zašto? (2)

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
zašto trpamo sve vrline u jedno osobu koja očigledno ne može da ih poseduje niti ih poseduje
lep pametan uspešan pametan obrazovan
gde to ima
ko bre dobija ol inkluziv osim ako masno ne plati
ako je lep onda je glup ko noć
ako je potentan onda je sebičan i bahat
ako je pametan onda je egocentričan i buljav
ako je obrazovan onda je snob i loše ****
ako je dudovit onda je debeo u pamučnoj kariranoj košulji
ako je zabavan onda je alkoholičar
ako je zgodan onda mu je mali
ako je savršen onda je *****
itdzapravo kao humanisti
kako trošite najbolje vrline svog jebemtireč partnera
i kako izlazite na kraj s njegovim manama

zašto trpamo sve vrline u jedno osobu koja očigledno ne može da ih poseduje niti ih poseduje
lep pametan uspešan pametan obrazovan
gde to ima
ko bre dobija ol inkluziv osim ako masno ne plati
ako je lep onda je glup ko noć
ako je potentan onda je sebičan i bahat
ako je pametan onda je egocentričan i buljav
ako je obrazovan onda je snob i loše ****
ako je dudovit onda je debeo u pamučnoj kariranoj košulji
ako je zabavan onda je alkoholičar
ako je zgodan onda mu je mali
ako je savršen onda je *****
itdzapravo kao humanisti
kako trošite najbolje vrline svog jebemtireč partnera
i kako izlazite na kraj s njegovim manama
Dva puta si napisao pametan :hahaha:

Zato sto ljudi generalno nisu monogamni i nisu sposobni da posmatraju na monogamiju na realan nacin. Zato nabijaju sebi ideju savrsene ljubavi, savrsene osobe, savrsenog dusevnog partnera i sl, a to je zato sto im okruzenje namece ideju da moraju da pronadju jednu osobu za sebe. Time ako vec treba ili ti je nametnuto da biras jedno od mnogih, onda izaberi najbolje i idealno. Kao kada bi tebi neko rekao da treba ostatak zivota da jedes samo jednu hranu, koju zelis? Poceo bi da idealizujes neki specijalitet koji ne postoji koji bi trebao da te zasiti za ostatak zivota.

Zato sto ljudi generalno nisu monogamni i nisu sposobni da posmatraju na monogamiju na realan nacin. Zato nabijaju sebi ideju savrsene ljubavi, savrsene osobe, savrsenog dusevnog partnera i sl, a to je zato sto im okruzenje namece ideju da moraju da pronadju jednu osobu za sebe. Time ako vec treba ili ti je nametnuto da biras jedno od mnogih, onda izaberi najbolje i idealno. Kao kada bi tebi neko rekao da treba ostatak zivota da jedes samo jednu hranu, koju zelis? Poceo bi da idealizujes neki specijalitet koji ne postoji koji bi trebao da te zasiti za ostatak zivota.

jebbiga batice, pronadjes utehu u starim antickim principima srece , zrtvujes nesto :lol:

Hocemo sve u jednom, zato dizemo partnere u nebesa, ali to ne ide tako u praksi.
Mane postoje i manje-vise ih prihvatam, opet, zavisi sta, drkost, bahatost, nepostovanje, to ne podnosim, sa ostalim se moze izaci na kraj manje-vise.
Nisam ni ja savrsen, pa kad moze mene ona da trpi, mogu i ja nju.

Ja licno trazim savrseno. Ako treba da se zenim? Da posvetim sebe, svoj zivot, da vise ne postojim Ja, nego Mi. Ne da ce da bude savrsena, nego ima da joj zalepim harfu na ledja i stavim u kutiju, i kada je izvadim ona ima i da peva i da svira. U suprotnom , hebo brak. Sta ce mi? Sto na samom startu da ulazim u neku glupu idealisticku ideju i plus da pravim kompromise na to? Dobra fora...

- - - - - - - - - -

Aj aj aj aj dobra filozofija. Zivot je satkan od gorcine i te stvari pa da ga jos malo zagorcimo. Ne znam, volim ja tu slatkocu u mom zivotu i nesto mi se ne odrice od toga ako ne mora bas.

Back