Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Devojka je počela da pije pilule za kontracepciju, pa me zanima kada krenemo da imamo seks, da li može da zatrudni ako ja svršim izvan nje, i nastavim da opet da je punim?
Nisi nista jasno postavio pitanje.Kazes da svrsavas van nje,a posle pitas da li moze da zatrudni,ako nastavis da je pinis (spermom).Pitanje ti je sasvim
kontradiktorno.Ili ,ne punis je,ili ti je sve jednoj,pa je nekad punis a nekada ne.Postavi pitanje na pravi nacin-dobices odgovor.
Nisi nista jasno postavio pitanje.Kazes da svrsavas van nje,a posle pitas da li moze da zatrudni,ako nastavis da je pinis (spermom).Pitanje ti je sasvim
kontradiktorno.Ili ,ne punis je,ili ti je sve jednoj,pa je nekad punis a nekada ne.Postavi pitanje na pravi nacin-dobices odgovor.
Mislio sam da li moze da zatrudni ako svršim van nje, znači svršim na primer u papir, i onda ja moj polni organ gurnem u njen polni organ ponovo, bukvalno par sekundi nakon što svršim razumeš, kako ne kontaš, nastavim da je je**m i to je to, da li može da zatrudni
Relja74- Ako nije zsticena pilulom,zena moze da zatrudni,i ako je muskarac svrsio van nje.Ovo u slucaju da odmah posle svrsavanja,ponovo gurne
penis u nju,jer na penisu je dovoljno da je ostao jedan spematoizid,pa da do oplodjenja dodje.Dakle,posle svrsavanja,dobro treba oprati sapunom
i penis i testise,kako bi bili uklonjeni svi ostaci od prosute sperme.
Mislio sam da li moze da zatrudni ako svršim van nje, znači svršim na primer u papir, i onda ja moj polni organ gurnem u njen polni organ ponovo, bukvalno par sekundi nakon što svršim razumeš, kako ne kontaš, nastavim da je je**m i to je to, da li može da zatrudni