bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.499
Nije bitan taj “status” kao sto toliko naglasavas.Status mislim na drustveni polozaj cak nisam nikad bio ni modom odje
Opet pises o onoj drugoj grupi zena koju prezires a istovremeno i trazis..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bitan taj “status” kao sto toliko naglasavas.Status mislim na drustveni polozaj cak nisam nikad bio ni modom odje
Pa dobro ove neke gledaju pojavnost visinu tu prolazim Ali se smore malo sto mi skripi finansijeNije bitan taj “status” kao sto toliko naglasavas.
Opet pises o onoj drugoj grupi zena koju prezires a istovremeno i trazis..
Onda to nije ono pravo.Pa dobro ove neke gledaju pojavnost visinu tu prolazim Ali se smore malo sto mi skripi finansije
Pa ni ne ocekujem nesto previseOnda to nije ono pravo.
A kad nema onda mora da izigrava dvorsku ludu?
Hoce ako joj ti uputis ocima hocu da te skinem, ako si lep muskarac SVAKA ce ti odgovoriti hocu i ja tebe...Jesam cesto razmisljao o tome i jos uvijek ne znam odgovor ,ne samo instagram nego i u zivotu, mene su u mladim danima zene cesto psihicki maltretirale, ja je skidam ocima a one neda, zasto ona mene ne skida ocima,kako je moguce da ne zeli da pocijepa odjecu sa mene ,iscjedi me ko sundjer,zeli me za jednu noc, nista ne pomaze ,muke isusove da dobijem, kako sam plakao u tom periodu.Bio sam ko corava kokos koja kljuca kljuca pa ponekad ubode zrno,nadjem curu teska pa ponovo teska. Kad sam postao stariji to je bolje islo ali u mladosti kad ti je najjaci libido katastrofa.
Netačno. Bitna je stabilnost.Pa zenama nije bitan izgled nego status muskarca
Дискутабилно је, ко је, заправо атрактиван?Jeste li nekad razmiljali o ovome? Zasto je to tako?
Bilo da je rec o drustvenim mrezama ili uzivo, atraktivni muskarci generalno dobijaju dosta manje paznje i komplimenata od zena u odnosu na atraktivne zene od strane muskaraca a i zena. Evo npr. na Instagramu neki atraktivan tip, koji ima javno vidljiv profil za sve, ce dobiti daleko manje zenskih pratilaca, lajkova i komplimenata u odnosu na neku atraktivnu ribu koja ce dobiti tonu pratilaca, lajkova i komplimenata od strane kako poznatih tako i nepoznatih muskaraca. Kada na ulici prodje neka zgodna zenska mnogi muskarci ce baciti poglede na nju, dok kad prodje neki zgodan tip ce dobiti dosta manje zenske paznje.
Onda, van drustvenih mreza, u javnosti, tj. stvarnom zivotu ako posmatramo ljude koji su medjusobno poznati, muskarci ce retko kad dobiti kompliment na racun svog izgleda, bilo od zena ili muskaraca. Dosta je vise zastupljeno to da zene koje se medjusobno poznaju jedna drugoj upucuju javne komplimente na racun izgleda nego sto ce uputiti nekom (poznatom) muskarcu. S druge strane ako slucajno neki muskarac uputi nekom poznaniku kompliment na racun izgleda to ce sa drustvenog aspekta zvucati "pederski" iako ne mora da znaci da je taj muskarac uopste gej.
Dakle, u cemu je stvar? Da li je ovo stvar nekih drustvenih kalupa ponasanja koje mi kao "ovce" slepo sledimo ili je nesto drugo u pitanju?
A cekaj stabilnost je kao moguca uz materijalni deficiti? Veruj I muskarcu treba stabilna i iravnotezena zenaNetačno. Bitna je stabilnost.
Nekada su muškarci bili oslonac.
Status je izgovor nesigurnih muškaraca.
Da. Mentalna stabilnost.A cekaj stabilnost je kao moguca uz materijalni deficiti? Veruj I muskarcu treba stabilna i iravnotezena zena
Не би ниједна била за сиромашног или за неког ко је социјални случај, значи материјалисткиње су.Ne svim zenama. Zapazila sam da tako uvek pises o zenama.
Nisu sve zene iste. Mozda si ti nailazio na takve o kakvima pises, ali to ne znaci da su sve takve.
Bitno je da se trudis, da pokazes da zelis da napredujes. I pojavice se osoba koja ce to da vidi.Не би ниједна била за сиромашног или за неког ко је социјални случај, значи материјалисткиње су.
Доказивање небитним људима је јалова работа. Труда је доста, нека буде и мало резултата.Bitno je da se trudis, da pokazes da zelis da napredujes. I pojavice se osoba koja ce to da vidi.
Moras malo vedrije da gledas na svet oko sebe.
Zavisi od šminke, kada je lepo našminkan svi ga hvale naglas....Jeste li nekad razmiljali o ovome? Zasto je to tako?
Bilo da je rec o drustvenim mrezama ili uzivo, atraktivni muskarci generalno dobijaju dosta manje paznje i komplimenata od zena u odnosu na atraktivne zene od strane muskaraca a i zena. Evo npr. na Instagramu neki atraktivan tip, koji ima javno vidljiv profil za sve, ce dobiti daleko manje zenskih pratilaca, lajkova i komplimenata u odnosu na neku atraktivnu ribu koja ce dobiti tonu pratilaca, lajkova i komplimenata od strane kako poznatih tako i nepoznatih muskaraca. Kada na ulici prodje neka zgodna zenska mnogi muskarci ce baciti poglede na nju, dok kad prodje neki zgodan tip ce dobiti dosta manje zenske paznje.
Onda, van drustvenih mreza, u javnosti, tj. stvarnom zivotu ako posmatramo ljude koji su medjusobno poznati, muskarci ce retko kad dobiti kompliment na racun svog izgleda, bilo od zena ili muskaraca. Dosta je vise zastupljeno to da zene koje se medjusobno poznaju jedna drugoj upucuju javne komplimente na racun izgleda nego sto ce uputiti nekom (poznatom) muskarcu. S druge strane ako slucajno neki muskarac uputi nekom poznaniku kompliment na racun izgleda to ce sa drustvenog aspekta zvucati "pederski" iako ne mora da znaci da je taj muskarac uopste gej.
Dakle, u cemu je stvar? Da li je ovo stvar nekih drustvenih kalupa ponasanja koje mi kao "ovce" slepo sledimo ili je nesto drugo u pitanju?
Ne dokazivanje drugima, vec samom sebi.Доказивање небитним људима је јалова работа. Труда је доста, нека буде и мало резултата.
То је добра ствар за појединца али тако наклоност од стране других углавном неће добити. Људи који добијају пуно мржње од стране других су често они који су скроз добри са самим собом. Али мислим да је већини људи потребно бар неко минимално одобравање од стране других, од тога се и живи, не би неко имао посао да није добио одобрење од стране шефа и да није прошао кроз призму његових предрасуда, а то је тешко добити од других. Ја сам лично веома самопоуздан када сам са самим собом али ми је самопоуздање 0 када треба било шта у реалу да обавим са другим људима јер никад нисам добијао подршку.Ne dokazivanje drugima, vec samom sebi.
Moras da zakljucis zasto je to tako.То је добра ствар за појединца али тако наклоност од стране других углавном неће добити. Људи који добијају пуно мржње од стране других су често они који су скроз добри са самим собом. Али мислим да је већини људи потребно бар неко минимално одобравање од стране других, од тога се и живи, не би неко имао посао да није добио одобрење од стране шефа и да није прошао кроз призму његових предрасуда, а то је тешко добити од других. Ја сам лично веома самопоуздан када сам са самим собом али ми је самопоуздање 0 када треба било шта у реалу да обавим са другим људима јер никад нисам добијао подршку.
Moras da zakljucis zasto je to tako.То је добра ствар за појединца али тако наклоност од стране других углавном неће добити. Људи који добијају пуно мржње од стране других су често они који су скроз добри са самим собом. Али мислим да је већини људи потребно бар неко минимално одобравање од стране других, од тога се и живи, не би неко имао посао да није добио одобрење од стране шефа и да није прошао кроз призму његових предрасуда, а то је тешко добити од других. Ја сам лично веома самопоуздан када сам са самим собом али ми је самопоуздање 0 када треба било шта у реалу да обавим са другим људима јер никад нисам добијао подршку.
Bar neko ko razumije kako nam je teskoA kad nema onda mora da izigrava dvorsku ludu?