Devojka je počela da pije pilule za kontracepciju, pa me zanima kada krenemo da imamo seks, da li može da zatrudni ako ja svršim izvan nje, i nastavim da opet da je punim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma i to što kažešSvrši u nju,nek rodi decu.Vidiš da ovi iz SNS-a hoće da nam podignu populaciju i natalitet trajnom integracijom migranata.Budi patriota.
Pa ako pije redovno i pridržava se nije moguće, a redovno pije, pa sam zato pitaoMože da zatrudni i sa pilulama ali je mala verovatnoća.Sva zavisi koliko poverenja imate jedno u drugo, kakvi su vam planovi i šta ona želi.
Well, that escalated quickly.Ma i to što kažeš
Pije da ti ne bi koristio kondome ili iz nekog drugog razlog?.Ako je zato što ne voli kondome, onda nema šta da brineš.Ako nećeš ti, naći će ko hoće.Pa ako pije redovno i pridržava se nije moguće, a redovno pije, pa sam zato pitao
Pa pije zato što ne voli kondome, a i meni više odgovara tako, a pije i zbog problema sa jajnicima..Pije da ti ne bi koristio kondome ili iz nekog drugog razlog?.Ako je zato što ne voli kondome, onda nema šta da brineš.Ako nećeš ti, naći će ko hoće.
Vidi ovako: ženama ne možeš mnogo da naređuješ.Veza ili brak su stvar poverenja.Nemaš ti tu šta nas da pitaš niti bilo može da ti da odgovor.Ako ne švrljaš ni ti ni ona, pilule su jedina prava i najbolja opcija za vas i redovan seks.Pa pije zato što ne voli kondome, a i meni više odgovara tako, a pije i zbog problema sa jajnicima..
Hahahaahah nije, 2002 samAko ti je ovo u niku godište, onda si u ozbiljnom problemu.
Onda samo po stomaku.Hahahaahah nije, 2002 sam
Te pilule su stetne po zdravlje zene. Ako je ozenis mozes da imas problema kasnijeDevojka je počela da pije pilule za kontracepciju, pa me zanima kada krenemo da imamo seks, da li može da zatrudni ako ja svršim izvan nje, i nastavim da opet da je punim?
Uh, bolje onda da te žene posavetuju.Mlad si, ako se potrudiš pocepaće te k'o masnu krpu.Hahahaahah nije, 2002 sam
Ako si 02 onda odmah batali tu jer ako dobijes dete najebao siHahahaahah nije, 2002 sam
On ili žena?Te pilule su stetne po zdravlje zene. Ako je ozenis mozes da imas problema kasnije
Pa zena, moze da se rodi degenerisano deteOn ili žena?
Druze napisao sam da pije pilule redovno, tako da nema uopšte veze s ovim što si ti napisaoAko si 02 onda odmah batali tu jer ako dobijes dete najebao si
kod tebe je neko pio pilule, osecamPa zena, moze da se rodi degenerisano dete