Autor ovih gadosti je jedan Rumun, uvrede je uputio nekom Hrvatu.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja recimo.Glupo pitanje. A ko to voli Hrvate? Ajde kjlučaj temu moderatore.

Pa ti onda znaš zašto ih voliš?Ja recimo.
Ko šta radi, Hrvati nas ovde podučavaju kako nema ljubavi, bratstva i prijateljstva među narodima. Samo interes.Ja recimo.
Isto i Poljaci, Cesi, Slovaci, Madjari, Nemci itd.
Rumun vredja, ne HrvatMrze iz zbog tebe. Iskopao si ove gluposti i pretvorio je ih u emociju između dva naroda.
A pomalo ih mrze i zbog tvog kolega Zagora. I on ima tvoje sklonosti.
![]()
Kako kad. Makijaveli i te fore.Ko šta radi, Hrvati nas ovde podučavaju kako nema ljubavi, bratstva i prijateljstva među narodima. Samo interes.
Odjednom sad vas vole razni.
Slovaci ocima ne mogu da ih vide.Ja recimo.
Isto i Poljaci, Cesi, Slovaci, Madjari, Nemci itd.
Koga? Hrvate?Slovaci ocima ne mogu da ih vide.
Možda oni misle da je pogrdan, ali ja se ne osaćam uvređenim kad nas neko nazove Vlasima.Zato sto Hrvati vredjaju Vlahe,kao pogrdan naziv za Srbe. Medjutim Rumuni imaju teoriju da postoje Vlahorumuni u Dalmaciji,Istri,Lici. Oni pisu da je Nikola Tesla Vlahorumun. Culi ste za kneza Bornu on je dosao na te prostore iz danasnje istocne Srbije,sa svojim plemenom Guduristanaca.
Kazu da od kako su usli u EU ,malo digli nos a Hrvati ih spustaju,s obzirom da su im evropske destinacije slicne gde srecu se kada odlaze na rad,Nemacka,Irska.Britanija
Možda vas ne poznaju dovoljno!Slovaci nemaju ništa protiv Hrvata, generalno. Dobrodušan narod.

Andrei baš i nije rumunjsko ime.Autor ovih gadosti je jedan Rumun, uvrede je uputio nekom Hrvatu.
Pogledajte prilog 1830311
Pogledajte prilog 1830312
Pogledajte prilog 1830313
Pogledajte prilog 1830314
Да, Власи су се прилично асимиловали, али су ипак задржали и свој идентитет. Никада није било и неће бити проблема између Срба и Влаха.Možda oni misle da je pogrdan, ali ja se ne osaćam uvređenim kad nas neko nazove Vlasima.
Slegnem ramenima, jednostavno to nismo, odoho dalje. Mada i Vlasi su umiksani u naš identitet u nekim krajevima.
To je onaj iz Srbije koji se predstavljao kao Rumunj, razotkrio ga Elon i od tada je nalog počistio od bilo čega što ga može odati, mislim bio stavio nalog na max privatnost, praktično ga blokirao.