Zašto ateisti dolaze na forum Religija?

Planinari ateista po Rtnju, kad iskoci Zar Ptica. Przi sve oko njega. Suknu se na ateistu da ga sprzi.
Viknu ateista u beznadju, Gospode ako te ima! Spasi me, sad je moment! I pokaza se Gospod i zaustavi vrijeme, i zaustavi Zar Pticu u letu.
I stade Gospod pred ateistu i rece, sta je?! Dosad nisi nista trazio, a sad trazis, je li? A ateista ce:
Ne smaraj, nego gasi vatru! Do sad nisam ni u Zar Pticu vjerovao!!

prvo treba da religija dokaze da postoji , ta tvrdnja zahteva dokaz

teret dokaza je na onome ko izjavi neku tvrdnju

pod 2 ima mnogo razlicitih religija , ima razlike medju njima , svaka se trudi da se dokaze kao jedina tacna

tako da se ima sta pricati
Naravno da ima mnogo razlicitih religija sto zasvisi od mesta rodjenja vremenu u kojim zivimo kolonijalnih osvajanja itd
Da sam rodjen na severnom polu verovatno bi verovao u boga sunca u saudijskoj arabiji najverovatnije bi bio musliman da sam rodjen u indiji najverovatnije da bi bio hinduista da sam rodjen u nemackoj verovatno da bi bio katolik al posto sam rodjen u srbiji onda sam pravoslavac.Tako da nase verovanje nije do boga nego do geografije i vremena u kome zivimo.

Naravno da ima mnogo razlicitih religija sto zasvisi od mesta rodjenja vremenu u kojim zivimo kolonijalnih osvajanja itd
Da sam rodjen na severnom polu verovatno bi verovao u boga sunca u saudijskoj arabiji najverovatnije bi bio musliman da sam rodjen u indiji najverovatnije da bi bio hinduista da sam rodjen u nemackoj verovatno da bi bio katolik al posto sam rodjen u srbiji onda sam pravoslavac.Tako da nase verovanje nije do boga nego do geografije i vremena u kome zivimo.
Pa imas pola ateista a rodjeni su u tim zemljama.
Ili pak ipak pripadaju drugoj religiji.

Ma isto sa kvazi opozicijom, odem ja na viber grubu, kao satro protiv
Vucica, kad ono pocnu da promovisu lgbt, ja nesto prokomentarisem,
oni me izbace :P
Dakle, gay aktivizam, prikriven buntom protiv vlasti :P
Zato ja volim forum Krstaricu jer je najdemokratičniji.
Recimo sa foruma Ateisti Srbije bi te isto izbacili da kažeš nešto protiv LGBT i u korist Srbije. Sem togaglume neku konspirativnost i da se tamo registruješ prvo treba preko meila da pišeš molbu. U suštini taj forum je manje više i neaktivan što me i nečudi jer ako ne misliš isto kao oni nisi za njih.

Ateizam je stav prema tvrdnji da postoje bogovi. Zašto mu ne bi bilo mesto na religiji i duhovnosti?
Zato da i jedni i drugi nebi gubili svoje vreme .Plus bi bio za obe strane i forum ,verovatno bi bilo mnogo manje konflikta izmedju nasih clanova i moderatora.
Ako je cilj vise osmeha i vise srece za sve otvorili bi jos jedan forum.Ako su drugi ciljevi sto vise gledanosti pregleda ala rijaliti onda neka ostane ovako pa ko prezivi pricace ;)

Zato da i jedni i drugi nebi gubili svoje vreme .Plus bi bio za obe strane i forum ,verovatno bi bilo mnogo manje konflikta izmedju nasih clanova i moderatora.
Ako je cilj vise osmeha i vise srece za sve otvorili bi jos jedan forum.Ako su drugi ciljevi sto vise gledanosti pregleda ala rijaliti onda neka ostane ovako pa ko prezivi pricace ;)
Svako ima pravo da gubi svoje vreme kako hoće.
Konflikti nastaju jer je to normalno za svaku raspravu.
Forumi nisu masto gde je glavni cilj osmeh i sreća već suprotstavljanje ideja i stavova.

Svako ima pravo da gubi svoje vreme kako hoće.
Konflikti nastaju jer je to normalno za svaku raspravu.
Forumi nisu masto gde je glavni cilj osmeh i sreća već suprotstavljanje ideja i stavova.
Potpuno se slazem da svako ima pravo da gubi svoje vreme kako hoce odo ja ispred crkve da objasnjavam ljudima da bog ne postoji, sa navijacima zvezde mi nije uspelo da ih ubedim kako bi presli u partizanovce valjda ce ovo uspeti ?
Da su samo konflikti bilo bi super al ima tu i dosta vredjanja pretnji banova svacega ? Dal nam to treba ?
Na forum sam dosao da bi pokupio neke informacije uz osmeh ako je moguce a ne da se dokazujem i svadjam sa ostalim clanovima foruma.

Potpuno se slazem da svako ima pravo da gubi svoje vreme kako hoce odo ja ispred crkve da objasnjavam ljudima da bog ne postoji, sa navijacima zvezde mi nije uspelo da ih ubedim kako bi presli u partizanovce valjda ce ovo uspeti ?
Da su samo konflikti bilo bi super al ima tu i dosta vredjanja pretnji banova svacega ? Dal nam to treba ?
Na forum sam dosao da bi pokupio neke informacije uz osmeh ako je moguce a ne da se dokazujem i svadjam sa ostalim clanovima foruma.
Ti dođi po osmeh i ne svađaj se sa ostalima. To je tvoja odluka.

Back