom hrvat(da niste i vi potomci ilira)-a to mi je dovoljno da mislim da ne znas gde zivis.Nego,da se mi vratimo na temu.
![]()
tema nije o "hrvatskoj teritoriji",vec o kosovu.Kao sto rekoh,vratimo se temiako ja vec zivim u hravtskoj, sta se onda ti brinss za hrvatski teritorij![]()
da prvo raspravimo gde ja zivim. u hrvatskoj?? na kosovu??? na balkanu??? aziji???tema nije o "hrvatskoj teritoriji",vec o kosovu.Kao sto rekoh,vratimo se temi
da prvo raspravimo gde ja zivim. u hrvatskoj?? na kosovu??? na balkanu??? aziji???
ni ja vise ne odgovaram na ovuakve teme.ne odgovaram vise na ovuakve poruke
OTVORI TEMU!
A temu i pitanja si srocio ko da si na pismenom u cetvrti razred OS...Ne izbegavaj pitanja! Ako nemas nista pametnije nego da skreces temu-napusti temu![]()
pa jedino srbija nije platila reket amerikancimaPitanje za sve siptare na forumu: zasto ste okupirali kosovo,i zasto bas kosovo?Imate izbor kolko ocete,evo vam cg,grcka,makedonija.Zasto bas kosovo?I sta ima za cilj okupacija kosova?
немаш појма....дефинитивно...a sto bih ja trebao da se informisem??? da li ti mislis da ja ne znam gde zivim???![]()
Zato sto nemogu MakedonijuPitanje za sve siptare na forumu: zasto ste okupirali kosovo,i zasto bas kosovo?Imate izbor kolko ocete,evo vam cg,grcka,makedonija.Zasto bas kosovo?I sta ima za cilj okupacija kosova?
evo ja cu da ti odgovorimPitanje za sve siptare na forumu: zasto ste okupirali kosovo,i zasto bas kosovo?Imate izbor kolko ocete,evo vam cg,grcka,makedonija.Zasto bas kosovo?I sta ima za cilj okupacija kosova?
e ovo ti je izjava godine. dobijes oskara.Zato sto nemogu Makedoniju
Jok....vec su to uradili...ali tiho!Zato sto nemogu Makedoniju
Kosovo je okupirao nato, a siptari su samo izmileli iz svojih rupa, tako da kad nato ode, siptari ce ponovo da se uvuku u svoje rupe, samo sto cemo ovoga puta mi te rupe zapusiti kad se vratimo ponovo dole.Pitanje za sve siptare na forumu: zasto ste okupirali kosovo,i zasto bas kosovo?Imate izbor kolko ocete,evo vam cg,grcka,makedonija.Zasto bas kosovo?I sta ima za cilj okupacija kosova?
Naravno.jel mogu ja da odgovorim a ne budem banisan???